flexibel en zeer terzake kundig

wordt altijd meteen en goe geholpen. Heb niet het gevoiel dat de verkoopster persee MOET verkopen goed advies is leidend. Zeer tevreden

Hele prettige persoonlijke benadering door de medewerkers

Wat een service

Voor het eerst is via de website besteld, keurig verzorgd

Goed en proffesioneel geholpen.

Aardig personeel en vakkundig geholpen.

Mijn eerste ervaring was goed, maar wel wat kanttekeningen; het apparaat dat mijn voeten op meet deed het niet. Een week later waren we er weer voor mijn man en het was nog niet opgelost. Mijn man kreeg ook advies en uitleg over goede sokken. Dat heb ik niet gehad.

Snelle service

Bestelling snel geleverd. Bedrag van de bonuscheque de volgende dag al binnen!

Heel goed

Nemen echt de tijd voor je.. Professionele uitleg en uitstekende service... Top winkel

Heel goed advies!

Heel goed professioneel advies. De 3 D scan van de voeten en enkels is perfect!

Top service en kwaliteit

Na hoge wandelschoenen nu hier een paar lage aangeschaft. Het merk LA Sportiva, wat voor mij onbekend was maar op advies van de verkoopster gekozen en succes! Tijdens mijn vakantie waar we ook veel gehiked hebben in de bergen/heuvels, loopt de schoen super, een licht gewicht flexibele schoen met erg veel grip, ook bij natte ondergronden etc.......beter dan mijn Lowa’s! En ze zijn nog leuk ook qua kleurstelling en dat met mijn maat 42!

Daar wordt je door vakmensen geweldig geholpen

Prima geholpen

Prima geholpen door een vakkundige medewerkster.

Persoonlijke service

Deskundig advies, servicegerichte medewerkers, snel en vriendelijk geholpen

Zeer ruime keuze in wandel en bergschoenen

Kende de winkel helaas niet eerder. Wat een enorme keuze in wandel en bergschoenen! En ook nog op voorraad. Aardig en deskundig personeel, heel goed geholpen en uiteraard hier wel geslaagd.

Zeer klantvriendelijk, goed advies, men neemt alle tijd om je te helpen.

Zeer klantvriendelijk, goed advies, men neemt alle tijd om je te helpen.

Prima service en uitleg

Er wordt de tijd voor je genomen, ongeacht of er mensen staan te wachten.

Goede voorlichting en advies!

Nemen alle tijd en toch de moeite om uit zichzelf je nog andere schoenen te laten proberen zodat je zeker weet dat het de beste koop is.

Vakkundig geholpen en zeer vriendelijk

Mooi

Voor de wandelaars soms moeilijk om zich te activeren. We hebben sommigen niet kunnen volgen

Super!

Wanneer je gaat wandelen of lopen, Moet je bij The World of Walking je schoenen gaan kopen!!!!

Professionele voetanalyse, goed advies

Zoek wel een rustig moment uit om te passen. Personeel neemt alle tijd voor je maar dan kan het dus zijn dat je wat langer moet wachten. Maar dat is de moeite zeker waard.

Gastvrij onthaal, goede voorlichting, ruime keuze, veel tijd. Als je vertrekt heb je echt het gevoel dat je een goede keuze hebt gemaakt. (Moet nog wel de schoenen gaan gebruiken)

Uitmuntend

Zeer prettige ervaring. Voor onze trip naar Zweden op zoek gegaan naar wandelschoenen. Wilde eerst naar Bever gaan, maar werden getipt om hier eens te gaan kijken. Eerst worden je voeten gescand en daarna wordt uitgebreid de tijd genomen om de juiste schoenen te vinden. We hebben zeker een uur in de zaak gestaan en met succes! De schoenen lopen heerlijk! Nog geen moment spijt van gehad.

Deskundig en klantvriendelijk

Ik wist totaal niet waar ik op moest letten toen ik op zoek ging naar wandelschoenen. Toen ik world of walking binnenliep, was dat geen enkel probleem. Ik werd met geduld geholpen, kreeg overal uitleg over en er werd alle tijd genomen om de juiste schoen voor mijn voet te vinden.

ruime keus,ook in maat 42,5 voor dames

alweer fantastisch geholpen vriendelijk,ervaren personeel, met mooie schoenen,en een lekker kopje koffie,tevreden naar huis

Vriendelijk personeel met oneindig geduld. Resultaat dat je weggaat met de perfecte schoen . Volgens mijn podotherapeut heb ik het juiste advies gekregen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl