perfect, zeker aan te bevelen

Voor mij is het advies dat je krijgt bij World of Walking het meer dan waard om bijna twee uur in de auto voor te zitten. Aanpassingen aan de zolen worden direct uitgevoerd. Niets is teveel.

goede service, goed behandeld

Pas nieuwe schoenen bij jullie gekocht. Goed advies gekregen, de schoenen zitten heerlijk. Ook jullie wandeltochten zijn altijd zeer goed georganiseerd en kan ik iedereen aanbevelen. Kortom; alleen maar lof!

goede service, goed behandeld

fijn geholpen en goed advies

goede service, goed behandeld

Geweldig geholpen. Begonnen met een kop koffie. Eerst goed bepalen voor welke doeleinde de schoenen moeten dienen. Voor verkoopster (duits sprekend) is niets te veel om een goede keuze te maken en neemt alle tijd om klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

goede service, goed behandeld

Wij ik en mijn wandel maatje zijn super goed geholpen, goed advies gekregen,goede service,alles was super,mooie goede schoenen gekocht.

uitstekende service en voorlichting

goede service, goed behandeld

Heel prettige en vakkundige bediening. De appeltaart was ook heel lekker.

• Communicatie N.v.t.

goede service, goed behandeld

Het is er altijd gemoedelijk gezellig en koffie staat klaar en als klant word je geholpen vanuit een gedegen product- en ervaringsdeskundigheid.

goede service, goed behandeld

Wij, mijn man en ik komen al jaren bij the World of Walking. Hebben fijne ervaring wat betreft advies,fijn personeel en een prachtige collectie kleding enz...

tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt goed en vakkundig geholpen. Een paar jaar geleden wandelschoenen gekocht en hier heb ik van begin af aan heel veel plezier van gehad! Nu onze wandeluitrusting weer wat uitgebreid dus ook meteen naar de World of walking!

perfect, zeker aan te bevelen

Top service en kennis van zaken !

goede service, goed behandeld

Goede ontvangst met koffie en appeltaart, voeten opgemeten door deskundig personeel, goed advies bij het doel waarvoor je nieuwe schoenen nodig hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ontvangst en goede kennis betreft producten Prima service !

goede service, goed behandeld

Ik ben bij andere zaken geweest ,maar heb toch gekozen voor wow ze zijn niet goedkoper maar het assortiment en persoonlijk advies en de sfeer maakt veel goed.

goede service, goed behandeld

Met pijnlijke voeten en veel voetproblemen bij World of Walking gekomen en zeer goed advies gekregen. 2 paar heerlijke schoenen gekocht. Alle tijd werd voor mij genomen. Kregen ook nog cappuccino en warm appelgebak erbij.

goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar goede wandelschoenen. Kreeg goed advies met duidelijke uitleg waar op te letten en waarom. Ontzettend tevreden met de schoenen die ik daardoor gekocht heb. Ik kom zeker terug voor meer, heb me bij dit bezoek alleen gefocust op schoenen, maar wel gezien dat er meer te zien en ontdekken is daar! Service is super!

Echt goed geholpen....aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

zijn zeer tevreden met het aanbod

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl