prima service

duidelijk

Online besteld en meteen een reactie dat het goed ontvangen was en binnen een paar dagen de bestelling thuisbezorgd. Heel blij met zo'n fantastische service!

keurig telefonisch advies.

Ben zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies op afstand. Mooie schoen. Zit als gegoten.

Super goed geholpen

Opeens liet de zool van mijn wandelschoen los. Net voordat er sneeuw voorspeld werd. Dus snel online schoenen besteld. Ik kreeg een telefoontje dat ze de schoenen bij mij thuis wilde afleveren. Omdat ik redelijk dicht in de buurt woon. Ik had twijfels of ik de goede maat had besteld. Dus kwamen ze met twee paar schoenen. Aan de deur gepast. Ze lopen heerlijk!

Erg fijn geholpen aan telefoon

Mijjn maat en eerder gekochte schoen opgezocht in systeem en meegedacht voir nieuwe schoen Ze er vriendelijke mevr , ondanks dat ze t erg druk had

Super winkel met fijn personeel

Super Winkel en personeel is top, wordt gehoord en goed geholpen. Ze kijken goed naar wat je wensen zijn en nemen de tijd voor je!!

Heel goede service

Heel goed geholpen ,alle tijd voor je ,smeren je niks aan, goed advies

Klantvriendelijk, deskundig en volgens afspraak

Klantvriendelijk, deskundig en volgens afspraak

neme altijd de tijd voor je

Tevreden

Goede info en snelle levering!

Goede en snelle levering.

Geen problemen gehad. Een paar schoenen besteld en ze doen volledig aan de verwachtingen.

Uitstekende service

Een goed advies en goede service

Voor coronatijd een goede oplossing

Helaas pasten de wandelschoenen niet, erg jammer, maar ik kreeg wel snel mijn geld terug. Netjes.

Uitstekende service op afstand.

In een woord geweldig.

Correct geholpen .

Snel en corona proof geholpen

Geweldige kennis in huis!

Goede voorlichting en aanpassing bij aanschaf nieuwe wandelschoenen!

Uitstekende service - elke keer weer

Wij komen hier al jaren en zijn ontzettend tevreden over de klantvriendelijkheid en het grote assortiment wandelschoenen. Door middel van de 360 graden scanner nu ook zooltjes waardoor ik pijnloos kan lopen. Ik raad deze winkel zeker aan. Tot de volgende keer!

Mijn ervaring van the World of walking is dat ze ook goede service verlenen

Ik had Löwa wandelschoenen gekocht, die na een half jaar problemen gaven, zolen lieten los. Heb andere schoenen onder garantie gekregen. Ook krijg je bij aanschaf goed advies en wordt er goed de tijd voor je genomen,

geweldige samenwerking met klant en verkoper.

jullie nemen de tijd en kijken goed naar wat de klant verteld. daar bij hebben jullie een passende schoen gevonden. wij komen heel graag weer bij jullie terug. groeten Marjo de Leeuw

Slecht

Heel weinig korting en noginder service

Kennis van zaken

Fijn geholpen en hele goede service

Goede service! Gastvrije ontvangst en goede advisering!!

De hakken van mijn zolen waren afgesleten. Ik kreeg het advies om nog geen nieuwe hakken te doen maar nog verder door te lopen en dan pas nieuwe hakken te nemen. Ik was blij met dit advies, kan ik nog een tijdje doorstappen.

tevreden, veel keuze

goede ervaring, ruime keuze, goed geadviseerd

Professionaliteit verloochent zich niet

Al jaren ben ik een tevreden klant door de zorgvuldigheid, het vakmanschap en het enthousiasme waarmee ik geholpen wordt De ruime keuze, de moderne apparatuur en aanpassingsmogelijkheden completeren het geheel

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl