Prima winkel, vriendelijk personeel. Niks op aan te merken.
heerlijke winkel om te snuffelen prima collectie
Een groot assortiment met zeer deskundig en klantgerichte medewerkster, dit zou een voorbeeld voor veel bedrijven moeten zijn.
goede ontvangst Service Koffie en evt appeltaart ! al met al zeer tevreden
In deze winkel is de klant koning! Ga zo door
goed advies, maar de adviseur brak het gesprek af om een andere klant te helpen die een grotere bestelling had. Uiteindelijk wel een goed advies.
Deskundig en vriendelijk advies. Klantenservice prima!
Wij werden op maandagmiddag perfect geholpen. De verkoopster nam er alle tijd voor en luisterde erg goed.
Zeer prettige verkoopster, ruime ervaring, niet opdringerig. Ze zag direct ivm met mijn voeten en inlegzolen, welke schoenen het meest geschikt zouden zijn. En dat is haar goed gelukt. Ik mocht de schoenen een week thuis uitproberen. Ik heb geen week nodig gehad, het zit als gegoten! Wat fijn dat er zulke goede vakmensen zijn.
Zeer veel kenning van product en. Goede service en klantvriendelijk
Goed advies
Goed personeel. Mooie collectie,zeker de wandelschoenen met deskundig personeel
Ben bijzonder goed geholpen met wandelschoenen kopen
Ik vindt het een fijne winkel omdat het in de buurt is. Soms zit de koop mee soms tegen, er wordt niet altijd goed geluisterd, en verkocht naar hun eigen ervaringen. Zo heb ik me sokken aan laten praten van 20euro die na 1 keer dragen ook niet het effect zouden moeten geven waarvoor ik ze gekocht had. Nu liggen ze nog in de kast na 1 keer gedragen te hebben dit vindt ik zonde van mijn geld. Het verschilt vaak van verkoopster hoe je geholpen wordt. Ook laten je soms staan om iemand voor te laten gaan die ik denk meer koopt dan ik. Een nummerapparaat zou een oplossing zijn, zo krijgt iedereen de tijd en aandacht die ze willen en nodig hebben. Wandelgroetjes José
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen
Ben via mij zusje daar terecht gekomen en ben er blij mee dat ze me mee heb genomen . De schoenen lopen perfect en ik raad iedereen aan om naar deze winkel te gaan . The World of Walking in Made
ik heb bij deze schoenenspecialisten een buitengewoon goede ervaring opgedaan, ze doen er echt alles aan om de cliënt met een brede glimlach tevreden te stellen, het maakt hun niet uit of ze er uren mee bezig zijn om hun missie (klant tevredenheid) te laten slagen, ik heb hun professionaliteit met grote bewondering en grote verbazing gadegeslagen, want waar kom je tegenwoordig nog mensen tegen die met vakkennis en passie en met mensvriendelijkheid hun werk doen !
Nadat ik bij verschillende winkels ben geweest voor goed advies over voor bij mij passende wandelschoenen heb ik hier eindelijk een keuze kunnen maken, mede door het vakkundig advies en het advies om ook eens iets anders te proberen waarbij werd verteld wat de voor en nadelen zijn van de desbetreffende wandelschoen.. Om kort te gaan... top!!!
Nieuwstraat 14
4921 CX Made
De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl