Keurig geholpen

Ik ben keurig netjes geholpen, niet opdringerig, vind het alleen jammer dat het van tevoren niet duidelijk was dat de zooltjes die erin werden gelegd zo duur waren. Het kwam in eerste instantie op mij over of dat het servies was. Ik had namelijk al aangegeven dat ik zooltjes van de podoloog in m’n schoenen had, dus die wilde ik over leggen in mijn wandelschoenen.

Prettig

De klant staat centraal

Prima, klantvriendelijk geholpen op 29-09-2019

In de winkel wordt je als klant gezien.

Het duurt nooit lang voordat een medewerker je ziet en het eerste contact maakt. En de medewerkers geven deskundig advies. Je voelt dat je niet iets wordt aangepraat maar dat je met het advies komt tot een product dat jou aanstaat.

Uitstekend.

Vriendelijke mevrouw hielp mij. Nam alle tijd. Goede info. Zelfs koffie gehad met heerlijke cake. Waar kom je dat nog tegen.

Klantvriendelijk en professionele service

Je wordt keurig te woord gestaan en men neemt alle tijd voor een passend advies. Personeel is professioneel en vriendelijk.

Fijne winkel met kundig behulpzaam persone

Het is en blijft een geweldige winkel..altijd aandacht voor de klant. Personeel met veel kennis van zaken en met goede adviezen.

Deskundige hulp, zeer doelgericht zonder overbodige poespas.

Keurige winkel, ruim aanbod, nette prijzen

Keurige winkel, ruim aanbod, nette prijzen

Vakundig en goed geholpen

Weet waar ze over praten. Vakkundig dus en vriendelijk.

Fijne ontvangst, goede meetapparatuur, goed advies.

Fijne ontvangst, goede meetapparatuur, goed advies.

IK ben zeer tevreden met mijn aankoop.

De wijze waarop ik werd geholpen was een zeer vakkundig en nook zeer plezierig.

Vriendelijk geholpen

Op zoek naar een nieuwe wandelbroek. Vriendelijk gewezen op de rekken waarin in kon zoeken. Bij afrekenen werd me gewezen op mijn spaartegoed en dit werd direct van de rekening afgehaald.

Uitstekend deskundig geholpen.

Alle tijd werd genomen om de voeten op te meten en bijpassende wandelschoenen uit te zoeken. Dit alles onder het genot van een bak koffie met wat lekkers.

Dat was super en klantvriendelijk

Voor herhaling vatbaar.👍

Geduldige uitleg, deskundig advies

Wel belangrijk om op een rustig moment door de week naar deze zaak te gaan. Dan is er alle tijd voor je. Wel diverse paren schoenen gepast . Na meting direct de goede maat en pasmodel.

Wel goed en geduldig geholpen.

Ondanks de goede adviezen toch pijnlijke voeten met wandelen. Kom nog terug, denk dat de bijgekochte zolen niet goed zijn voor mijn voeten.

Fantastische en deskundige advisering/koopbegeleiding.

Goede, deskundige advisering. Maatwerk. Goede aftersales.

Heel goede service

Schoenen moesten besteld worden zogauw ze er waren netjes gebeld

Perfecte plaats voor outdoor

Je wordt goed vakkundig geholpen en ze hebben alle tijd voor je.

prima service

Goed advies bij aankoop nieuwe wandelschoenen evenals aanschaf en aanpassen { steun} zooltjes

Top winkel!

Je wordt er vriendelijk en goed geholpen. Ze nemen ruim de tijd en geven advies op maat. Je gaat met een goed gevoel, advies op maat en zeer tevreden de winkel uit. Ik ga er zeker nog een keer naar terug. Kortom een top winkel met top personeel die verstand hebben van hun produkten.

Ondanks de drukte prettig en vakkundig geholpen.

Erg fijn en snel geholpen!

Doormiddel van een voetscan fijne wandelschoenen gekocht. Vriendelijk geholpen.

Super geholpen

De eerste keer wandelschoenen gekocht en super geholpen. Voeten laten opmeten en meerdere schoenen gepast, maar het eerste paar wat de verkoopster had uitzocht voor me was toch het juiste paar. Goed inzicht dus! ;) Ook nog sokken en een wandelrugzak gescoord. Moest er even voor rijden vanuit Alblasserdam, maar was het zeker waard!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl