Persoonlijk advies helemaal op maat

Zeer fijn geholpen waarbij na een voetenscan alle tijd genomen werd om de juiste wandelschoenen voor mij te vinden. Met daarbij een heerlijk kopje koffie en heerlijke zelfgebakken cake. Ik ben zeer goed geslaagd en de schoenen hebben er al wat kilometertjes op zitten. Ze lopen fantastisch.

Deskundig en vriendelijk.

Je wordt goed geholpen krijgt deskundig advies..

Klantgerichte medewerkers die nog dat stapje extra doen

Ik kom al sinds 2014 voor wandelschoenen, kleding en advies bij WoW. En dat is ook precies het gevoel wat ik aan mijn bezoeken over houd. En daar rijd ik graag een paar extra kilometers voor.

Specialist voor wandelschoenen

Hier hebben ze wel geschikte schoenen voor mijn smalle voeten. De verkopers koppelen hun ervaring aan de resultaten van het meetapperaat. Ze zoeken de juiste schoen..

Deskundige medewerkers die de tijd voor je nemen.

Positief

Top service!

Zo fijn geholpen, nemen de tijd, geen haast Heb de rit er zeer zeker voor over

Goed advies en ruime keuze!

Ruime keuze aan kleding en schoenen. Het personeel neemt de tijd om je goed te adviseren.

Goed geholpen

Er werd ruim de tijd genomen om de juiste schoenen te vinden en te passen. Ik ben geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerkster.

Goed!

De verkoopster adviseert eerlijk en draagt ook ideeën aan. Wij worden altijd fijn geholpen, zowel met kleding als met wandelschoenen.

Deskunigheid allom!

Werd goed geholpen toen bleek dat mijn voeten aan het veranderen zijn. Er werd volop meegedacht en vooral ook de uitleg erbij hielp mij om een juiste keuze te maken, waarvan ik nog steeds profijt heb want ik loop heerlijk op mijn nieuwe wandelschoenen!

Vakkundig prettig geholpen en nam men alle tijd!

Zeer prettig en met veel verstand van zaken geholpen aan nieuwe bergschoenen. De dame die mij hielp nam alle tijd!

Fijne winkel

Deskundig en aardig personeel Ze nemen echt de tijd voor je en geven goed advies

Uitstekende hulp

Ze nemen alle tijd om er voor te zorgen dat je een paar wandelschoenen kiest die hoort bij jou en de activiteit.

Geweldige service

Goed en eerlijk advies zonder verplichting.

Prima world off walking

Prima verzorgd en uitstekende verkoopmedewerkster, juiste voet analyse en een perfecte schoen op maat. Het was wel een rib uit m'n lijf 274,- euro. Maar dan heb je ook wat

Werd goed geadviseerd

Goed maar niet perfect

Ik kreeg gedegen schoenen advies en kon kiezen uit meerdere opties. Uiteindelijk een prima schoen gekocht. Vervolgens ook een paar sokken, "no blisters guarantueed". Helaas deden die niet wat ze moesten doen, want na 25km had ik toch een blaar onder mijn grote teen.

na het tweede bezoek( voor nieuwe schoenen) erg tevreden

bij het eerste bezoek is wel meegedacht aan mijn voetprobleem. helaas geen oplossing. bij het tweede bezoek zijn mijn voeten opgemeten en de oplossing was gevonden, gewoon een halve maat groter schoenen.

al jaren een vaste klant van u winkel

Vakkundig personeel en kennis

Mensen met ervaring in wandelen

De keuze was niet moeilijk omdat ik de versleten Meindle wandelschoenen bij mij had en graag dezelfde terug wilde kopen.

Genoeg schoenen om ‘n keuze te maken en volop aandacht voor de klant.

Ik ben uitstekend ontvangen en geholpen door de medewerkster. Veel tijd aan mij besteed en bereid om diverse modellen te laten passen. Goed geslaagd!

Heel goed

Goede uitleg en alle tijd om te helpen

Vakmanschap, aandacht én tijd op één plek!

Super!

Mooie zaak

Goed geholpen ,blij met mijn wandelschoenen

Behulpzaam, vakmensen

Zie boven, alles tiptop

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl