Zo blij dat ik niet online, maar gewoon in de winkel koop!!!!

Van vroeger uit ben ik gewend om bij de plaatselijke winkelier mijn goederen te kopen. Zo ook deze keer dus mijn wandelschoenen van Meindl, gekocht bij The World of Walking in mijn dorp Made. Een jaar prima, intensief op gelopen en helaas kwamen er serieuze mankementen aan de schoenen. Gewoon om advies te vragen, ging ik naar de vakmensen terug. Zij besloten om de schoenen op te sturen naar de fabrikant. Het probleem werd erkent en ik kreeg keurig een paar nieuwe schoenen, die ik hopelijk met veel plezier ga dragen. Bedankt voor de superservice World of Walking!!!!!

Prima geholpen!

Al hoewel het druk was prima geholpen. Alle tijd voor de klant en ook nog koffie met taart

IK ben goed geholpen.

IK had mijn keuze gemaakt, heb gebeld of deze schoenen in mijn maat op voorraad waren. Na een bevestiging ben ik naar Made gereden en heb de schoenen gekocht.

Klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid gaan hand in hand,.

Zeer vriendelijke ontvangst(met taart!) en persoonlijke, deskundige aandacht om voor mijn problematische voeten de juiste schoenen te vinden. Eerst een grondige analyse, o.a. per computer, van mijn voetproblemen en voetbelasting resulterend in een fijn paar schoenen en een goede aanpassing en verbetering van mijn bestaande steunzolen.

Persoonlijk advies, 3D voeten scan

Onlangs ben ik langsgeweest voor een paar bergschoenen. Eerst werd er een scan gemaakt van de stand van mn voeten en onderbenen. Om goed advies te kunnen geven. Dit had ik nooit eerder gezien, een mooie technologie. Een hele map van mn voet, exacte maat en in de breedte. Er werden 4 schoenen gepakt om te passen en proberen. Uiteindelijk heb ik een paar Han wag gekozen die het best zaten. Over 2 weken in Oostenrijk, zal ik weten of het de juiste keus was. De aankoop was iets boven het budget wat ik in gedachten had, maar uiteindelijk vond ik het de moeite waard. En heb het paar aangeschaft.

Wij zijn heel goed geholpen . Echt een aanrader .

Fijne wandelingen, prima afstand!

Wij lopen regelmatig de 15 km route. Goed georganiseerd, leuke koffiestop en lekker hapje na.

Deskundig en op een heel fijne manier geholpen aan nieuwe wandelschoenen.

Men nam ruim de tijd voor het onderzoek naar de juiste schoen voor mijn voeten. Veel schoenen getest en uiteindelijk een heel fijne schoen gevonden, geschikt voor het wandelwerk wat ik voor ogen heb.

Ik ben zeer goed geholpen

Een zeer goede ervaring met mensen die echt verstand hebben van wat ze verkopen en ook het geduld hebben je goed te helpen.

Perfect geholpen

Voor de aankoop van mijn nieuwe wandelschoenen werden eerst mijn voeten opgemeten. En daarna werden de passende schoenen erbij gehaald. Wat een verrassing, ik had zelfs keuze. Dat is me nog niet eerder overkomen. De inlegzolen werden aangepast naar mijn voeten. Wat een geweldige service. Nadat ik mezelf nog getrakteerd had op een paar wandelsokken en een wandelkaart van de regio kon ik weer huiswaarts met mijn nieuwe wandelschoenen. Diezelfde week meteen gestart met een wandeling van 9 kilometer, en geen centje pijn. Ik weet wel waar ik naar toe ga als deze schoenen versleten zijn....

Super geholpen in de winkel

Super geholpen, professioneel personeel wat goed advies geeft.

Heel goede behandeling met veel geduld.

Meerdere keren terug geweest,personeel blijft vriendelijk. Heb nu eindelijk de goede schoenen gevonden. Bedankt voor jullie geduld.

Heel goed

Heel goed

Goede service door vakmensen.

Een fijne winkel om te komen, ze nemen alle tijd om goed advies te geven. Vakkundig advies op maat. En heerlijke worteltaart en koffie!!

Vriendelijk en top geholpen

Eigenaar en personeel zijn deskundig en adviseren met veel enthousiasme.

Super winkel

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Top geholpen

En door de juiste schoenen , nu geen last meer van mijn voeten !

Probleem met wandelschoenen goed opgelost. Ook door Meindl

Professioneel advies gehad, alleen niet prijstechnisch

Prima ontvangen in de winkel, en geadviseerd aan de hand van een technische scan. Daarna een selectie aan schoenen voorgesteld en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Geen advies gehad op gebied van prijs. Zeer goede kwaliteit schoenen en kleding!

Had ik The World of Walking maar eerder ontdekt.

Eindelijk heb ik een wandelschoen gevonden die niet te zwaar is, goed voetbed en gewoon passend. Deskundig advies en heel veel geduld om de juiste schoen uit te zoeken.

Prima geholpen

Men neemt de tijd om je goed en vriendelijk te helpen. Voor de 1e keer hier geweest, maar zeker niet de laatste keer.

Een top zaak met echt ruimte voor persoonlijke aandacht

Werd bij binnenkomst gelijk goed opgevangen. Na de 3D scan kwam er een goed onderbouwd advies en die werd opgevolgd door mij te sturen naar de juiste spullen. Zeer tevreden over de product kennis, service en het feit dat er geen gejaagde sfeer hangt. Ik kom hier zeker terug!

Deskundig

Ik ben op een rustige en kundige manier geholpen.

Prettige winkel, met hart voor de klant.

Prettig geholpen, personeel is kundig en correct.

Heel goed en kundig

Heel kundig en heel goed en deskundig geholpen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl