Heel goed.kreeg koffie en gebak.heel lekker.

Kom al jaren bijde winkel en zeer tevreden.goede service en vriendelijke mensen.

Vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Ik werd bij de World of Walking geholpen door een vriendelijke dame. Door de 360 graden scan wordt een goed beeld van je voeten gegeven en hierop worden de te passen schoenen uitgezocht. Het 1e paar wandelschoenen dat ik paste was meteen goed. Om het verschil te ervaren kreeg ik nóg 3 paren om te passen, maar het 1e paar heb ik gekocht, aangetrokken en niet meer uitgedaan. Wat een fijne schoenen! En een erg mooie winkel met veel keuze!

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Wij kwamen op een erg drukke zondagmiddag binnen maar de service en klantvriendelijkheid was daar niet minder om. Ook nog eens in coronatijd waar ze goed op in hadden gespeeld. Goed geregeld en enorme kennis op wandelgebied. Wij gaan zeker terug komen bij deze zaak.

Fantastisch geholpen

Eindelijk heb ik nu schoenen die perfect passen

Fijne winkel

Onze ervaring is goed met deze winkel. Fijne en goede service, nemen de tijd voor je. Ook organiseren ze leuke wandeltochten.

Heel prettig geholpen

Joyce heeft eerst n scan gemaakt en ik ben erg blij met mijn Lowa wandelschoenen!

Fantastisch

Fantastisch

Dag, uw winkel vservice is nog steeds prima, maar ik reageer omdat ik met een van uw personeelsleden over wandeltochten heb gesproken en decnaam van een tocht heb doorgegeven. Namelijk engelentocht, dit moet zijn: walk of wisdom! Wilt u dit aan haar doorgeven. Dank en tot een volgend bezoek . Tineke Dumont

Keurige en vakkundige service

Mooie winkel, ruime keuze en goede service

Simpelweg de winkel waar je wil zijn voor advies omtrent wandelen.

Vriendelijk en geduldig personeel. twee uur lang allerlei wandelschoenen geprobeerd. Kundig advies met als resultaat een schoen die heel prettig zit! Normaal schrijf ik geen review, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Ga zo door!

Nauwkeurige meting, goed advies en vriendelijk personeel!

We kwamen voor wandelschoenen, zijn geslaagd! En namen ook gelijk enkele kledingstukken mee naar huis. Een eerste bezoek en positieve ervaring!

De service gerichtheid is goed.

Vriendelijke en deskundige service. Mooie keuze in de winkel. Heb wel 1 opmerking: er is een puntensysteem bij aankoop. Het is jammer dat deze alleen in een bepaalde periode ingewisseld kan worden. Meestal een tijd dat we niets nodig hebben in de winkel. Daarom een viersterren.

Wat een topzaak!

Fantastisch geholpen in deze winkel. Wat een kennis! Ben blij met mijn nieuwe wandelschoenen!

Perfect geholpen

Dat ze weten waar ze over praten

Prima geholpen en toch voel ik mij ******en

Ik ben prima geholpen en heb de schoenen die ik wilde hebben maar omdat ik graag een andere kleur wilde ben ik na aankoop op internet gaan zoeken en kwam ik de schoenen €60.00 goedkoper tegen. Ik voel mij een beetje opgelicht, en heb dit ook kenbaar gemaakt de dag erna. Ze konden hier weinig mee. Het zet mij wel aan het denken als ik weer schoenen ga kopen. Dan wordt het inderdaad kijken en niet kopen. Ik vindt het een erg groot verschil namelijk. Maar ik ben wel tevreden over de verkoopster hoor. Wandelgroet José

Deskundige speciaalzaak. Persoonlijk advies en gastvrije ontvangst

Zelf heb ik vorig jaar hier al twee paar keer wandelschoen gekocht. Vandaag zijn we er geweest voor mijn partner. Er werd alle tijd genomen. Voeten opgemeten en de bevindingen werden uitgelegd. Samen wordt er gezocht naar de beste match bij je persoonlijke wensen. Gastvrij ,koffie met eigen gebakken taart. Vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen!!

goed en professioneel

deskundig personeel

fijne hulp bij zoeken van mijn schoenen

De service is erg goed. Daarom komen we terug.

Netjes, effectief en doeltreffend geholpen.

Goede service en aandacht. Heerlijke koffie met wat lekkers erbij. Goed opgemeten voeten, zooltjes en schoenen. Leuke tip voor wandelingen via de winkel.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, goed advies. Men nam de tijd voor het geven van een goed advies.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Op een zonnige zondag middag tijdens een fietstochtje onderweg even bij de World of Walking geweest, waar wij voor het eerst kwamen en ontvangen werden met een lekker kopje koffie met appeltaart. Allemaal netjes op 1,5 meter afstand vanwege de corona. Heel deskundig en vriendelijk geholpen. De verkoper stond die dag maar alleen, maar nam echt de tijd voor ons.

Zeer goed geholpen.

zeer goed geholpen.

Ze zijn zeer kundig en professioneel. Alles wordt goed uitgelegd en luisteren naar je wensen. Ben na een training weer eens terug gegaan en werd goed geluisterd en daarop gehandeld. Ben erg tevreden.

De eerste keer geweest , en geweldig geholpen. De schoenen lopen fantastisch Bedankt

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl