Zeer vriendelijke ontvangst met een professionele hulp.

Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik voor wandelschoenen ging shoppen stond ik verbaasd wat er bij komt kijken om een goede schoen uit te zoeken. Na de vriendelijke ontvangst en na de meting van mijn voeten een hele variatie aan schoenen die ook al allemaal heb aan gehad om tot een goed oordeel te komen. En de professionele hulp daarbij was geweldig goed om tot een goed besluit te komen. Dus wat mij betreft een 10 met een griffel en tot de volgende keer.

Heel tevreden

Nieuwe wandelschoenen, heel precies aangemeten, heel goed advies, nam alle tijd. Super !

Fijne, persoonlijke benadering

Een bijzondere gastvrije winkel, waar de medewerkers er alles aan doen om je tevreden naar huis te laten gaan. Wat een kennis en expertise! Ik kom zeker terug!

kon beter

Ik had het gevoel dat ik mezelf aan het helpen was.

Je wordt altijd vriendelijk en heel professioneel geholpen én uitstekende service

Zie boven

Prettig en vakkundig geholpen

Goed geholpen met eerst een totale voetenscan

Uitstekend advies

Persoonlijk advies Gezellige verkoopster.

Kennis van zaken

Goede service. Goede kwaliteit. Behulpzame medewerkers met veel kennis van zaken.

Ik ben zoals altijd goed geholpen.

Ontzettend aardige mensen met kennis en ervaring. Als klant zeer prettige ervaring, waarbij er ruim de tijd wordt genomen om de juiste schoenen te kiezen,

Kennis,geduld,gastvrij,vriendelijk.

Zeer goed geholpen en blij de winkel uitgelopen met de perfecte schoen die bij mij past.

Klant staat centraal.

Ik ben zeer fijn geholpen door een lieftallige dame die goed luisterde wat mijn wensen waren en gaf me daar passende adviezen bij. Bezoek was zeer prettig.

deskundig advies

zie boven

Uitstekende begeleiding bij aankoop wandelschoenen

Super tevreden.

Aandacht & Advies als prettig en zeer goed ervaren.

Complete verrassing qua omvang sortering, eerst meten dan weten en met de juiste wandelschoenen de zaak uitgelopen.

Prima vakkundig personeel

Ruime sortering en men neemt alle tijd voor je.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl