vriendelijk, geweldige service

Ondanks dat er nog meerdere klanten stonden te wachten, nam de verkoper alle tijd voor ons, zonder het af te rafelen. Dat gaf een prettig gevoel. chapeau !

Goede speciaalzaak met kennis van zaken.

Schoenen goed aangemeten, groot assortiment en fijn geholpen.

Veel kwaliteitsproducten en dus ruime keuze met advies op maat

Lekker ruim opgezette winkel met personeel dat graag een praatje maakt en je adviseert en de tijd neemt.

Professionele hulp

We zijn fantastisch geholpen bij het zoeken van de juiste wandelschoenen.

Verstand van zaken!

Als wandelaar goed geholpen met veel geduld kennis en eerlijkheid. Daar rij ik graag vanuit Zuid Holland naar jullie toe!

Heel goed

Heel fijn bedrijf die afspraken nakomt.

Prettig en deskundig geholpen

Fijne ervaring. Het was best druk en de dame liep van de een naar de ander, maar nam toch echt de tijd om te luisteren naar mijn wensen en kwam iedere keer met een schoen passend bij wat ik zei

Geweldige service

Super geholpen en advies gekregen

Goede deskundige adviezen en prettige dienstverlening.

Zie boven.

Geweldige service !! Ongekend !!

Verkoper Ward nam alle tijd om ons naar de zin te maken. Hij gaf uitstekend advies en was zeer klantvriendelijk. We komen beslist terug .

Geweldige aanrader…

Wat doe je als je voor de zoveelste keer een paar zompige schoenen met een paar “Soppige Sokken hebt? Bedenken dat je eens om een paar nieuwe wandelschoenen mag! Dat werd dus hoog tijd om naar Made naar #TheWorldofWalking# te rijden. Op goed geluk want het kan er druk zijn. De stolpen met eigengebakken lekkers liep ik even voorbij om eerst de bovenverdieping te bezoeken. Ja hoor het kwam Super uit en werd gelijk geholpen door Dhr. Zelf. Gegevens in het systeem waren nog prima en al gauw kwamen er een hèèl stel schoenen tevoorschijn. Of ik zin had in koffie met wat lekkers…Jazekers! Fieuwhhhhhh, wortel taart door Dhr. Zelf gebakken! Heerlijk, heb receptenboekje voor me gekregen zodat het recept op de foto kon. Ik mocht nog een keuze uit 6 verschillende kleuren maken en jawel het werden een paar zwarte. Weer blij met mijn nieuwe wandelschoenen en op naar weer vele kilometers

Super service

Erg deskundig en behulpzaam

Erg prettig. Deskundig advies en ik kon al mijn vragen stellen. Hier kom ik zeker terug.

Zeer prettige ervaring

Super geholpen. Vriendelijk en bekwame medewerkster die ondanks de drukte de tijd voor mij nam. Erg prettig winkelen op deze manier.

Vakkundig personeel

Altijd goed geholpen en een leuke en .ooie winkel

Nemen echt de tijd voor je!

adviseur zeer vriendelijk, advies zeer slecht.

Miskoop. Kan helaas nog geen 10 km lopen zonder het gevoel te krijgen dat mijn tenen worden geamputeerd.

Echt super geholpen

Heel erg fijn heb ontzettend moeilijke voeten maar ben hier zo goed geholpen de schoenen lopen als pantoffels. Ook heel erg vriendelijk personeel

Correcte benadering, deskundig en gastvrij en zeker als je van ver kom, dan is een kop koffie wel heel aantrekkelijk.

Zeer vriendelijk personeel

Prettige winkel, ruime keus en zeer vriendelijke en deskundig personeel.

vakkundig

zie boven

Professioneel en vriendelijk geholpen

Net als eerdere bezoekjes goed vriendelijk geholpen.Alle tijd word er genomen om de passende schoen te vinden.Zeer tevreden !

Goed advies en hebben alle tijd om de juiste schoen aan te meten. Ook het advies om mijn oude schoenen te repareren (afgesleten hak) was een Eye opener, nu heb ik 2 paar schoenen die ik tegen elkaar in kan dragen of bij nattigheid 1 paar kan laten rusten.

Goed en vakkundig geholpen

Goed geholpen en goed advies

Top winkel

Altijd goed geholpen zolang ik wandel fijne kleding goede schoenen . Voor iedereen aan te raden .

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl