Prima winkel , compleet assortiment , goed advies

goede service, goed behandeld

Word prettig geholpen.Er wordt genoeg aan je wensen besteed.

goede service, goed behandeld

We zijn vriendelijk en gastvrij geholpen. In een rustige sfeer, terwijl er toch meerdere klanten waren, kreeg ik voldoende aandacht. Je moet de tijd nemen voor zulke aankopen. Dat is van twee kanten belangrijk en dat verliep heel goed. Ik zal zeker terug komen voor andere aankopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 61 en ik ben nog nooit een winkel tegengekomen waar je zo vriendelijk en deskundig geholpen werd.ik heb best moeilijke voeten en veel problemen maar met behulp van een zeer kundige proloog vonden we al snel een paar goede schoenen die ook nog speciaal werden aangepast voor mijn voeten In 1 woord GEWELDIG

goede service, goed behandeld

Er wordt ruim de tijd genomen met passen, kiezen van schoenen. Goed advies gekregen. Al liep ik 100 rondjes door de winkel en paste ik meerdere schoenen. Dat maakt allemaal niets uit.

goede service, goed behandeld

Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Zo werd ik goed en vakkundig geholpen.

goed advies, fijne binnenkomst

perfect, zeker aan te bevelen

goed advies, veel modellen die je kunt passen, aanpassingen aan schoen indien nodig is mogelijk, vriendelijk, enthousiast en deskundig.

goede service, goed behandeld

Er wordt goed geluisterd naar je en gekeken naar wat je gaat doen. Zo heb ik de perfecter schoen om in de Dolomieten te gaan wandelen

goede service, goed behandeld

Bij binnenkomst gelijk geholpen. Vakkundige analyse van de huidige problemen. Goed en vakkundig advis van een ervaringsdeskundige. De schoenen zij ter plaatse aangepast om de huidige problemen te verminderen. Of het allemaal gaat werken moet de praktijk uitwijzen. Maar met de belofte dat we kostenloos net zoveel terug mogen komen tot dat we de meest optimale schoen hebben zal dat zeker goed komen. Zeer te spreken over de wijze van aanpak. Zeer aanbevolen

goede service, goed behandeld

goed geholpen, leuk personeel en bereid om dingen te uitzoeken en navragen en terug te koppelen

goede service, goed behandeld

Enthousiast geholpen en goed geadviseerd. Gast vrij ontvangen incl. Drankje. De schoenen en kleding zijn super, dit al op de eerste kilometers.

goede service, goed behandeld

Goed advies voor nieuwe wandelschoenen. Er werd echt de tijd voor je genomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijne zaak met sportkleding welke je niet in andere sportzaken tegenkomt, Deskundig advies.

goede service, goed behandeld

Prettige mensen die alle tijd nemen en vanuit veel deskundigheid adviseren om te komen tot de beste keuze/oplossing. Een aanrader voor iedere wandelaar.

Prima👍

goede service, goed behandeld

Ik vind het bij jullie een hele fijne zaak en goed personeel, 1 dame wat minder! Maar zeer goede service!

goede service, goed behandeld

In eerste instantie goed geholpen, bleek ik toch te grote schoenen te hebben en heren modellen, terwijl ik dames model had gevraagd. Maar teruggegaan en prima geholpen, heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks de warmte ( airco had een dipje ) perfect geholpen. Werd goed geanticipeerd op persoonlijke wensen. Heb inmiddels 3 alpenwandelingen achter de rug op voor mij ideale schoenen.

goede service, goed behandeld

Zeer professionele ,vriendelijke medewerkers en ruim assortiment !

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl