uitzonderlijk

kundig personeel die goede informatie geven niet dwingend rustig en de tijd nemen om klanten te helpen. prijzen niet buitensporig

Klantvriendelijk en met kennis over zaken geholpen.

Klantvriendelijk, kennis van zaken, eerlijke mening mbt aanbeveling van gewenst product. Goed advies gebruik artikel en motivatie gewenst / af te raden gebruik van artikel en persoonlijke afstemming van de vraag naar het artikel. In dit geval wandelschoenen.

X

X

Prima geholpen,

Prachtige winkel met mensen die er echt verstand van hebben

Profesioneel

Prima geholpen en geadviseerd

Ze doen wat ze beloven!

Voetmeting gedaan, schoenen uitgezocht, bleek een model in mijn maat niet voorradig. Aanbod: mijnheer, ik ga voor u uitzoeken en u hoort van mij. Binnen twee dagen teruggebeld met uitleg en een voorstel.

Prima service, deskundig personeel

Prima service, deskundig personeel

Uitgebreid advies en ruim de tijd

Uitgebreid advies, deskundig en ze nemen ruim de tijd voor je.

zeer goed

zeer goed, vriendelijk ,gastvrij.

Prima, deskundige en vriendelijke service!

Onlangs voor de 1e keer bij TWOW wandelschoenen gekocht. Na 150 km erachter gekomen dat ze niet goed voor mijn voeten waren (dreigende pees plat ontsteking ). Na een 2e bezoek en uitleg zonder enig probleem mijn schoenen kunnen ruilen! Top service.

Zeer professioneel en vriendelijk personeel.

Als je nieuwe schoenen koopt en je krijgt de kans om ze uit te proberen en evt te ruilen mocht het niet de juiste zijn, is wel heel, erg fijn.

Goede meting, uitstekend advies en schoenen lopen perfect.

Klantvriendelijk geholpen en tevreden, met het juiste schoeisel de winkel verlaten. Zeker een adres om terug te komen.

Persoonlijk en zeer deskundig advies. Top!

Al jaren klant bij World of Walking. Nu voor het eerst de metingen via de scan. Perfect. Vervolgens in alle rust (ook al was het erg druk) de diverse schoenen gepast tot het beste resultaat "boven kwam". Prima!

Ik kan weer lopen!

Prettige afhande ondanks de Covid-19 perikelen

Kundige medewerkster met goede adviezen. Voetmeting was ook verhelderend

Geweldige service!

Er wordt echt tijd genomen om de schoenen te kiezen die voor jouw voeten het best geschikt zijn. Ze lopen echt heerlijk!

Gespecialiseerd personeel met technische problemen

Veel kennis bij personeel maar meetapparatuur weigerde. Fijn dat je koffie met lekkers aangeboden kreeg. Het vervangen van steunzolen voor zolen uit winkel wilde ik niet. Er mag wel gevraagd worden wat de reden is dat zolen gedragen worden.

Goed Voldoende tijd voor je nemen

Goed geholpen

Netjes rustig en goede uitleg erg vakkundig geholpen

Uitstekend goed geholpen!!!!!

vriendelijk personeel en deskundigheid!!!!Top

Top advies

Altijd weer professioneel en vriendelijk contact. Nieuw 3D systeem voor optimaal advies voor de juiste wandelschoen.

Fijn en prettig geholpen

Namen alle tijd om je te helpen

Goed geholpen

Advies zeer goed

Zeer relaxed omgeving. Luisterde goed naar mijn klachten en geef goede adviezen. Ik zal iemand anders graag doorsturen naar uw winkel. En heb het zelf als zeer prettig ervaren.

Persoonlijke aandacht en alle tijd. Goed geluisterd Nasr de wensen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl