uitstekend én absoluut vriendelijke mensen die er werken !

Al jaren komen wij in deze zaak als we nieuwe berg- en / of lage wandelschoenen nodig hebben. Ze nemen de tijd voor je, geven ( nog steeds ) advies , hebben de tijd voor je en......de koffie is heerlijk !!!

Wij zij tevreden over de goede voorlichting die ze geven.

Aandacht, passie, kundigheid

Met volle aandacht, tijd, en kundigheid word je geholpen als klant. Passie was de drijfveer van de verkoopster. Ze was er met hart en ziel bij. Het ging niet om de verkoop van de schoenen maar om mij als klant met een goed en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Natuurlijk ook met de schoenen waar ik naar op zoek was. En dat is uiteraard gelukt. Nooit geweten dat wandelen zo makkelijk wordt met goede passende en ondersteunende schoenen. Dank jullie wel.

Altijd klantvriendelijk geholpen.

Door de grote keuzemogelijkheden komen we er altijd terug.

Super goed geholpen

Deskundig advies gehad bij kopen van nieuwe wandelschoenen

goed service. verkoper met verstand van zaken.

Goed en professioneel geholpen

Prima, ga zo door.

Ik ben heel vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen.

Experts!

Geven een eerlijk advies en hebben zeer ruime keuze.

Professioneel

Kundig en vriendelijk personeel

goede ontvangst . Klant is koning!

Ik werd prima en deskundig geholpen. Het was druk en moesten even wachten. Een kopje koffie werd aangeboden hetgeen bijzonder op prijs werd gesteld.

Deskundig

Komen er al jaren. Deskundig personeel en weten waar ze over praten. Niet de goedkoopste maar kwaliteit

Professioneel, vriendelijk

Als je binnen stapt en je wordt te woord gestaan en professioneel begeleid in jouw keuze, voel je je gewoon Thuis !

Zeer goed en professioneel geholpen.

Zeer goed en professioneel geholpen.

Erg fijne winkel met altijd goed advies!

x

Top geholpen met kundig advies!!

Top geholpen, kundig advies en er wordt ook de tijd voor genomen!!

uitstekend

Heb neuropathie aan mijn voeten die sowieso zeer breed zijn. Dus niet iedere schoen is geschikt. De medewerker ging net zo lang door tot de geschikte schoen gevonden was. Het opmeten met de kousen is ook een geweldig hulpmiddel. Zeer professioneel. Complimenten

Vriendelijk en aandachtelijk

We hoefde niet lang te wachten en de werknemer die ons hielp was erg vriendelijk. Er werd goed aandachtelijk gekeken naar de behoeftes en alles werd goed uitgelegd. Het was een erg fijne ervarinh.

Snelle reactie komen afspraken na. Vakkundig gemotiveerde medewerkers

Servicegericht en deskundig

Servicegericht en deskundig. Vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk, goed advies en hulp, goede kwaliteit, hulpvaardig personeel, lekkere koffie.

Zeer hulpvaardig en kundig personeel. Gedegen advies, geen verkooppraatjes maar een werkelijk doelgerichte aanpak. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om tot een beslissing te komen om daarna met de juiste wandelschoenen huiswaarts te keren. Goede garanties en indien nodig een zeer goede nazorg. Werkelijk een aanrader!

Superfijn

Er wordt goed geluisterd en meegedacht op een rustige manier

Heel goed geholpen

Fijne winkel met deskundig personeel.

erg mooie ruim opgezette winkel met super goede en duurzame kleding

Gemoedelijk fijne bediening, met veel kennis.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl