Professioneel en vriendelijk geholpen..

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Hier nemen ze de tijd voor een professioneel advies

Voor nieuwe wandelschoenen rijden we graag 45 minuten naar Made. Waar vindt je nog een winkel waar een Podoloog je voeten nameet en de tijd neemt om de juiste schoenen voor je te vinden. Tevens zijn de wandelingen die men organiseert altijd goed verzorgt.

Vriendelijk, goed en deskundig advies

Het vriendelijke personeel neemt uitgebreid de tijd om, aan de hand van een 3d-scan de juiste schoen voor mij te vinden.

Prettig en goed behandeld!

- communicatief goed - klantgericht - deskundig

Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van wandel schoenen en kleren. Prima service en klantvriendelijk.

Uitstekende service

Als nieuwe klant ben ik uitstekend verder geholpen.

Altijd de juiste aandacht

Als we een snelle aankoop willen doen dan is dat mogelijk maar als de aankoop om wat meer aandacht vraagt dan is daar altijd een professionele verkoper/ster om je daar mee te helpen.

Zeer tevreden met mij nieuwe wandelschoenen!!!

Heel vakkundig personeel, fantastisch meet apparaat. Top!!

een geweldige service

Een paar wandelschoenen gekocht , waar eerst een 3 dimensionale scan aan vooraf ging . Dat maakt het makkelijker om de juiste schoen te vinden. Dan wordt ook de fijnere aanpassingen gedaan waar nodig , en zijn ze altijd bereid om vervolgens steeds met je mee te denken tot een ideale wandelschoen. Helemaal tevreden.

Topwinkel

Goed netjes en vakkundig geholpen aan een paar mooie wandelschoenen.

Ondanks de drukte werd ik met aandacht geholpen

Net als altijd goed geholpen. Ga zo door.

Schoenen waren niet meer waterdicht binnen 1 jaar! Voortreffelijk service, nieuw paar gehad.

Kom hier al jaren. Topwinkel.

Fijne winkel, deskundige mensen, volop keuze.

Onze ervaring was verrassend.

We zijn erachter gekomen dat dit niet onze interresse is. Wij lopen liever 15 a 20 km.

Ik ben fantastisch geholpen

Lekker rond gekeken op mijn gemak,geen opdringerig personeel,heeft me prettig geholpen met mijn kleding keuze,daarna nog genoten van een lekker kopje koffie.

Door computer duidelijk te zien welke schoenen het beste bij je passen

Super geholpen

Vakkundig geholpen door 2 gemotiveerde dames. Alle schoenen werden uit de kast getrokken. Mijn vrouw, met 2 hele veschillende voeten, en ik zijn met de juiste wandelschoenen en inleg zooltjes naar huis gegaan.

deskundige verkoop

ik ben super geholpen mmet deskundig advies

Kennis van zaken

Goed en vriendelijk advies,niet opdringerig en heerlijk bakje koffie.

Goed geholpen, medewerkers met verstand van zaken.

Snel efficiënt en kundig geholpen, er wordt je ook niks opgedrongen (Zooltjes, sokken, onderhoud) alles is vrijblijvend en je krijgt echt goed advies.

Goed adres

Gewoon prettig dat de tijd voor je genomen wordt en tegelijkertijd dat er ruimte is om zelf je keuze te maken

Kwalitatief goed geschoold personeel. De klant staat centraal.

Professioneel en eerlijk

Onze ervaringen bij de World of Walking zijn zeer positief. Ze zijn altijd erg vriendelijk, en voelen goed aan of je hun hulp direct nodig hebt of eerst even wilt rondkijken. Maar vooral gaan wij graag op hun eerlijke en zeer kundige advies af, of het nu om grote of kleine aankopen gaat. Ook de rust die je krijgt om even een bakje koffie met heerlijk gebak te nuttigen verhoogt zeker het relaxte shoppen. De producten die we bij hun gekocht hebben gebruiken we nog steeds naar volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Marcel de Brouwer en Andrea de Wolf

Vakkundig advies door iemand die weet waar het omgaat.

Niet alleen een paar schoenen verkopen,maar eerst de voeten goed opmeten en dan tot de slotsom komen dat mijn rechtervoet om een aangepaste inlegzool vraagt. Inmiddels een paar pittege tochten gelopen en ontdekt dat ik inderdaad de juiste schoenen heb gekocht.

Uitstekende dienstverlening, meedenken door uw medewerkster. 100% tevreden naar huis!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl