goed en deskundig geholpen

goed en deskundig geholpen

Terwijl het erg druk werden we toch erg snel geholpen.

De eerste paar schoenen die ik voorgezet kreeg waren eigenlijk meteen goed. Nog even een andere kleur en daarna de bergen en heuvels van de afdeling bewandeld. En afrekenen maar. TOP 👍

Plezierig

Ook met meerdere klanten tegelijk, blijft de klantvriendelijkheid zeer aangenaam. Voorzien van een heerlijk kopje koffie met zoet, nieuwe wandelschoenen in de tas en met diverse wandeltips en inspiratie op zondagmiddag weer richting Zeeland.

Goed geholpen

Ik ben met de perfecte wandelschoenen naar huis gegaan.

Ik werd door mijn familie getipt om eens langs te gaan bij The World of Walking, gezien zij daar altijd goed geholpen worden. Bij binnenkomst werden we meteen begroet en werd er gevraagd of men ons kon helpen. Nou dat kon zeker en we werden mee naar de eerste verdieping genomen. Eerst werden mijn voeten gescand en aan de hand daarvan plus mijn wensen zijn we op zoektocht gegaan naar een passende wandelschoen. Omdat ik niet de makkelijkste ben qua schoenen had dit aardig wat voeten in aarde, maar er werd erg goed op mijn wensen ingespeeld en er was alle tijd voor mij. Heel erg fijn!

Superfijne Service

In mijn wandelschoenen ontdekte ik dat de voering stuk ging. De klacht werd opgenomen en de schoenen zijn inmiddels verstuurd naar Lowa. Ben benieuwd! Mijn man is fantastisch geholpen voor nieuwe wandelschoenen. Als je nieuwe schoenen wil, dan ga zeker hier naar toe!

Klantvriendelijkheid kent geen tijd

We hadden nieuwe wandelschoenen nodig en we zijn professioneel, ontspannen en gezellig geholpen. Alle tijd voor ons. Bedankt!!

Goed geholpen!!!!

Ik heb 35 jaar bergschoenen gehad maar na vele kilometers, en nu weer een week aangehad vanwege gebroken en zwaar gekneusde tenen konden die de vuilnisbak in omdat de zolen loslieten. nu bij de World of Walking stevige hoge wandelschoenen gekocht Merk: Lowa Locarno GTX. Gelijk aangehouden. Nu na een week heb ik er al veel baat bij, mag nog niet heel veel lopen Omdat ik een hele smalle voet heb . Eerst zijn ook m'n voeten gescand .niet veel keus, maar dat is alleen maar gemakkelijk Als ik weer gewoon kan lopen zullen er weer vele jaren kilometers meegemaakt worden.

Perfect!!!

Er werd uitstekend geluisterd naar mijn vragen en gekeken waar de schoenen aan moesten voldoen. Alle tijd om de voeten te meten en het looppatroon te bekijken.

Zeer goed advies

Voeten zijn goed opgemeten, goede informatie gehad. Prima.

Erg behulpzaam en geduldig

Erg behulpzaam en geduldig en professioneel advies.

Uitermate goed geholpen !!

Het was druk en ik moest even wachten maar dat was het dubbel en dwars waard. Ik ging naar huis met mooie wandelschoenen en een goed gevoel.

In alle rust geholpen met een uitstekend advies!

Op basis van andere recensies onze wandelschoenen hier aangeschaft. Onze ervaring matcht met die van anderen die ook positief zijn. Top!

Ik werd direct geholpen. Ik had wel een afspraak gemaakt maar vond dat dus prettig. Erg werd alles tijd geborenen voor het bekijken van de schoenen en passen van nieuwe. Moet ze nog echt uit gaan proberen. Maar ik voelde me erg welkom bij jullie

Wandelschoenen, gekocht, na een juiste meting, keuze uit drie modellen. Dit feitelijk alle drie goed waren.

Zeer persoonlijk geholpen, kennis van zaken

Het was wat drukker dan verwacht en dus moesten we wachten. Kregen een kop koffie met wat lekkers er bij. Je voeten worden perfect opgemeten, er wordt daarna een selectie gemaakt van schoenen die bij jóuw voeten en de door jou aangegeven activiteit passen. Ik ga volgende keer weer hierheen. Een aanrader!

Grote maat schoenen snel geleverd.

Zie.

Zeer positief

Prettige benadering en kennis van zaken

Ik kom er al jaren en rij er graag 80 km voor op en neer

wandelpassie

koffie met zelfgemaakte taart voelt erg welkom ! vervolgens een voet analyse met een deskundig advies. bij de aankoop van mijn schoenen, werd me op het hart gedrukt om teug te komen als er een probleem is. Een oplossing kan bijna altijd gevonden worden. Een goeie geruststelling !

Mijn ervaring is uitstekend

4 daagse top ervaring. Ik wil hem lopen, dus kom maar op.

Goed geholpen, juiste advies

Uitstekende service

Aardig personeel. Weer meer gekocht dan nodig was.

Het bedrijf ademt professioneel

To-the-point, geen overbodig gedoe. Goede meting van de voeten, een keuze uit een aantal geschikte schoenen. Het inlegzooltje aangepast aan de gegevens van de voetscan. Ik kom terug, ondanks de royale reisafstand.

Vriendelijk

Ondanks dat het druk was, weten ze iedere klant te woord te staan en te helpen. Zeer vriendelijk personeel. Ik ben heel blij met de schoenen die ik gekocht heb.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl