Fijn advies en super schoenen gescoord!

Onlangs ging ik voor nieuwe wandelschoenen naar The World of Walking. Deze winkel was mij aangeraden door mede-wandelaars. En zij hebben geen woord teveel gezegd. De verkoper nam de tijd, keek na analyse van mijn voeten en onderbenen goed naar welke schoen bij mij en mijn wandeldoelstellingen past, nam mijn feedback serieus, gaf goede tips met betrekking tot bijvoorbeeld het strikken van de veters en uiteindelijk vonden we de perfecte schoen. Met de fijne inlegzooltjes die nog meer demping geven een top combinatie. Inmiddels ben ik in de Ardennen voor mijn eerste wandelvakantie deze zomer en de schoenen lopen als zonnetjes! Bedankt!

The World of Walking denkt mee en levert kwaliteit

In voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse heb ik bij the World of Walking aangeklopt voor wandelschoenen. Na het opmeten van mijn voeten en het aanhoren van mijn wensen kwam daar een schoen uit. Deze leek in de winkel oké, maar bleek me toch niet goed te zitten na flink wat kilometers. In de diverse keren dat ik terug ging heeft the World of Walking geprobeerd met kleine aanpassingen (er kan veel) de schoen beter te laten passen. Hoewel het beter werd, bleek dat ik uiteindelijk toch beter over kon naar een andere schoen. Ook daar hebben ze heel erg in meegedacht. Dank voor de kwaliteit en klantvriendelijkheid (Wencke, Carla & Ward). Ik weet wel waar ik met al mijn toekomstige wandelvragen naar terug ga en raad het jou ook aan!

Ik loop weer fantastisch op mijn nieuwe schoenen!

Echt super fijne winkel waar de medewerkers hun uiterste best doen om de meest passende schoenen bij de juiste persoon aan te meten. Professioneel en vakkundig als het gaat om loopschoenen.

prima serviceverlening

de schoenen van mijn dochter waren 1 jaar oud, nog niet zo heel erg veel gebruikt, maar 1 schoen bleek niet meer waterdicht te zijn. Schoenen werden opgestuurd. Enkele weken later werd ik gebeld dat zij nieuwe schoenen uit mocht komen zoeken

Heel slecht

Waarom? We hadden een tegoedbon van 38 euro. Ingewisseld bij de koop van sokken. Helaas moesten we eerst betalen en daarna zouden we het tegoed betaald krijgen. We wachten nog steeds op de 38 euro. In afwachting van jullie reactie.

Super deskundigheid! Goede ervaringen

Wandelproblemen met goede adviezen en goede schoenen opgelost

Super schoenen en fijn personeel

Gewoon goed

Altijd tevreden als ik naar huis ga

Deskundig en netjes geholpen

Ruim assortiment beschikbaar. Personeel is deskundig en neemt de tijd om tot de juiste keuze te komen.

Prima geholpen

Er wordt tijd voor de klant genomen en een ruim aanbod met vakkundig advies

Goed advies

Goed advies

De eerste kennismaking met the world of walking zijn heel erg positief!!!

Ik ben goed geholpen:de uitgebreide voetopmeting en de vriendelijke, deskundige hulp bij het adviseren van mijn schoenen was zeer aangenaam.

Na lange tijd weer in de winkel geweest voor wandelschoenen en zeer goed geholpen en advies gekregen

Kwaliteit

Kwaliteit qua kennis klantvriendelijkheid en kinde

Top service, mooie winkel

Na een paar minuten direct geholpen. Erg professioneel met een voetscan. Daardoor meteen schoenen kunnen passen die allemaal super zaten. Nemen alle tijd voor je, kopje koffie/thee/water erbij. Ik kom hier zeker terug als ik weer nieuwe wandelschoenen nodig heb, wat met deze kwaliteit schoenen wel even zal duren :)

Aanrader

Ik heb hier mijn wandelschoenen gekocht. Zeer goede uitleg en begeleiding gekregen. De schoenen lopen als pantoffels. Zeer tevreden!

Deskundigheid

Na een voetenscan precies de juiste wandelschoen aanreiken. Die dan ook direct perfect zitten

top.

Goed geholpen met het kiezen van wandelschoenen.

Mijn vriendin en ik zijn goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe wandelschoenen

Deskundig

Goed geholpen.

Heel erg goed geholpen

Alle tijd nemen ze voor je

Zooo blij met de aanbevolen wandelstokken!

Lopen momenteel Melanon Trail (Griekenland). Stokken zijn een echte must. Moeten mee in koffer (vliegtuig) dus inklapbaar! We zijn op dag 4 (nog 2 te gaan) en roepen elke dag dat dit onze beste aanschaf is!

Veel kennis, vriendelijk personeel

Gewoon een fijne winkel, waar ik al jaren kom: ook al is het voor mij een eindje rijden.....

Prima advies, ruim assortiment, deskundige verkoopster

Op aanraden van mijn huisarts meer gaan bewegen (wandelen) en als gevolg daarvan op zoek naar goede wandelschoenen. Zeer nauwkeurige meting gehad waarna de voor mijn voeten meest geschikte schoenen uit het magazijn werden gehaald. Ongelooflijk wat een nauwkeurige meting en wat een verschil met de schoenen waarop ik de eerste weken liep! Ook de geadviseerde speciale inlegzolen en juiste wandelsokken aangeschaft en sindsdien loop ik dagelijks zo'n 5 kilometer "op wolken". Ik ben dan ook zéér tevreden met het advies: er werd echt de tijd genomen en moeite gedaan om mij een goed (en vrijblijvend!) advies te geven. Ik kom hier zéker terug!

Fantastisch. Dank aan Carla en collega's

Wederom zeer goede adviezen gekregen. Mede dankwij Carla kunnen we weer volop gaan wandelen en hiken.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl