Prima zaak goede service en mooie collectie

Zie boven

Goed advies, nemen alle tijd en ook nog koffie met zelfgebakken cake.

Op advies van de podotherapeut ben ik naar The world of walking gegaan voor nieuwe wandelschoenen. Ze hebben in Made alle tijd voor de klant, een groot assortiment en deskundige medewerkers. Ik ben blij met mijn nieuwe wandelschoenen. Ze lopen prettig.

Deskundige en vriendelijke bediening

We werden keurig en vriendelijk behandeld. Deskundige en vriendelijke begeleiding. 1 paar schoenen moest besteld worden en dat ging erg vlot. Alleen bij het ophalen vergeten om daar ook de zooltjes bij te doen. Daarvoor moeten we dan een keer op en neer.

Het was gewoon geweldig

We werden heel vriendelijk ontvangen. Het was druk op dat moment, maar ondank de drukte in alle rust schoenen gepast. Ook gebruik gemaakt van de 360 graden scan. We hadden een probleem met schoenen die we 2 jaar hadden. Dat probleem is in volle tevreden opgelost.

Super deskundig geholpen

Super deskundig geholpen en er werd ruim de tijd voor genomen

Super geholpen, heel blij, goed geslaagd de winkel uit

We zijn vakkundig geholpen, wordt goed te tijd genomen om ons te helpen. Duidelijke uitleg en.... passende schoenen die aangenaam zitten

Naar wens geholpen

Ik ben zeer tevreden over de manier zoals mijn voeten werden opgemeten en de opmetingen vertaalt werden in mijn nieuwe wandelschoenen.

Aangename winkel met zeer deskundig personeel.

Deskundig personeel, die de tijd nam om mijn klacht aan te horen. Ook de gemaakte scan gaf mij een duidelijker beeld van mijn voeten. Prima advies gekregen en passende schoenen.

Super super

Super service Vakkundig Heel vriendelijk Alle tijd

zeer professionele mensen met verstand van zaken

zeer professionele mensen met verstand van zaken. Enige minpunt: door drukte in winkel soms lang wachten

Geweldig goed geholpen

Ben erg tevreden en kom zeker vaker terug

Uitstekend geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om de juiste schoenen te vinden.

Heel erg goed

Er wordt de tijd genomen om de juiste schoenen te vinden. Ze hebben verstand van de voeten, schoenen en echt alles wat er mee te maken heeft. Je gaat met de juiste schoen voor jou naar huis.

Prima geholpen, deskundig advies

Vriendelijk en goed geholpen, masr bovenal deskundig.

Super geholpen

Ervaren mensen

Klantgericht en goede service

Er wordt goed meegedacht met wat de klant wil en er word de tijd genomen.

Goed geholpen

Je krijgt een uitgebreide voetanalyse met een 3D-scanner en aan de hand hiervan een goed advies. Gekochte schoenen lopen geweldig.

Was wederom het juiste adres voor goede wandelkleding etc

Wat een winkel je vind er wat je echt nodig hebt voor bergsport of wandelen, fietsen noem maar op de keuze is enorm en van een zeer goede kwaliteit.

Geweldig!

Wat een service en wat een kennis van zaken. Super geholpen! (En het kopje koffie met de zelf gebakken citroencake was niet versmaden :) )

goede service, goed behandeld

Perfecte, deskundige uitleg en advies over de schoenen. Prettige persoonlijke benadering met een bakje koffie en nog warm appelgebak....

• Assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg klantvriendelijk, en behulpzaam naar het zoeken naar de schoenen die ik wilde (oud model ) maar als nieuw model gevonden

goede service, goed behandeld

Ik wilde graag wandelschoenen en vroeg vriendinnen die ook graag wandelen, welke winkel zij adviseerden. Zij adviseerden The World of Walking. Ik ging erheen om te kijken en passen maar kwam naar buiten met een mooi paar wandelschoenen en goed advies!

goede service, goed behandeld

Goed geholpen. Ondanks drukte krijgt iedereen de aandacht die nodig is. Scan van de voeten in geval van aanschaf nieuwe schoenen is uiteraard geweldig.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl