prima begeleiding in de aanschaf van onze schoenen.

door mijn smalle voeten is het moeilijk om een paar goed passende schoenen te vinden. Dat is bij TheWorld of Walking geen probleem, ze zoeken zo lang tot het juiste paar aan mijn voeten zit. Geweldig.

Deskundig advies en men nam alle tijd voor mij

Topwinkel

Goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel

mijn ervaring is dat jullie ervaring hebben

professioneel geholpen bij de keuze van wandelschoenen, met name de keuze in de breedte maten.

Bestelling keurig optijd geleverd

Keurige winkel en website

Goede service met een glimlach

Alle personeelsleden die me tot nu toe hebben geholpen zijn kundig, nemen de tijd en geven echt goed advies. Ik ben heel tevreden en wij rijden vanuit Gilze graag naar Made toe vanwege de goede service

Fantastisch

Prima service en goed advies

Een hele fijne winkel met deskundig, vriendelijk en betrokken personeel

Zoals altijd weer prettig en deskundig geholpen. We hebben het stuk rijden er dik voor over om hier onze wandelspullen te komen kopen.

Goede adviezen geven ze

Gebeurt wels in winkel binnen komt iets langer moet wachten. Ik weet dat ze alle tijd nemen voor klanten goede adviezen geven

Zeer ruim assortiment.

Zeer breed assortiment. Wel prijzig. Kundig personeel. Goede bereikbaarheid met de auto. Kortingssysteem knullig.( begint pas vanaf € 7,50 uit te keren, is maar 2 x per jaar en dan heel kort geldig )

Goed advies.

Goed advies Goed deskundig personeel Groot assortiment.

Heel goed geholpen

Heel veel keus

Perfecte service voor deze branche winkel

Geweldige advisering bij aanschaf wandelschoenen en kleding. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Je wordt er prettig geholpen

En het is in je eigen gemeente en dat is ook fijn je hoeft niet naar een stad waar je parkeergeld moet betalen.

Goed advies kundige mensen

Heel goed en kundige mensen vriendelijk en je voelt je echt fijn .

Vriendelijk deskundig advies en service

Personeel heeft oog voor persoonlijke wensen van de klanten.

Zeer goede uitleg

Vriendelijk en goede uitleg

Wordt altijd goed geholpen

Goed geholpen met de goede schoenen uit te zoeken

top

Het complete pakket ,voetscan ,beste keuze en vriendelijke verkoopster , gewoon een topzaak

Deskundig!

Deskundig team, vriendelijk, behulpzaam.

Keurig netjes geholpen nadat ik niet tevreden was over mijn schoenen .

Goed!

Fijn geholpen. Klantvriendelijk en meedenken in oplossingen.

Klantvriendelijk

De verkoper neemt de tijd voor de klant en ze zijn vriendelijk en kundig. Je gaat met een goed gevoel en goede schoenen weer naar huis .

uitstekend én absoluut vriendelijke mensen die er werken !

Al jaren komen wij in deze zaak als we nieuwe berg- en / of lage wandelschoenen nodig hebben. Ze nemen de tijd voor je, geven ( nog steeds ) advies , hebben de tijd voor je en......de koffie is heerlijk !!!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl