Geweldig goeie service en expertise!!

Zeer goeie service!!

Zeer vriendelijke en professionele hulp

Ondanks dat het druk was in de winkel werd ruim de tijd en aandacht gegeven aan ons. Daarbij werd heel prettig meegedacht.

door goed advies voor mij de perfecte wandelschoenen gevonden. dankjewel hier voor.

Advisering bij aankoop is van heel hoog niveau.

Ben zeer tevreden over de advisering en aankoop van m’n wandelschoenen. Probleemloos mooie wandelingen gemaakt. M’n schoenen zitten als gegoten.

Geweldige service

Altijd prima geholpen door deskundig personeel.

Fantastische schoenen!

Ik werd heel fijn geholpen en de schoenen met bijpassende zolen zitten als gegoten! Heel erg bedankt voor de goede service!

Professioneel geholpen

Ik bezocht de winkel om een paar slippers van een specifiek merk te gaan kopen maar kreeg tijdens mijn bezoek uitgebreide aandacht en advies waardoor mijn klachten ondertussen bijna zijn verdwenen! Mijn complimenten voor de kennis van de medewerkers! Ik ga zeker weer terug!

Perfect geholpen met heel fijne schoenen.

Erg klantvriendelijk en goede service. Kennis van zaken. Helemaal top!

Super.

Ik heb voor de derde keer meegelopen. Geweldige organisatie, fijne medelopers en een fantastisch publiek.

Superfijne winkel!

Hele goeie service en winkelpersoneel met verstand van zaken!

Uitstekend!

Ze hebben alle tijd en aandacht voor je. Vriendelijk en veen geduld.

Zeer deskundig, vriendelijk, geduldig

Uitstekende kennis en advies, geduldig en vriendelijk, alle grote en goede merken voorradig, deskundige podoloog die alle tijd neemt voor deskundig advies!

Geweldig en deskundig.

Waren op vacantie in de buurt. Kende de winkel niet. Maar er ging een wereld voor ons open zoveel mooie kleding En zoveel mooie merken en personeel die wisten waar ze het over hadden. Helemaal top We moeten er voor omrijden maar zeker de moeite waard.

WoW is een mooie winkel met een ruime sortering wandelschoen en wandelkleding.

Bij World of Walking wordt je vriendelijk en in alle rust geholpen.

Goed geholpen door mensen die weten waar ze voor staan.

Ik heb niet zo vaak wandelschoenen nodig. Maar ook sokken en dergelijke halen we hier. In het verleden konden we ook werkschoenen halen, maar dat gaat jammer genoeg niet meer. We zijn ook nu weer heel plezierig en vakkundig geholpen. En belangrijk. Men neemt de tijd voor je. We zijn weer blij met onze aankoop. Bedankt.

Hartelijke ontvangst - duidelijke uitleg - geen moeite te veel - genoeg keuze. Dus PRIMA!!!!!

Goed geholpen

Ze nemen tijd met jou door om schoenen te passen. Fijn geholpen

Veel tijd voor klanten

Ik was versteld hoeveel tijd men daar in een klant steekt. Een voetscan en daarna veel tijd nemen om een klant de beste schoen aan te passen. Complimenten!

Zeer tevreden over mijn schoenen

Voor een nieuw paar wandelschoenen leek mij The world of walking de beste winkel in de buurt. Ik werd prima geholpen en geadviseerd. Eerst zijn mijn voeten gescand en daaruit bleek een advies voor hoge schoenen (ik ging voor lage). Uiteindelijk gekomen op op een hoge schoen met een correctiezooltje. En ze lopen heerlijk! Op vakantie in Noorwegen veel gebruikt en ik heb absoluut geen klachten. Iets meer uitgegeven dan gepland maar zeker geen spijt van.

Altijd goed.

Vriendelijke benadering met heel goede service.

Behulpzame, vriendelijke mensen in een winkel met heel veel keus op wandelgebied.

Fijne ontvangst, nemen alle tijd voor je. Bij de keuze van schoenen terdege onderzoek dmv voet/onderbeen scan. Er ligt een oefenpaadje waar je op kan lopen, met verschillende ondergrond.

Zeer goed gemotiveerd en kundig personeel en gevarieerd aanbod

Je loopt weg met de schoenen die bij- en aan je voeten passen. Ik heb het zo gedaan; Aangeven wat je zoekt, vooral niet naar de prijs vragen en voel of het goed is. het is niet altijd dat duurder beter voor je is.

Geweldig zoals ze de tijd nemen voor de klanten. Ook al heb je moeilijke voeten ze zoeken net zo lang totdat je tevreden de deur uitgaat. En ja voor kwaliteitsschoenen betaal je, vind ik beter dan die 1seizoensschoenen

Voor nieuwe wandelschoenen en een goed advies gaan we al jaren naar the world of walking in Made.

Ondanks meerdere klanten in de winkel werden we weer goed geholpen met de aankoop van onze wandelschoenen.

Heel vriendelijk personeel

Altijd al netjes geholpen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl