alle aandacht voor de klant

alle tijd en aandacht voor het kopen van voor mij de juiste wandelschoenen

Super fijn geholpen

super zaak !!

Fijn geholpen en een goed en professioneel advies gehad. Mijn nieuwe Meindl schoenen lopen fantastisch.

Goede adviezen

Altijd bereid om goed advies te geven en de tijd te nemen voor persoonlijke aandacht.

Fijne winkel

Ga daar altijd heen voor m'n schoenen.

Super geholpen top!

Medewerker met kennis en ervaring en super geduldig

Professioneel

Ik ga maar op 1 plek schoenen kopen. Hier!! Je krijgt zeer gedegen en professioneel advies. Hierdoor kies ik niet de mooiste (de rode..) maar wel de voor mijn lijf de beste schoenen (de bruine.. jakkie) en ben er erg blij mee!

Goede service. Met de voetscan wordt naar de juiste wandelschoen gezocht

Had een probleem met een schoen met een fabrieksfout in de zool , werd opgestuurd en keurig op gelost ! En daarbij aardig personeel die goed helpen !

Goed advies men neemt de tijd ook als het druk is.

Heerlijke winkel. Je krijgt goed advies voor de schoenen. En beneden kun je lekker struinen om je garderobe aan te vullen. Staat geen enkele druk op.

Zeer goede service en zeer gastvrij

De laatste keer moesten we beneden wachten kregen koffie met taart! Top service Qua schoenen is de keuze reuze, heb zelf lastige voeten en word zeer goed gehoord!

Top ervaring!

Prima geholpen door vriendelijk personeel.

alles erop en eraan

zoals hierboven vermeld

Behulpzaam, attent, bereid om een stapje extra te zetten

Behulpzaam, attent, bereid om een stapje extra te zetten

Netjes geholpen

prima service

Al jaren de plek waar ik heen ga om mijn wandelschoenen te kopen. Service heel goed en altijd tevreden weer de deur uit met nieuwe schoenen.

goed heb dit al laten weten

Klantvriendelijk, servicegericht en vooral deskundig !

Prettig en naar tevredenheid

Top zaak

Nemen de tijd voor je als klant. Geven goed advies

Goede service.

Overzichtelijke winkel, met een huiselijke sfeer.

Uitgebreid assortiment,mooie winkel,vriendelijke mensen

Zeer tevreden geholpen,alle kennis in huis Uitgebreid advies met een lekkere kop Koffie erbij Als je hier niet slaagt,slaag je nergens

Wordt altijd goed geholpen

Heel fijn geholpen

Goed geholpen aardige mensen ,goed advies

Super geholpen door deskundige en vriendelijke medewerker.

Ze weten hier waar ze mee bezig zijn. De eerste schoen was direct de juiste. Nemen alle tijd voor je. Kortom. Top bedrijf.

Jammer, de medewerker hielp 2 klanten tegelijk

Matig

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl