Zool van mijn wandelschoenen waren versleten. Zijn vervangen, ging sneller dan verwacht en ik ben heel tevreden

Verstand van wandelschoenen en nemen de tijd

Wat een fijne winkel met een breed assortiment schoenen, kleding, rugzakken, sokken,…… Alles wat je nodig hebt voor mooie avonturen. Je voelt je er welkom en ze nemen de tijd voor je.

Professioneel geholpen

Ongekend goed persoonlijk advies in combinatie met professionele voeten meting.

Zeer deskundig advies

Zeer deskundig advies gekregen. Volledige meting voeten en daarna gedegen advies en pas sessie om tot uiteindelijke keuze te komen voor de voor mij beste wandelschoenen.

Prettig en deskundig geholpen.

Via mijn podotherapeut doorverwezen naar The World of Walking en na afgelopen maandag weet ik waarom. We werden vlot geholpen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. I.v.m. een hallux rigidus toch een wat 'lastige' voet. Bij jullie alle tijd en ruimte om diverse modellen te testen, een parcours te lopen en een fijne, rustige verkoopster die ons hielp. Met prachtige wandelschoenen naar huis gegaan. We komen zeker terug.

geweldige service

Carla heeft mijn daar gekochte wandelschoenen perfect aangepast naar mijn voeten. Hele goede service!

heel goed geholpen

Wij kwamen in het najaar voor kleding voor een reis naar de tropen. De meeste kleding was al uit de winkel weggeruimd. Maar de rekken werden gewoon weer tevoorschijn gehaald. Er werd alle tijd genomen voor een uitgebreid advies.

Effectief geholpen

Schoenen kregen tweede leven

Uitstekend geholpen

De 360 graden scan werkte goed en door het advies van het kundige personeel kan ik weer heerlijk lopen.

Prima geholpen

Er werd de tijd genomen om de voeten op te meten en om precies de juiste schoenen te kiezen

In alle rust, met vakkundige begeleiding en goede keus kunnen maken.

In een gezellige sfeer vakkundig en gemotiveerd advies gekregen zonder dat er opdringerig werd gedaan. Hierdoor met een goed gevoel een keuze kunnen maken uit het grote aanbod.

Slecht

Na alle meetingen en mijn verhaal heb ik helaas toch de verkeerde schoenen gekocht die mij geadviseerd was. Ik moest terug heb nieuwe paar schoenen gekocht en best wel veel voor bij moeten betalen. Ik had juist hele goede verhalen gehoord over jullie.

Met plezier wandelden wij de zaak uit

Goed en vakkundig geholpen allebei. Er werd ook goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen.

Zeer goede voorlichting en heel fijne medewerkers!

Op zoek naar nieuwe wandelschoenen. Hernieuwde voetmeting en goede voorlichting. Ruim tijd om zorgvuldig te kunnen kiezen. Zeker een winkel om aan te bevelen.,

Heel attent en deskundig geholpen!!

Voor herhaling zeker!

Vakkundig geholpen

Kregen goede uitleg , wordt tijd voor je gemaakt.

door mijn broer destijds op jullie zaak gewezen die er al vele jaren komt

na elders deze schoen niet kunnen bemachtigen wederom bij jullie aangaklopt. met zo een assortiment en expertice kom je vanzelf terug bij de made

Het personeel deed zijn uiterste best om voor mij de meest geschikte loopschoenen te vinden.

Door problemen met een teen aan mijn linkervoet zijn we helaas nog niet tot een oplossing gekomen om een geschikte (aangepaste) binnenzool te vinden. Binnenkort naar podoloog om te bekijken of er voor mijn loopschoenen misschien wel geschikte binnenzolen gemaakt kunnen worden. Na enkele kleine wandelingetjes zitten mijn nieuwe loopschoenen dus weer, naar ik hoop tijdelijk, in de doos opgeborgen.

Top personeel

Weten waar ze het over hebben. Erg klantvriendelijk. En lekkere taart bij de koffie.

Super!

Ik ben middels internet terecht gekomen bij de world of walking! Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er al meteen naar mijn wensen geluisterd! Onder het genot van een kopje koffie werden mijn voeten gemeten zodat er een perfecte wandelschoen voor mij zou zijn. Ik ga namelijk de 80 vd Langstraat lopen in 2024 dus wilde ik goede wandelschoenen hebben. Dit is mij erg goed gelukt en ik heb een fantastische keuze van wandelschoenen kunnen maken! Het winkelpersoneel is ontzettend vriendelijk, kundig en niet gehaast! Kortom erg prettig. Ik kom hier nog zeker terug!!

Super geholpen

Perfekt snel en deskundig

Geweldig hoe wij elke keer geholpen worden

Vakkundige mensen die hun vak verstaan. Vriendelijk en een hele fijne winkel

Uitstekende service

Sinds mijn schoenen hier aangemeten worden, de wereld ermee uit kunnen lopen :)

Goed geholpen

Goed geholpen, ruime keuze en prima bakje koffie

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl