goede service, goed behandeld

Mijn eerste bezoek heb ik twee paar schoenen gekocht waar ik naar volle tevredenheid diverse wandelingen mee heb gemaakt. Bij mijn tweede bezoek heb ik een short en sportshirt aangeschaft. Ik kwam eigenlijk zomaar even binnenlopen. Kreeg goede uitleg over het merk en de kwaliteit van het Tshirt.

perfect, zeker aan te bevelen

Als je hier schoenen koopt vergeet je ze 's avonds weer uit te doen! Grote sortering en prima hulp.

goede service, goed behandeld

ben prettig geholpen in een sfeervolle omgeving met veel keuze aan producten.

goede service, goed behandeld

Zeer prettig geholpen en een prachtige winkel

goede service, goed behandeld

Het persoonlijke contact met daarbij het professioneel advies en dit alles in een informele sfeer, wij komen zeker terug in jullie winkel.

goede service, goed behandeld

Nieuwe wandelschoenen gekocht, na deskundig advies, en helemaal top omdat de inlegzolen gelijk aangepast zijn naar mijn voeten (met als voorbeeld mijn steunzolen).

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig personeel dat de tijd voor je neemt. Aanpassingen aan de binnenzolen werden gedaan terwijl ik wachtte, zonder extra kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij The World of Walking wordt je altijd zeer vriendelijk, kundig en met enthousiasme geholpen.

goede service, goed behandeld

Een fijne ontvangst met meteen alle tijd en aandacht. Vooral het persoonlijk afstemmen van een goede wandelschoen is goed gelukt! Daarna nog heerlijke koffie met appeltaart op; helemaal geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

Werk in de zorg en moet veel lopen. Was op zoek en aan het oriënteren naar goede wandelschoenen. Ik heb maat 45 en dat is voor een vrouw zeer zeker geen makkelijke maat. Na dat ik in de winkel een goed advies had gehad en diverse schoenen had gepast ben ik ook nog bij een bekende sport zaak in Breda geweest maar daar was het enthousiasme zo hoog ( maar niet heus) dat ik gillend naar huis ben gegaan en de dag er na weer bij de world of walking terecht kwam. Mijn schoenen werden zo aangepast dat ze heerlijk zitten en ik nu heerlijk loop te werken

goede service, goed behandeld

Bij de aankoop van een paar wandelschoenen kreeg ik goed advies over hoe en wat.De verkoopster nam rustig de tijd en lette goed op de maat en draagcomfort.Al met al ben ik goed en correct geholpen en ben ik tevreden.

goede service, goed behandeld

Je wordt goed geholpen en je hebt niet het gevoel dat je de zaak uitgekeken wordt als je een tijdje bezig bent met passen.

goede service, goed behandeld

Goed advies wat nog maar heel weinig wordt gegeven, voeten worden opgemeten en niets is teveel.

Super goed geholpen

goede service, goed behandeld

Heel fijne service. Zelfs op een drukke avond een goed advies en persoonlijk en met een smile geholpen!

goede service, goed behandeld

Het schoenenasoortiment en advies is heel erg goed. De outdoorkleding is er meer bij, is beperkter, ook in advies.

goede service, goed behandeld

We werden op een rustige en met goed advies geholpen in een prettige sfeer.

prima geholpen

goede service, goed behandeld

vriendelijk en deskundig geholpen; persoonlijke aandacht

perfect, zeker aan te bevelen

ik vind jullie n bijzondere winkel . n goed assortiment . heel goed advies . vooral voor de schoenen . prima

goede service, goed behandeld

Ik word altijd goed geholpen voor met name wandelschoenen. Een goed advies met een prima resultaat. Mag ook wel voor de prijs.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl