Zeer goed advies

Voeten zijn goed opgemeten, goede informatie gehad. Prima.

Erg behulpzaam en geduldig

Erg behulpzaam en geduldig en professioneel advies.

Uitermate goed geholpen !!

Het was druk en ik moest even wachten maar dat was het dubbel en dwars waard. Ik ging naar huis met mooie wandelschoenen en een goed gevoel.

In alle rust geholpen met een uitstekend advies!

Op basis van andere recensies onze wandelschoenen hier aangeschaft. Onze ervaring matcht met die van anderen die ook positief zijn. Top!

Ik werd direct geholpen. Ik had wel een afspraak gemaakt maar vond dat dus prettig. Erg werd alles tijd geborenen voor het bekijken van de schoenen en passen van nieuwe. Moet ze nog echt uit gaan proberen. Maar ik voelde me erg welkom bij jullie

Wandelschoenen, gekocht, na een juiste meting, keuze uit drie modellen. Dit feitelijk alle drie goed waren.

Zeer persoonlijk geholpen, kennis van zaken

Het was wat drukker dan verwacht en dus moesten we wachten. Kregen een kop koffie met wat lekkers er bij. Je voeten worden perfect opgemeten, er wordt daarna een selectie gemaakt van schoenen die bij jóuw voeten en de door jou aangegeven activiteit passen. Ik ga volgende keer weer hierheen. Een aanrader!

Grote maat schoenen snel geleverd.

Zie.

Zeer positief

Prettige benadering en kennis van zaken

Ik kom er al jaren en rij er graag 80 km voor op en neer

wandelpassie

koffie met zelfgemaakte taart voelt erg welkom ! vervolgens een voet analyse met een deskundig advies. bij de aankoop van mijn schoenen, werd me op het hart gedrukt om teug te komen als er een probleem is. Een oplossing kan bijna altijd gevonden worden. Een goeie geruststelling !

Mijn ervaring is uitstekend

4 daagse top ervaring. Ik wil hem lopen, dus kom maar op.

Goed geholpen, juiste advies

Uitstekende service

Aardig personeel. Weer meer gekocht dan nodig was.

Het bedrijf ademt professioneel

To-the-point, geen overbodig gedoe. Goede meting van de voeten, een keuze uit een aantal geschikte schoenen. Het inlegzooltje aangepast aan de gegevens van de voetscan. Ik kom terug, ondanks de royale reisafstand.

Vriendelijk

Ondanks dat het druk was, weten ze iedere klant te woord te staan en te helpen. Zeer vriendelijk personeel. Ik ben heel blij met de schoenen die ik gekocht heb.

Wij zijn heel goed behandeld.

geweldig!

Deskundig, klantvriendelijk, grote collectie, denken mee, en doen alle moeite voor je. in een woord: geweldig.

Professionele benadering en goede expertise

Degelijk en prettig

Kundig en professioneel 👍

Kundig en professioneel!!!

prettige shop omgeving met deskundig advies

Onze shop ervaringen zijn altijd erg prettig en daarbij zijn alle medewerkers vriendelijk en erg deskundig. Perfecte prijs kwaliteitsverhouding

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Enkele jaren geleden heb ik mijn eerste paar wandelschoenen gekocht bij The World of Walking toen ik mijn eerste Vierdaagse ging lopen. Ik heb veel gehad aan de tips die ik toen kreeg. En natuurlijk heerlijke wandelschoenen!! Dit jaar ga ik opnieuw de Vierdaagse lopen, nu met mijn dochter van 12. Natuurlijk hebben we allebei onze schoenen bij The World of Walking gehaald. Opnieuw zeer deskundig geholpen, vooral voor mijn dochter die lastige voeten heeft. Goed advies gehad, extra service en ook nog gezellig appeltaart met thee. Ik vind deze winkel echt een aanrader en beveel het alle wandelaars aan om hier wandelschoenen en andere benodigdheden te kopen.

Heb het als heel prettig ervaren

Alles word in goed overleg uit gelegd, niet s hoef je overheats te doen Het advises wat je krijgt is geweldig,ben ook heel tevreden, met de aankoop, ja mag thuis in huis je schoenen uit proberen,dat Maar je nergens mee. Mij complimenten voor deze winkel Hartelijke groet van Marijke. Heurter

Grote collectie, fijn scanapparaat voor de voeten en goed advies

Duidelijke uitleg, voldoende pasgelegenheid, ook loopmogelijkheid op stenen e.d. Uitgebreide collectie wandelschoenen.

Perfecte service, klantvriendelijk en een goed advies.

Door de meting kon de medewerkende het juiste advies geven en daardoor perfect comfort tijdens het gebruik van mijn nieuwe schoenen! Chapeau!!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl