geweldige winkel

altijd tijd voor je nemen koffie en taart staat klaar en het belangrijkste goed advies met de juiste mensen die er verstand van hebben

deze x goed geholpen

vlot en correct e hulp

Super service

Ondanks dat het best druk was, ben ik heel netjes geholpen. Een bakje thee en heerlijke taart tijdens hetvwachten. Goede screening van de voeten en voldoende keus en advies. in schoenen

Prima geholpen!

Er werd ruim de tijd voor me genomen. Goed advies gekregen en uiteindelijk ook geslaagd. Ook de koffie met stukje taart is bijzonder klantvriendelijk!

Kan beter

Het was op zaterdagmiddag erg druk boven bij de wandelschoenenafsdeling en er waren maar 2 personen om te helpen, wat voor die dag te weinig was.

Ik ben hier zeer netjes geholpen

Vele mensen weten niet wat ze missen als ze zich in de word of walking vergissen

Goed!

Top!

Deskundig advies

Prima geholpen. Professionele meting. Niet opdringerig, goede advisering.

Bijzonder goed.

Goede ervaring, goed en aandachtig geholpen.

Ontzettende goede service

Ik heb wandelschoenen gekocht, voeten werden opgemeten , goed advies.

Heel prettig geholpen met veel kennis en alle tijd voor de klant

Snelle levering en duidelijke site

Duidelijke site Snelle levering

Heel goed geholpen

Koffie of thee met verse gebak om te wachten. Heerlijk

Vriendelijkheid alom, zoals altijd!

Ruimte om te kunnen snuffelen, goed advies.

Fantanstisch

Geweldig geholpen ,deskundig advies.

Alle vragen die ik had werden beantwoord, en voor alle vragen die ik achteraf had moeten stellen kreeg ik al antwoord.

Top geholpen door Joyce

Fijne schoenen gekocht. Lopen heerlijk en goed afgestemd door het meet- apparatuur

goede bediening

kom er iedere keer weer graag terug leuk personeel vlotte hulp

Goede zaak, vaklui!

Door vrienden aanbevolen ben ik hier mijn eerste paar wandelschoenen gaan kopen. Ik ben hier zeer goed geholpen! De zoektocht start met een 360 graden voet meting, aan de hand van de analyse worden diverse schoenen uit t magazijn gehaald en kan je onder goede begeleiding en advies het e.e.a. uitproberen. Er wordt de tijd voor je genomen, Medewerkers weten heel goed waar ze t over hebben! Al met al een tevreden nieuwe klant, aanrader!

Prima en snel geholpen

Meteen na binnenkomst kwam iemand naar ons toe om te helpen. Alles verliep daarna snel en naar wens. Binnen een kwartier liepen we tevreden de deur uit en konden we in de auto stappen die gratis voor de deur geparkeerd stond.

Prima advies gekregen.

Fijne winkel

Prima en vakkundig geholpen door vriendelijke mensen

Fantastisch geholpen.

Zelfs het wachten is aangenaam. Ik kreeg thee met een heerlijk stukje appeltaart. Daarna zijn mijn nieuwe wandelschoenen extra passend gemaakt wat nu heerlijk voelt!! Dankjewel.

Top wandelwinkel

We werden weer zeer prettig en deskundig geholpen

Goed geholpen door Anita

Prima service probleem voorgelegd van andere aankoop en wordt serieus naar gekeken.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl