Deskundig

Op een deskundige ,prettige en de tijd nemende manier geholpen.

Service en deskundigheid sieren deze winkel!!

Perfecte service, deskundig advies en een perfecte nazorg!!

Perfecte klantenservice

Omdat ik zelf ruim 120 km van de winkel woon, heb ik eerst telefonisch contact gehad. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en besloten om mijn Lowa wandelschoenen via de site te bestellen. Zowel levering als prijs/kwaliteit hebben mij enorm verrast.

Uitstekend advies

Deskundig advies gehad voor onze wandelschoenen. Prachtige meetmethode maakt een hoop duidelijk.

Vakmanschap is meesterschap

Super professioneel apparatuur draagt bij aan de juiste keuze van je nieuwe wandelschoenen. Super advies, erg gastvrij en heerlijk zelfgemaakt appelgebak. K L A S S E !!!

Goed advies, vriendelijk en alle tijd

Ben blij dat ik uiteindelijk de moeite heb genomen om naar Made te rijden. Weet nu zeker dat ik goede wandelschoenen heb. Was ook blij met het kopje koffie en dat ik, voordat ik de terugreis aanvaardde, van het toilet gebruik mocht maken.

Ik ben erg goed geholpen en op een nette, gezellige manier Erg blij mee

Vriendelijk en professioneel geholpen!

Na een hobbelige start toch een prima oplossing

Na mijn niet zo heel beste eerdere review is contact opgenomen met het genereuze aanbod om mijn schoenen te ruilen voor een waterdicht paar. Hoewel dit niet de intentie van mijn review was ben ik toch heel erg blij met de geboden oplossing. Hieruit blijkt dat een tevreden klant toch belangrijk wordt gevonden. Dit geeft mij het vertrouwen om hier een volgende keer ook weer heen te gaan voor wandelschoenen.

vakkundig

vakkundig geholpen

Ben goed geholpen in deze lastige tijd.

We hebben meerdere keren bij jullie wandelschoenen gekocht. Maar stonden niet in het systeem, dat was wel vreemd. Voor mijn man ook.

Fijne winkel

Deskundig personeel ; heel vriendelijke geholpen Komen zeker terug : Anneke

Kundig geholpen.

Prettig geholpen, door deskundige dame.

Zeer vriendelijk & deskundig personeel met fantastische meetmachine.

Door zeer vriendelijk & deskundig personeel met fantastische meetmachine vertrek ik met perfect passende wandelschoenen naar Zeeland :)

Wij worden er altijd goed geholpen

zeer goede service en goed advies

Ik wandel elke dag 5 à 10 km. Op mijn oude wandelschoenen kreeg ik gaandeweg steeds meer problemen. D.w.z. pijn in scheenbeen na plm. een kilometer wandelen en deze pijn werd alleen maar erger. Ik mocht meerdere nieuwe schoenen uitproberen, en kreeg tevens advies van podologe. Nu wandel ik weer als vanouds.

Prachtige winkel, mooi assortiment en prettig personeel

Z

Prima, uitstekend geholpen.

Vriendelijke en kundige verkoopster. Met lekkere koffie en thee erbij. :)

Prima producten en service

Geen verdere opmerkingen.

Ik heb goede ervaringen

Heb inmiddels al diverse wandelschoenen gekocht en de aandacht en adviezen zijn prima

Fantastische service, kundig vriendelijk personeel

Goed geholpen. Te kort nu om te zeggen dat klachten weg blijven na aankoop van de schoenen, maar heb goede hoop

Vriendelijk, geduldig, niet opdringerig en zeer vakbekwaam

Met een heel fijn gevoel de winkel verlaten .De volgende keer gaan we er zeker weer heen.

Goede uitleg en service

Goede uitleg, geduldig en uitstekende service.

Een super beleving

Getipt door een kennis, super ontvangst met gebak ! Nette uitleg...voeten gemeten en Jocey heeft mij heel fijn geholpen, super veel geduld ! Ik ben heel blij met de schoenen en al veel gebruikt ... Grt Bob

Mijn ervaring tijdens mijn aankoop van nieuwe wandelschoenen was prima, onder goede deskundige begeleiding met de beste apparatuur heb ik weer de juiste aankoop kunnen doen. Dank hiervoor

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl