Deskundig en klantvriendelijk

Goed en deskundig geholpen

Deskundig advies

We zijn hier op een zeer prettige manier geholpen Eerst werd er een uitgebreid voet analyse gemaakt en daarna werden er verschillende schoenen uitgeprobeerd en werd er alle tijd voor genomen zodat je tevreden de zaak uitgaat Dus ik kan deze zaak voor harten aanbevelen

Vakkundig geholpen

Wij zijn niet op het drukste moment naar de winkel gegaan. Het personeel heeft echt de tijd genomen om ons goed te helpen.

deskundig

behulpzaam ,vriendelijk

Mijn man heeft nieuwe wandelschoenen gekocht. Bij het lopen hoorde hij een bepaald klappend geluid. Terug naar de winkel. Heeft nieuwe wandelschoenen gekregen. Loopt nu weer heerlijk, zonder bijgeluid. Top van de world of walking.

Een uitstekende ervaring . Zeer goed en professioneel geholpen

Super service

Hele fijne en gespecialiseerde mensen die heel veel tijd voor je nemen om de juiste schoen te vinden.

Vriendelijk en ervaren personeel

Ik weet zeker dat ik de beste kwaliteit heb en de beste service

Bij binnenkomst wordt er meteen contact gemaakt met de klant. Bekwaam personeel.

Mooie winkel ,fijn om bijna voor de deur te kunnen parkeren [gratis] . En fijne hulp bij aankoop door verkoopster.

topservice, alle tijd en geduld om voor een paar goed zittende schoenen!

Zie boven

Vriendelijk, veel kennis in huis en zeer goede producten.

Goede uitleg en werd volop tijd voor me genomen.

Bij binnenkomst was een medewerker juist 2 andere mensen aan t helpen maar hij ging voor mij gelijk iemand bijhalen. Deze dame heeft me verder perfect geholpen met het kiezen van de juiste 4 Daagse wandelschoenen. Helemaal blij mee.

Waanzinnige service!

Ik had schoenen nodig, goede wandelschoenen, voor het lopen van de vierdaagse. Na een lange werkdag ben ik naar de winkel gereden waar ik eigenlijk te laat aan kwam. Ze waren nog maar een half uur open en hebben eigenlijk een uur nodig om echt goede schoenen voor je voeten te vinden. Toch(!) hebben ze geprobeerd me te helpen, en met succes! Ik heb heerlijke wandelschoenen gekregen die paste bij mijn voeten. Het was erg last minute maar wat een service! De mensen zijn super lief en enorm behulpzaam. Heb niet eerder zo'n goede service gekregen in een winkel. Echt een aanrader waar je de liefde voor het wandelen proeft en voelt. Top winkel!!

Super service

Mijn favoriete arcteryx jas was binnen 1 dag verstuurd. Heel tevreden mee!

Service is MEGA!!

Omdat ik de Nijmeegse ga lopen ben ik de afgelopen tijd vaak geweest. Alle tijd voor het aanmeten van de juiste wandelschoenen, zeer professioneel. Ik kreeg toch teveel klachten, met name door mijn hallux valgus. Ik terug, eerst op knobbeltang maar dat was niet voldoende. Ik werd geholpen door Joyce, het is een geweldig team maar mijn voorkeur heeft Joyce, zij beslist dat ik een halve maat groter nodig heb en geeft mij nieuwe schoenen. Ik ben enorm tevreden: service, aanbod, kwaliteit, gastvrijheid………….! Trots op zo’n mooi bedrijf in Made waar ze van heinde en ver naar toe komen!

Top winkel!

Ik koop mijn wandelschoenen bij World of walking omdat daar tijd en deskundig advies gegeven wordt. Vorig jaar, heb ik twee weken voor onze Oostenrijk vakantie daar bergschoenen gekocht. Na de eerste wandeldag in de bergen vergat ik ze thuis uit te doen, had niet in de gaten dat ik ze nog aan had!! Zo fijn zaten ze!

Goede service, goed advies. Aardig personeel!

Altijd leuk om binnen te lopen. Professioneel advies. En veel keus.

Prima bestelproces en netjes geleverd

Er zat zelfs een persoonlijk briefje bij

Altijd zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel

Deskundig

Zeer vriendelijk en ze nemen alle tijd!

Het is betrouwbaar

Alles wat ik er gekocht heb draag ik met plezier. Goede kwaliteit en goed advies.

Uiterst vakkundige medewerkers

Ik was op zoek naar wandelstokken in verband met heup klachten. Ik dacht zelf aan nordic-wandelstokken. De verkoper, die mij hielp bleek echter een echte natuur-vorser, met ongelooflijk veel ervaring met diverse wandelsporten. Al snel hadden we de juiste stokken voor mij gevonden. Wat mij verder opviel was de enorme collectie wandel-sport kleding, schoenen, petten broeken. Ik weet wel waar ik voortaan mijn spullen kan kopen. Dat wordt wéér de World of Walking in Made.

Heel goed

Geweldig geholpen , wordt ook met je meegedacht Het was heel druk op het moment dat ik kwam, en toch werd ik vakkundig geholpen met 2 tegelijk zelfs...... Petje af hoor

Gedegen en deskundig advies

Vriendelijke ontvangst en deskundig advies afgestemd op je wensen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl