vrijdagmiddag meindl schoenen besteld zaterdag middag in huis

helemaal goed zo snel

Prima op weg geholpen naar veel wandelplezier.

Zeer vriendelijk, kundig en op maat advies

Idem

Nemen ruim de tijd voor je

Teleurstellend

Ik heb naar mijn gevoel 2 keer hulp gekregen van vrij onervaren mensen. De schoenen die ik kocht heb ik dan ook een week later geruild omdat ze te groot waren. Beide behulpzame dames kwamen onzeker over. En als je voor advies en kennis van zaken naar een specialist gaat is dat heel erg vervelend. Ik ben nl een complete leek op dit gebied, maar doe wel een flinke uitgave. Erg jammer dus, voor mij.

Fijne winkel, overzichtelijk, personeel met kennis en kwaliteit!

Hier wordt je goed en eerlijk geholpen.

Uitstekende hulp bij keuze schoenen

Na de meting van de voeten komen er een drietal schoenen die vrijwel direct goed zitten (met mijn brede voeten is dat niet vaak het geval). Degene die het best zit, zit nog niet helemaal perfect. Het hulp van een extra inzetzooltje wordt dat opgelost. Er wordt echt de tijd genomen om een goede schoen te vinden! Een topzaak waar ik graag 20 km voor fiets om mijn schoenen te kopen.....

Wederom goed geholpen

Meerdere wandelschoenen naar volle tevredenheid gekocht

Professionals

Zeer professioneel hulp bij t kopen van mijn loop schoenen

perfect

Ze nemen de tijd om tot een zeer afgepast advies te komen. Bovendien komen ze actief met een mooie korting op de schoen die het beste past.

Ben heel goed geholpen.

Ik had dure schoenen gekocht ze waren binnen vier maanden kapot ,heb toen nieuwe gekregen dezelfde en die waren binnen twee weken kapot , toen heb ik andere gekregen en die zijn goed , hele goede service.

Super geholpen.

Super goed geholpen bij mijn keuze voor nieuwe schoenen.

Na een paar keer de winkel bezocht te hebben met mijn eerder gekochte schoenen, bleek er toch iets fout te zijn. Nieuwe schoenen uit mogen zoeken. Nu zeer tevreden!

Professionele advisering die klopt als een bus

Middels de scanner een advies gekregen voor wandelschoenen. De verkoopster pakte het eerste paar en dit voelde gelijk goed. Na nog een aantal andere merken te hebben gepast, kwam de voorkeur toch uit op het eerste paar. De schoenen zitte als gegoten. Knal om te merken hoeveel het personeel kan vertellen over schoenen, je voeten maar ook al je veagen weten te beantwoorden. Ook de jassen die we hebben gekocht zijn na ee lange wa deling direct als een goede aankoop ervaren. Een volgende keer weer naar deze winkel.!

Een fantastische route met prachtig uitzicht en goed aangegeven.

Een fantastische route door prachtig landschap. Super aangegeven en je komt op stukken waar je als mens als je er niet vandaan komt niet loopt. Genoten van de rust en stilte tijdens het lopen. Niet te druk bezocht door andere mensen met een uitzondering van een andere Walk of Wisdom loper. Dankjewel voor de mooie route en de super organisatie die erachter zit. Groeten Maarten en Saron

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Voor de eerste keer een bezoek gebracht aan The World of Walking voor aankoop van nieuwe wandelschoenen. Mijn vrouw en ik zijn op deskundige wijze geholpen met het kiezen van de juiste wandelschoenen.

Deskundig en vriendelijk personeel en ruim aanbod.

Deskundig en vriendelijk personeel en ruim aanbod. Mijn wandelschoenen zitten nog steeds goed na een lange afstand wandeling te hebben gemaakt.

Professioneel advies

Goede analyse van de voeten en een zeer goed advies. Uiteindelijk zonder schoenen weggegaan omdat het advies was eerst goed te wennen aan mijn nieuwe steunzolen en te zorgen dat ik pijnvrij zou worden. Fijn dat er niet kost wat kost schoenen verkocht moeten worden. Ik ga zeker terug.

Goed advies

Men neemt de tijd om tot een goed advies te komen. Uitgebreid assortiment. Zeer fijn geholpen.

Veel keuze, maatwerk mogelijkheden en vooral uitstekend advies

Je krijgt duidelijk te maken met specialisten die goed luisteren naar je doelstellingen en wensen. Op basis van metingen wordt snel duidelijk welke merken en soort schoenen bij je het het best passen.

nieuwe wandelschoenen

Fijn geholpen bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen.

Goede en deskundige service

Deskundig Met aandacht Voldoende tijd voor de klant

Eerste bezoek en meteen goed geholpen!

Made is niet om de hoek maar een rit naar jullie winkel was een schot in de roos. Kom zeker nog eens terug.

Gewoon goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe wandelschoenen.

Eerst wordt er een scan/analyse gemaakt, waarna er wordt gezocht naar een passende schoen! Fijn geholpen!

erg goed geholpen

schoenen waren op. Op zoek naar iets stevigers. Goed geslaagd. Deels leer. Top!!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl