Verstand van schoenen πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Vriendelijk personeel, verstand van zaken. TOP.....en wederom de deur uit met heerlijke wandelschoenen. Wandelen is op zich al een feestje, met deze wandelschoenen en advies nog feestelijker. Ik beveel World of Walking graag aan aan mensen.

goed en vakkundig geholpen

de verkoper is goed op de hoogte met de eventuele problemen met de voeten , en komt met een oplossing. ik kan nu nog niet zeggen of die gaat werken daarvoor heb ik de schoenen nog niet lang genoeg.

Prettig

Er werd royaal tijd genomen

Uitstekend personeel

Vakkundige informatie, vriendelijk bekwaam personeel,met een luisterend oor

Goede ontvangst en deskundige, zakelijke benadering. Voelde me er goed bij. Heb dan ook een aankoop gedaan.

Fijne begeleiding, eerst voetmeting, dan met gerichte keuze juiste schoen kopen.

Na prettige ontvangst met koffie eerst de voetmeting gedaan. Daarna de resultaten van de meting besproken. En dan na keuze uit meerdere modellen de meest comfortabele wandelschoenen uitgezocht en gekocht. Tevens nog een extra paar met korting. Prima service van Bart bij het passen van de diverse wandelschoenen.

Zeer Goed

Ik ben heel vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt goed advies. Ze nemen ruimschoots de tijd voor je.

Ongekend

Veel kennis en keuze is reuze Andere dag direct ingelopen

Geholpen door evaren mensen die weten wat je bedoelt .

Er wordt voldoende tijd genomen om je te helpen met de juiste keuze van schoenen.

rustige verkoopster , die de tijd neemt voor goed advies

goede en professionele rustige verkoopster.

Er werd goed de tijd genomen om me te helpen

Vriendelijk personeel,en kreeg indruk dat mijn vragen en eisen voor nieuwe wandelschoenen goed werden verhoord. Kom zeker nog eens terug in de winkel.

Vriendelijk ontvangen in de winkel. Rustige, ontspannen sfeer. Goed geholpen met een tweede aanpassing van mijn inlegzolen.

we zijn heel goed geholpen: de verkoopster had alle aandacht voor ons, dacht mee en gaf ons het gevoel van: " De klant is Koning".

Uitstekende service

Erg vriendelijk en behulpzaam. Goede srevice

Zeer goed en goede service

In alle rust word je geholpen. Nemen de tijd voor je. Heel veel keus. Perfect bedrijf.

Awesome

aangezien ik al jaren klant ben, en graag een update qua schoenen wil ben ik altijd snel geholpen en nog sneller weg. Super vriendelijke staff, en een heerlijk knusse winkel.

Heerlijk ongedwongen en een eerlijk advies.

Leuk ontvangen met de geur van vers gebakken appeltaart. Eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie en warme appeltaart.

Er werd voor mij alle tijd genomen

Ik werd rustig, vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd ook duidelijk uitgelegd wat er te zien was op de scan en wat voor mij het beste was. Ik had zeker niet het gevoel dat het werd opgedrongen.

Gastvrij en professionele indruk

Gastvrij en professioneel ontvangen, met mooie schoenen naar huis en nu proberen of ze lopen zoals ze voelen.

Fantastische service!

Een prachtige winkel met een geweldige service. Een genot om hier schoenen te kopen. Dat je deze service vandaag de dag nog krijgt is zeer bijzonder. Als je hier bent geweest dan koop je niet gauw meer bij online shops.

Topzaak

Klantvriendelijk, ruime keuze aan wandelschoenen. Professioneel geholpen om de juiste keuze te maken van mijn wandelschoenen.

klantgericht

ze luisteren heel goed en je slaagt waar je naar op zoek bent

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel Γ³f op www.theworldofwalking.nl