goede service, goed behandeld

Mijn man kocht onlangs nieuwe wandelschoenen, inlegzooltjes werden ter plekke aangepast! Iedere keer als hij ze aan heeft zegt hij wel hoe heerlijk ze lopen! Geweldig toch!

perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijk advies en de gastvrijheid (koffie met appeltaart, wat we nu ook iedere keer verwachten als we langskomen, grapje) maken dat we zeker terugkomen.

goede service, goed behandeld

Voor mij was dit het eerste bezoek . Vond dat ik prettig en heb zelf het idee dat ik ook professioneel geholpen ben .

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb wandelschoenen gekocht, ze hebben ook de binnenzool nog aangepast. Ik liep er zonder problemen de volgende dag 12 km op. Super! Prima geholpen.

goede service, goed behandeld

Vriendelijke prettige sfeer en goed advies!

goede service, goed behandeld

mooie winkel met goed assortiment. Het was heel druk op vrijdagavond vandaar dat de medewerkers hun aandacht moesten verdelen. maar kom zeker terug.

goede service, goed behandeld

Wel jammer dat ze niet te maten op voorraad hebben!

goede service, goed behandeld

We werden vriendelijk ontvangen en vriendelijk te woord gestaan, ik heb rustig kunnen zeggen wat mijn wensen waren,en daar werd prima op gereageerd , ik kreeg erg goed advies over mijn aankoop. er werd ruimschoots de tijd genomen en de meegebrachte dozen kwamen overeen met mijn wensen. Ik ben prima geholpen door de verkoopster.

Ik ben uitstekend geholpen

Fijn geholpen

Goed advies omtrent loopschoenen

goede service, goed behandeld

Recent eerlijk en op eigen initiatief advies gehad i.r.t. reparatie wandelschoenen, waardoor een andere passende keuze gemaakt. The world of walking springt naar mijn idee er vooral uit vanwege een goede en eerlijke serviceverlening en goed meedenken.

goede service, goed behandeld

Meteen een klik bij binnenkomst warme ontvangst mooi warm interieur. Zeer goed gevoel bij uw winkel en kom zeker terug.

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede/beste ervaring met The World of Walking. Vanwege mijn grote schoenmaat (50), is het niet eenvoudig om aan goede wandelschoenen met een goed advies te komen. Bij World of Walking ben ik goed en vriendelijk geholpen, en ging naar huis met een paar goede wandelschoenen om weer vele wandeltochten te kunnen lopen.

perfect, zeker aan te bevelen

prima, maar... het was wel mijn eerste bezoek aan een gespecialiseerde wandelschoenen winkel dus ik heb niet veel vergelijkingsmateriaal. Het assortiment kan ik geen oordeel over vellen. De eerste schoen is de schoen die gekocht heb. Een puntje van kritiek, ik ben een man en geen Mw.

• Assortiment N.v.t.

goede service, goed behandeld

Prima geholpen en degelijk advies

goede service, goed behandeld

heel vakkundig en vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Voor de eerste keer geweest maar kom zeker terug.Vond het jammer dat jullie geen hardloop schoenen hadden was makkelijk voor me 2 in 1 klap.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl