Ik ben zeer goed geholpen

Een zeer goede ervaring met mensen die echt verstand hebben van wat ze verkopen en ook het geduld hebben je goed te helpen.

Perfect geholpen

Voor de aankoop van mijn nieuwe wandelschoenen werden eerst mijn voeten opgemeten. En daarna werden de passende schoenen erbij gehaald. Wat een verrassing, ik had zelfs keuze. Dat is me nog niet eerder overkomen. De inlegzolen werden aangepast naar mijn voeten. Wat een geweldige service. Nadat ik mezelf nog getrakteerd had op een paar wandelsokken en een wandelkaart van de regio kon ik weer huiswaarts met mijn nieuwe wandelschoenen. Diezelfde week meteen gestart met een wandeling van 9 kilometer, en geen centje pijn. Ik weet wel waar ik naar toe ga als deze schoenen versleten zijn....

Super geholpen in de winkel

Super geholpen, professioneel personeel wat goed advies geeft.

Heel goede behandeling met veel geduld.

Meerdere keren terug geweest,personeel blijft vriendelijk. Heb nu eindelijk de goede schoenen gevonden. Bedankt voor jullie geduld.

Heel goed

Heel goed

Goede service door vakmensen.

Een fijne winkel om te komen, ze nemen alle tijd om goed advies te geven. Vakkundig advies op maat. En heerlijke worteltaart en koffie!!

Vriendelijk en top geholpen

Eigenaar en personeel zijn deskundig en adviseren met veel enthousiasme.

Super winkel

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Top geholpen

En door de juiste schoenen , nu geen last meer van mijn voeten !

Probleem met wandelschoenen goed opgelost. Ook door Meindl

Professioneel advies gehad, alleen niet prijstechnisch

Prima ontvangen in de winkel, en geadviseerd aan de hand van een technische scan. Daarna een selectie aan schoenen voorgesteld en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Geen advies gehad op gebied van prijs. Zeer goede kwaliteit schoenen en kleding!

Had ik The World of Walking maar eerder ontdekt.

Eindelijk heb ik een wandelschoen gevonden die niet te zwaar is, goed voetbed en gewoon passend. Deskundig advies en heel veel geduld om de juiste schoen uit te zoeken.

Prima geholpen

Men neemt de tijd om je goed en vriendelijk te helpen. Voor de 1e keer hier geweest, maar zeker niet de laatste keer.

Een top zaak met echt ruimte voor persoonlijke aandacht

Werd bij binnenkomst gelijk goed opgevangen. Na de 3D scan kwam er een goed onderbouwd advies en die werd opgevolgd door mij te sturen naar de juiste spullen. Zeer tevreden over de product kennis, service en het feit dat er geen gejaagde sfeer hangt. Ik kom hier zeker terug!

Deskundig

Ik ben op een rustige en kundige manier geholpen.

Prettige winkel, met hart voor de klant.

Prettig geholpen, personeel is kundig en correct.

Heel goed en kundig

Heel kundig en heel goed en deskundig geholpen

Goed geholpen met wandelschoenen!

Ik heb er vertrouwen in dat op basis van de 360 graden voetanalyse een passende wandelschoen gevonden wordt. Ik heb heel lastige voeten dus vandaar dat dat belangrijk is voor mij.

was niet zo positief, slecht zelfs!

Mijn bergschoenen waren binnen een jaar gescheurd en lek! Terwijl ik ze niet alle dagen aan heb gehad alleen om 's ochtend en 's avonds met de hond te gaan wandelen. Was ook aan de zool e zien, weinig slijtage.Dit waren Lowa bergschoenen. Ze moesten opgestuurd worden naar de leverancier om te kijken wat er aan te doen. Na enkele maanden kreeg j bericht van WofW dat ik 10% korting kon krijgen op nieuwe schoenen! ik was het daar absoluut niet mee eens. Na enig aandringen kreeg ik van de bedrijfsleider/baas? te horen die riep vanaf de achtergrong; geef'm maar 50% korting,dat was al heel wat anders. Maar eigenlijk had ik liever de reden van het inscheuren van het leder langs de rubberen neus gehad. Aan het onderhoud kan het niet liggen, invetten doe ik op tijd en regelmatig. Meindl is eigenlijk mijn merk en heb gevraagd naar de Tessin Identity een dure schoen maar daar had ik goeie ervaring mee. Deze hadden ze niet in het assortiment maar konden daar wel voor zorgen als ik de juiste maat opgaf! Zo dus afgesproken. Kom ik ze ophalen samen met m'n vrouw die ook nieuwe Lowa's nodig had, en paste ze maar ze zaten net iets te ruim! Ik kreeg te horen dat ik ze moest nemen omdat ik deze besteld had en zij er nergens mee weg konden!!! Daar brak ons de klomp! zoals we dat hier in het mooie Zeeland zeggen. We zijn verbouwereerd vertrokken zonder ook maar een schoen te kopen maar wel na afbetaling van de Meindl Identity!! World of Walking zou zich moeten schamen om een goeie klant weg te sturen met een paar dure schoenen die niet passen. Het zou mijn eer te na zijn! Martin Allewijn uit het mooie en klantvriendelijke Zeeland. Bij de vorige aankopen zijn wij heel wat beter geholpen, wij snappen niet goed wat er nu veranderd is!

Netjes geholpen, goede service

Erg tevreden

Professionele hulp bij keuze en met apparatuur voeten gemeten. Goed advies, schoenen lopen heerlijk!

erg goed

professioneel

Prima winkel, met een breed assortiment wandelschoenen en een uitstekende service!

n super winkel

wordt altijd heel fijn en correct geholpen . hele fijne winkel.

Fijne winkel

In de winkel goede uitleg, via internet snelle afhandeling

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl