Deskundig en vriendelijk

Mijn man en ik hebben wandelschoenen (en een rugzak) gekocht en zijn er geholpen door een vriendelijke meneer die zeer deskundig was en de tijd voor ons nam. Wij komen zeker eens terug.

Met kennis, rust, respectvol, samen zoekend naar een “passend” oplossing.

Ik heb world of walking geadviseerd aan al mijn vrienden, ook zij zijn geholpen met alle rust en aandacht. Zeker 8 vrienden hebben daar hun plezier aan lopen kunnen vergroten, of kunnen starten met heerlijk wandelgenot.

Word goed en professioneel geholpen.

Ik heb weer heerlijke wandel schoenen gekocht.

Goede uitleg en nemen de tijd voor je

Werd er erg fijn en vakkundig geholpen

Vakmensen op en top

Ik had nieuwe wandelschoenen nodig en via internet ben ik in Made uitgekomen. De behulpzaamheid en vakkundigheid van Bart was geweldig. Zo een specialist ben ik nog niet tegengekomen in de wandelwereld. Voor alles wat met wandelen te maken heeft hebben zij in huis en niet te vergeten een lekker Brabants bakske koffie.

Leuke kleding en goed advies.

Vlotte levering, goede service!

Prima geregeld! Ik had alleen graag meteen bericht gehad, toen bleek dat er voor een andere bezorger gekozen was. Verder zeer tevreden!

Fijne service goed advies

Deskundige medewerkers, vriendelijk en behulpzaam Fijne winkel!!

Super winkel klant gericht super service

Hier heen gegaan liep op lowa schoenen, maar kreeg telkens last van mijn kleine teen, na een scan kwamen we uit op meindl,deze is perfect. Ben zeer tevreden met de service en klant gerichtheid

Overweldigend was de hulp.

Als 88 jarige kreeg ik bijstand bij het digitaalbestellen van een artikel. Met veel geduld en overzicht voor mij is de bestellling de volgende dag al bezorgd.

Ik ben heel goed en deskundig geholpen

Mooie spullen. Super

Super. Klantvriendelijk personeel

Heel goed

Goed advies en alle tijd ook al is het druk .

Gewoon goed.

Het personeel is kundig, positief en onderling behulpzaam. Zeker de moeite om naar deze winkel te rijden voor goed passende wandelschoenen.

Prima en correct geholpen

Vriendelijke, behulpzame professionals

Deskundig Eerlijk Vriendelijk Uitgebreid assortiment

Fantastisch

Super vriendelijk. Behulpzaam en proficioneel advies

Met aandacht voor mij om de juiste schoenen te vinden. De persoonlijke aandacht is jullie kracht. Alleen al om deze reden kom ik graag bij jullie terug voor een goed advies

Goede service, snelle levering

De zool van mijn schoenen was kapot en moest vervangen worden. Ze hebben me meteen geholpen.

Verkoopster deed goed haar best. Blij met mijn wandel schoenen.

Goed advies

Twee paar wandelschoenen gekocht. een van ons heeft best moeilijk voeten en kan daardoor moeilijk schoenen vinden. Hier kon ik kiezen uit meerdere paren! Goede meting ook en vooral goed meegedacht met ons beiden. Bij een tweede bezoek ook qua wandelkleding goed geslaagd!

Heel goede service

Ik werd heel geholpen door iemand die goede kennis heeft. Hij nam ook de tijd ervoor ook al was het druk.

Prima zaak. Ruime keuze.

Prima zaak. Ruime keuze.

goede en verzorgende winkel

hele fijne winkel, altijd word je heel fijn geholpen.

prima begeleiding in de aanschaf van onze schoenen.

door mijn smalle voeten is het moeilijk om een paar goed passende schoenen te vinden. Dat is bij TheWorld of Walking geen probleem, ze zoeken zo lang tot het juiste paar aan mijn voeten zit. Geweldig.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl