goede service en vriendelijk personeel

Ik was hier voor de 1e keer om wandelschoenen te kopen en hierbij ben ik zeer goed geholpen. Ik ben super blij met de Lowa wandelschoenen. Een echte aanrader deze winkel.

aandachtig advies

ook als het niet meteen lukt - een schoen die toch niet helemaal prettig zit, een reparatie die lang op zich laat wachten - blijven de medewerkers van the world of walking je op een professionele en aandachtige manier ondersteunen, met kennis van zaken en oog voor wat de bezoeker zoekt - da's soms zoeken schoenen, het blijft een precies klusje, millimeterwerk soms klantvriendelijke houding is niet overal vaste prik, hier wel

Gastvrije ontvangst en uitstekende service!

Schoenen perfect aangemeten dmv 3D meting. Daarna een gericht advies welke bergschoenen het beste zouden passen. Tijdens het wachten verwend met koffie en taart door de vriendelijke winkelbediende.

Gastvrij, vakkundig en geduldig.

Bij binnenkomst ervaar je gelijk een fijne sfeer in de winkel en word je gastvrij ontvangen en snel geholpen. Veel personeel met kennis van zaken èn een uitgebreid assortiment doet de naam The World of Walking recht aan. Kortom een fijn adres en we komen hier zeker terug.

Goede service Vriendelijk personeel Goed advies Ruime keuze

Geweldig geholpen.

Nemen alle tijd om de juiste en goede wandelschoen te kopen. Zeer professioneel en geduldig geholpen. Laten alle schoenen zien en passen welke eventueel bij jouw voet horen. Top

Ik ben heel goed geholpen

Het was een heel vriendelijke vrouw, die alle tijd nam en goed luisterde. Nu heb ik schoenen die ik elke dag draag, zo fijn zitten ze.

Goed advies!

Heel goed advies bij de aanschaf van wandelschoenen!

Fijne winkel met echte professionals. Zeer goed geholpen en zeer tevreden.

Kundig en gezellig

Goed geholpen bij aanschaf nieuwe wandelschoenen en wandelsokken. Kundig en fijn personeel, geven goede uitleg. Ik wilde ook nog wandelkleding kopen, maar eerlijk advies om terug te komen als nieuwe collectie geheel binnen is. Kopje koffie met koek erbij. Gezellig lekker.

Zeer deskundige service en gemoedelijk!

Deskundige vaststelling van de voeten om zo het beste schoeisel en zooltjes te bepalen. Goede voorraad en keuze uit vele halve maten. Onder het genot van koffie en een stukje appeltaart gekomen tot aankoop van mooie wandelschoenen.

Uitstekend advies en grote collectie

Als relatief onervaren wandelaar mijzelf laten adviseren voor de aankoop van oa schoenen, kleding en rugzak. Prima en vooral professioneel advies en mede daardoor uitstekend geslaagd. Hierdoor en door het vriendelijke personeel dat echt de tijd voor je neemt, een winkel om terug te komen.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Ik kwam voor nieuwe wandelschoenen, het advies van de medewerker was om te beginnen met nieuwe inlegzooltjes, zodat ik weer demping had. Schoenen waren nog niet versleten! Schoenen lopen na een jaar met deze inlegzolen nog prima. Ik heb onlangs nog een paar lage wandelschoenen gekocht! Ook top !!

Goed advies -

Even wachten maar wordt beloond

Walhalla voor wandelaars

Als je wandelschoenen nodig hebt kun je hier terecht. Maar dat kan natuurlijk ook ergens anders. Wil je super tevreden de winkel uitlopen met wandelschoenen die perfect passen na een uitgebreid advies door een voeten expert? Dan moet je hier zijn. En als er nog wat aangepast moet worden, gaan ze net zo lang door tot je tevreden bent. Een aanrader!

Ervaren, deskundig en vriendenlijk

Werd goed geholpen en denken goed mee. Nemen de tijd voor je. Erg fijn en goed geslaagd!

Deskundig advies bij wandelschoenen

Fijne ontvangst en ze nemen uitgebreid de tijd zodat ik de juiste wandelschoenen heb gevonden. Ze weten waar ze het over hebben.

Kan niet beter!

Voordat ik zat had ik al een kop thee en gebak. Daarna uitgebreid geholpen worden met tig hoge wandelschoenen rondom me. Zooltjes die direkt aangepast worden aan de zooltjes die ik altijd in mijn schoenen heb door een podoloog. Men neemt alle tijd voor je en laat aan de hand van voetmeting zien wat ik nodig heb. Echt grote KLASSE!!!

Veel keus en overzichtelijke winkel.

Goede service en advies bij aankoop van twee dagrugzakken en sokken. Ook zeer belangstellend naar onze wandeltochten die we dit jaar gaan lopen. Vriendelijk personeel.

Grandioos

Veel kennis van zaken en prettig in de omgang. Zeer professioneel

topcollectie met deskundig advies

uitgebreide diagnose voeten voor optimale pasvorm en keuze schoenen en inlegzolen.

Heel goed geholpen met wandelschoenen. Goed advies

Al 2x ok

Heb inmiddels 2x een paar wandelschoenen gekocht. Al 2x tevreden

Werd goed geholpen

Goed geholpen, goede service

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl