Goede advisering!

Medewerkster nam alle tijd en haalde het hele magazijn ongeveer leeg om de juiste schoenen voor mij te vinden, super!

Top winkel met geweldige service

Personeel wat hun vak verstaat. Oog hebben voor de kleine details die voor de klant belangrijk is!!

Professioneel geholpen en uitstekende service

Top!

Zeer bereidwillig en meedenkend. Enorme product kennis

Deskundige hulp bij aankoop van onze wandelschoenen

Vooraf een lekker bakkie koffie in een relaxte omgeving. Daarna alle tijd voor een deskundige en hulpvaardig advies bij de keuze van onze wandelschoenen.

Goed en deskundig

Heel goed advies, nemen de tijd voor je, bespreken wat de beste opties zijn en kunnen aan de hand van de scan bepalen welk type schoen het beste bij jou past. Vriendelijk, deskundig. Goed.

Fijn winkel met behulpzaam personeel

Top zaak met goede service

Goed geholpen, bakske cappucino erbij en duidelijke uitleg

Gedegen en to the point

Idem

Perfecte winkel

Heel goed en vriendelijk personeel en een fijne winkel

Zeer positief

Uitstekend en professioneel geholpen bij de keuze van wandelschoenen voor onze verstandelijk beperkte dochter, die zelf niet of nauwelijks in staat is kenbaar te maken of de schoenen wel of niet goed zitten.

Deskundig en geduldig

Goed en snel geholpen

Bij het aanschaffen van nieuwe wandelschoenen vakkundig geholpen

Super tevreden.

Vanaf ontvangst, voet beoordeling, kopje koffie tot en met het passen heeft het team het goed gedaan.

goed en vakkundig geholpen

goed en vakkundig, je wordt netjes geholpen.

Positief

Ik ben op een prettige en (naar mijn idee) deskundige manier geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Hoe e.e.a. uit gaat pakken, ga ik de komende weken merken. 1e indruk is positief.

Geslaagd!

Goed advies gekregen en ik nu erg blij met mijn nieuwe wandelschoenen en nieuwe sokken .Ik ben goed geholpen en maak mond tot mond reclame

Fijne, makkelijk bereikbare winkel met uitstekende service.

Ik was nooit eerder in de winkel geweest, maar ben heel goed geholpen bij het maken van mijn keuze van mijn sandalen, die vooralsnog prima zitten en lekker lopen.

Hier is de klant echt koning.

Er voor alle tijd voor de klant uitgetrokken. Goed advies en duidelijke uitleg.

Goed geholpen

Nieuwe schoenen nodig voor de Nijmeegse vierdaagse. Prima advies en fijne schoenen gekocht. Inmiddels er een tochtje van 30 kilometer erop gelopen. Geen blaren en geen pijntjes. Dus super. Wat wel opvalt is dat de kleding die ze verkopen echt heel duur is. Ik weet dat je niet tegen het internet op kan boksen. Maar dit voelde wel heel erg aan de top qua prijs.

Heel goed geholpen!

Heel goed geholpen, hij had e ht kennis van zaken. Nadeel was een lange wachttijd

goed geregeld

leuke ervaring,goed geregeld

Goed geholpen door personen die weten wat ze doen. Ondanks afstand vanuit Zeeuws Vlaanderen kom ik er graag.

Een keer binnen geweest, ongeveer 15 minuten, dat er niemand mij aansprak.

Uitstekende schoenen

Mooie winkel , uitstekende service, lang wachten.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl