Prettig Prima Professioneel

Prettig Prima en Professioneel geholpen! Mn 1e ervaring met uw zaak en sinds heel kort heb ik als hobby : wandelen

Perfecte service met groot assortiment

Koop mijn wandelschoenen altijd bij World of Walking. Ze hebben alke modellen van alle merken. Vakkundig personeel. Gewoon de beste plek om heen te gaan als je nieuwe wandelschoenen wil.

Prima service!

Vriendelijk personeel Goed advies. Mooie wandelingen! Prima service!

Heel goed geholpen bij keuze van nieuwe schoenen

Toevallig hier terecht gekomen bij het zoeken naar nieuwe wandelschoenen. Meteen heel vriendelijk en professioneel geholpen bij het kiezen van nieuwe schoenen. Verder is de winkel mooi en leuk ingericht.

Heel goed!

Goed geholpen, veel keus, goede voetannalyse

Ontzettend goede service.

Het eerste wat opviel bij ons bezoek was de klantvriendelijkheid. Verder werden we goed geholpen door, voor zover wij dat konden beoordelen, kundig personeel, waarbij goede uitleg werd gegeven. Hiervoor werd ruim de tijd genomen.

Prima service en heel veel aandacht

Vriendelijk, vakbekwaam

Ongelooflijk goed

Nette, vriendelijke, begripvolle bediening, die serieus goed mee zoeken naar een goede oplossing voor jouw probleem. Zeer klantvriendelijk!! En adres wat ik bij iedereen aan zal bevelen.

Goed advies.

Ik ben goed van advies voorzien en het kunnen "testen" van de schoenen is fijn om de schoen aan te voelen op verschillende ondergronden en helling.

Geweldig ontvangst en overweldigend geholpen.

Vriendelijk, Goed geholpen Ervaren personeel die naar je luistert. 3 jaar lang een blaar gelopen Niemand kon mij daarmee helpen tot dat ik dit adres kreeg van familie. Nieuwe goed passende schoenen aangemeten gekregen en loop nu zonder blaren en kan weer genieten van het wandelen.

hele leuke, mooie en gezellige route

Het was onze 1e keer dat wij aan deze wandeltocht hebben deelgenomen en we hebben er heerlijk van genoten. Een wandeltocht zoals deze met de service en voorzieningen die vanuit The World of Walking waren geregeld zullen wij zeer zeker vaker gaan doen.

Tijd, aandacht en expertise voor de juiste schoen.

Vriendelijk werd ik ontvangen in een ongedwongen sfeer. Na korte tijd werden mijn voeten en onderbenen gescand. Vervolgens vroeg de verkoopster/adviseuse naar het gebruik. Deze gegevens leidde tot drie merken en zevental schoenen. Op mijn opmerking dat ik een aanbieding op de site had gezien, werd direct gereageerd door ook die schoenen aan te bieden. Vervolgens alle schoenen gepast. Er bleven paar twee over. De keus was aan mij. Nogmaals heb ik met deze schoenen door de winkel gewandeld en mijn keuze bepaald. Bij het afrekenen kreeg ik advies over het onderhoud en tevreden klant heb ik het pand verlaten.

Super goed geholpen

Vriendelijk personeel met goede kennis over hun producten. Ben echt heel goed geholpen. PS. Diegene die die worteltjestaart had gemaakt verdiend opslag :)

Vriendelijke en goede service

Fijne uitleg van resultaat meting en keuze in de correcte wandelschoen. Zeer tevreden.

Deskundig, klantvriendelijk personeel die de tijd nemen .

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn Lowa wandelschoenen. Er wordt de tijd genomen om net zo lang te kijken tot de juiste schoen ook echt goed past en comfortabel zit.

Goede service. Vakkundig advies. Vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer.

Persoonlijk en goed geholpen

Ik werd uiterst netjes geholpen, uitgebreide analyse met als resultaat de beste schoenen voor mijn (type) voet.

Gastvrij en kundig

Een fijne wandelwinkel met kundig personeel en een mooi assortiment.

Uitstekende service

Uitstekende service bij aankoop van mijn nieuwe wandelschoenen, ook het aanpassen van mijn zooltjes was geen probleem.

Fantastisch

Super fijn geholpen, nemen uitgebreid de tijd voor je.

Deskundige medewerkers en ruime collectie.

Prima geadviseerd.

Heel fijn!

Heerlijke winkel met hele fijne medewerkers die weten waar ze het over hebben. Je wordt dus heel goed geholpen en voor pijntjes in de voeten hebben ze altijd een oplossing.

Gewoon goed

Neemt de tijd en geeft duidelijke uitleg

Deskundig advies gekoppeld aan goede voetanalyse

Je krijgt de volledige aandacht die nodig is om met een goed paar schoenen naar huis te gaan!

Gewoon zeer goed!!!

Perfect geholpen,ze hebben en nemen de tijd om de juiste schoenen voor je te vinden

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl