zeer professioneel en vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

prima winkel, rustig en een ontspannend decor, leuke mensen en er worden goede adviezen gegeven als men een erom vraagt.

goede service, goed behandeld

Ik had een paar schoenen gekocht, die helaas toch wat tegen vielen. Mega goede service: ik mocht ze omruilen voor een ander paar, super geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel advies en klant vriendelijkheid

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaring. Ik had vooraf telefonisch een afspraak gemaakt. Hierbij heb ik uitdrukkelijk aangegeven dat ik last van mijn voeten had en graag ook een voetenscan wilde. Ook heb jk nog een keer telefonisch nageteld of deze afspraak was genoteerd. Dat bleek het geval. Vervolgens kwam ik daar, op de afgesproken datum en tijd. Ik gaf aan dat ik een afspraak had voor een voetenanalyse. De podoloog kwam met een hoop schoenen aanzetten, maar niet met een scan. Toen ik hem erop aansprak, zei hij dat hij altijd zo werkte. Ik heb duidelijk aangegeven dat - omdat ik last heb van mijn voeten en geen miskoop wens - toch eerst een voetscan moet worden gemaakt. De podoloog luisterde niet. Wat verder ook storend was, was dat ik een afspraak had en de podoloog nog 2 andere klanten aan het helpen was. Als iemand een afspraak maakt, voor een voetanalyse (wat niet is gebeurd, er werd enkel geleurd met schoenen, zonder naar mijn voeten en loop te kijken), dan verwacht je toch wel een exclusievere aandacht. Toen ik hem hierop aansprak, kreeg ik ook nog te horen dat ik dan niet op die dag een voetscan moest laten maken. NB ik heb 2x gebeld met de vraag of dat kon op die dag en er werd aangegeven dat dat wel het geval was. Kortom: podoloog luistert voor geen meter! Ik raad deze winkel af!

goede service, goed behandeld

Ik kwam binnen voor wandelschoenen van maximaal 150,-. Adviesschoenen waren 200,-. Diverse Alternatieve schoenen aangeboden om verschil te ervaren. Uiteindelijk met de adviesschoen de deur uit gegaan. Wel de beste schoen, maar als ik in het vervolg een lager budget heb twijfel ik toch of ik ga. Ik vind het lastig om op mijn eigen budget/standpunt te blijven als de kwaliteit van de adviesschoen gewoon beter is. Ik wandel nl. niet zo heel veel.

goede service, goed behandeld

goed advise - er wordt tijd genomen voor de verkoop

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en vooral deskundig personeel. Dat komt omdat hier meestal een podoloog aanwezig is (even van te voren bellen, weet je zeker dat Bart en/of Carla aanwezig is). De binnenzolen worden desgewenst op maat voor je aangepast. Heb je problemen met je voeten? Samen wordt er naar een oplossing gezocht. Voeten zijn maatwerk. Welk model en merk past het best bij jou? Het is onmogelijk om zomaar een paar schoenen te kopen en te gaan lopen. Dat is vragen om problemen. En al die extra service is ook nog eens gratis. In mijn Lowa's miste ik vorige week nog een kurk onderzool. Even bellen en het werd gratis opgestuurd. Als je al die extra service en advies in ogenschouw neemt zijn ze spotgoedkoop. Loop je tijdens het lopen tegen problemen aan, geen nood, je komt gewoon weer terug met je schoenen en ze kijken welke aanpassingen mogelijk zijn. Afijn, lang epistel maar ik kan niet vaak genoeg waarschuwen. koop nooit schoenen online maar ga naar The World of Walking.

goede service, goed behandeld

Mooie winkel met ruim assortiment, vriendelijk personeel en goed geholpen. Volgende keer als ik meer tijd heb (want ik kom zeker terug) dan kijk ik op mijn gemak rond.

goede service, goed behandeld

Iemand vertelde tegen mij de beste van Brabant maar dat geloof ik graag

goede service, goed behandeld

Ik heb moeilijke voeten en door de aanwezige podoloog goed geholpen. Toch enige twijfel en schoenen geretourneerd en andere schoenen geprobeerd maar kwam erachter dat het eerste paar toch beter zat! Zonder morren de schoenen weer kunnen ruilen. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Heel mooie en overzichtelijke winkel. Groot assortiment met mooie en kwalitatief hoogstaande kleding en schoenen.

Ontvangst gastvrij Bediening prima

perfect, zeker aan te bevelen

klant vriendelijk en leuk personeel

goede service, goed behandeld

Op mijn vraag via het contactformulier op de site is nooit geantwoord.

goede service, goed behandeld

ondanks drukte en in verhouding te weinig personeel, toch voldoende en persoonlijke aandacht gekregen al was enige flexibiliteit daarbij wel gewenst

goede service, goed behandeld

Ruime keuze en prima kwaliteit en advies.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig om in de winkel te komen en geholpen te worden.

Goede service e.d.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl