Zeer vriendelijk en deskundig advies in de winkel. Voeten worden eerst opgemeten. Verkoper (eigenaar Bart?) nam alle tijd om te laten passen. Niets was hem te veel. De rust die de verkoper uitstraalt maakt dat je goed kunt voelen wat bij je voeten past. Prachtige winkel met veel keus. Deze winkels, met deze service, zijn er tegenwoordig niet veel meer. Daar kan geen internet/online tegenop!! Dank voor de zelfgebakken, verse appeltaart met koffie, die we kregen aangeboden. Voor dat alles rij ik graag op en neer vanuit Maastricht. Het is de moeite waard voor je kostbare voeten. Veel dank!
Fijne winkel. Men neemt de tijd voor goed advies.
Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben. het aanpassen van een hakverhoging word vakkundig snel gemaakt. Erg tevreden erover en zal zeker The World of Walking vaker bezoeken. Mvg Jeroen
Kom altijd graag in de winkel, voor het kopen van wandel-schoenen-kleding. Ook voor een wandeltocht ben ik soms aanwezig.
De verkopers namen de tijd om me van goed advies te voorzien. Ze waren deskundig en reëel (wat kan ik beter wel of niet kopen met mijn voetprofiel en wensen). Ik voelde een zeer persoonlijke benadering.
we zijn erg tevreden als we nieuwe wandelschoenen nodig hebben,word ruim de tijd voor genomen en meegedacht wat de beste schoen is voor mijn voet, voeten opgemeten voor de juiste maat en ruim asortiment wandelkleding
Een mooi aanbod bij aankoop van 2 paar schoenen in de uitverkoop!
Deskundig personeel, goed advies en vruendelijk geholpen
Fijne bediening. Mooie schoenen. Goed advies.
Goed advies . Goede kwaliteit van schoenen
Vorige week zijn wij goed geholpen, geadviseerd en geslaagd voor nieuwe wandelschoenen.
de eerste keer kwamen we voor wandelschoenen en zijn we super geholpen, vorige week kwam ik met mijn zoon voor een jas en toen zijn we zelf maar gaan zoeken en passen. Er was op de benedenverdieping niemand om te helpen.Ik vind dat ook al is het boven druk er toch minimaal een persoon beneden zou moeten zijn.
Een fijne winkel waar door ervaren wandelaars goed en eerlijk advies gegeven wordt.
Een bijzonder goede ervaring. Je hier een persoonlijk advies op maat. Daarbij wordt alle tijd genomen om de juiste schoenen aangemeten te krijgen. Een aanrader!
jullie zijn mijn vaste adres voor aankopen op dit gebied en ik heb al heel wat winkels op jullie gebied geprobeerd. Belangrijkste redenen: jullie deskundigheid, eerlijkheid, vriendelijkheid en geduld (jullie nemen echt de tijd). Verder is het gratis parkeren een mooie plus. Daar rijd ik graag voor om.
Goede voorlichting en service en klantvriendelijk
Deze winkel is echt een ervaring. Als meer winkels zo waren, was online geen concurrentie. Bijzonder goed persoonlijk advies, luisteren erg goed naar wat je niet goed vind aan welke schoen en zoeken daarbij niet een passende oplossing maar de perfecte oplossing. Normaal voel ik me altijd opgelaten wannneer ik in een winkel personeel lang bezig houdt maar hier nemen ze het initiatief om de tijd te nemen en nemen je als klant daarin mee. Hierdoor voelt het juist goed om de tijd te nemen. Mijn werk is om anderen kritisch te beoordelen en een 10 geef ik dan ook weinig (nee, ik ben geen leraar) maar deze winkel verdient het dubbel en dwars.
Gewoon geweldig. Men denkt totaal mee met de klant en gaat verder dan dat. Problemen met voer werden zeer serieus genomen. Daarvoor werden meerdere suggesties geboden. een winkel waar ik me zeer serieus genomen voel.
Onze ervaring wij wonen in Maassluis maar hebben het er voor over om bij specifieke aankopen, zoals onze wandelschoenen naar The World of Walking te tijden. Spreekt dus voor zich hoe wij in jullie zaak geholpen zijn. Vriendelijke groet fam. van Zwet
Nieuwstraat 14
4921 CX Made
De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl