Super geholpen door een vlotte dame TOP

Moesten even wachten, Werd ons koffie aangeboden.

Prima ervaring, er wordt tijd en aandacht aan besteed om de juiste passende wandelschoen te vinden.

Uitstekende service

Ik geef het cijfer 10, dit zegt volgens mij voldoende!!

Zeer behulpzaam, vakkundig

Er werd geluisterd naar de klant. Aan de hand van de wens, na meting, gezocht naar een gepaste schoen. Zeer prettig geholpen en geadviseerd. Zeker een aanrader om een wenselijke schoen te vinden.

Vriendelijk, attent en goed advies

Een winkel waar je heengaat, omdat je er vertrouwen in hebt.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

Prima geholpen!

Wij zijn professioneel geholpen.

Ontspannen met ervaring

Het is fijn om zo geholpen te worden Daarom komen we elke keer terug

Met aandacht en professionaliteit heeft men mij geholpen

Prima ervaring tot in details nav mijn vragen.

Niet zo tevreden

Dat is ook toevallig.Wij hebben toch een vraag Wij kochten vorige week een vest van 89.95. Toen zei mn man jammer dat jullie geen Jollie klompen meer hebben Bart zei wat voor maat zoek je En ja hoor hij zei we hebben ze niet meer in de winkel. Maar bij betalen schrok ik >Buiten zei ik wat was er nou zo duur Ik schrok van de prijs van de klompen. Die zijn bij jullie wel heel duur. Als ik dat geweten had. Jammer het is zo een fijne winkel. Mvg Anja

Professionele winkel veel ervarin

Mijn voeten zijn gescand waardoor ik de beste schoenen kreeg voor mijn voeten.. Werken mensen met ervaring. Fijne winkel

Zeer prettig geholpen

Deskundig en prima geholpen aan een paar uitstekende bergschoenen.

Keurig geholpen

Goed adequaat geholpen.

Erg vakkundig geholpen

Het is een hele goede professionele zaak met vakkundig personeel. Mijn ervaring is erg goed, al meerdere keren geweest en perfect geholpen.

Uitstekende hulp, zeer kundig. Nemen echt de tijd voor je.

Persoonlijk advies door vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel. Hier nemen ze tijd om je goed advies te geven. Voor keuze van een geschikte wandelschoen worden de voeten en onderbenen geheel gescand zodat je advies op maat krijgt. Verschillende schoenen gepast met de juiste wandelkousen. Ik kan er weer heel wat wandelkilometers tegen.

Goed geholpen....

Fijne nieuwe wandelschoenen, goed geholpen.

Prettig geholpen, prima schoenen

Heel ervaren verkopers

Je word serieus geholpen en goed naar je geluisterd. Daardoor kom je tot een goede schoen die voor mij erg belangrijk is ivm rug klachten

Verrassend leuke wandelstop!

Aan de wandel uit Geertruidenberg op de zondagmiddag even bij world of walking binnengelopen. Zeer hartelijke ontvangst rustig de kans gekregen om rond te kijken. Cappuccino en een heerlijke plak eigengebakken tulband erbij. Ook nog een lekker vest een zacht thermoshirt sokken en een Buffy gevonden. Hartstikke aardig geholpen. Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar. Ans Sloothaak.

Betrokken

Ik heb een erg prettige, betrokken service ervaren. Er wordt verder gekeken dan alleen naar het verkopen van de producten en zodoende kon ik het perfecte paar schoenen vinden. Daarnaast was de zelfgebakken tulband een heerlijke aanvulling!

Goed geadviseerd

Klantvriendelijk, deskundig en geduldig

Zeer zorgvuldig advies

Men neemt de tijd om tot de goede schoen te komen. Dat de prijs daarbij ondergeschikt is bleek uit de aankoop die gedaan is. Het waren zeker niet de duurste.

Alles onder 1 dak met kennis van zaken.

prima geholpen!

Op een rustig moment naar de winkel gekomen om wandelschoenen te kopen voor mijn zere voeten (hallux valgus). Uiteindelijk op advies van mevrouw een maat groter en met sportzolen in plaats van mijn steunzolen uitgekomen op een paar heerlijke wandelschoenen. Geen pijn meer bij het lopen en mijn voet wordt al minder stijf. Ik kan weer lange wandelingen met de hond maken!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl