prima prettige ontvangst

prima. prettige ontvangst en goede adviezen

Klantvriendelijk

Zowel in de winkel als bij de telefonische bestelling goed geholpen. Meedenkend.

heel goed

prima geholpen aardig mensen

Kundig en vriendelijk geholpen

Ondanks Corona-beperkingen alle tijd genomen om ons vakkundig te helpen

Hier wordt op gemoedelijke wijze maatwerk geleverd

Dertien jaar geleden kreeg ik hier mijn eerste paar echte wandelschoenen cadeau. Daar loop ik nog steeds op maar ik vond het tijd voor een extra paar. Inmiddels heeft de pastechniek zich ontwikkeld maar de gastvrije, onvermoeibare benadering is nog onveranderd

Deskundige hulp

Vakkundig en vertrouwd

Al tientallen jaren klant, alle wandelschoenen komen hier vandaan, veel leuke en doelmatig e wandelaccesoires hier gekocht

zeer goed geholpen

proffesioneel advies, fijne wandel schoenen gekocht

Gastvrij en profesional

Keurig, ontspannen met een kopje koffie met iets lekkers goed, vakkundig en alle tijd goed geholpen. In dit soort speciaal winkels is een tijdstip op afspraak helemaal niet zo erg. En de schoenen lopen heerlijk!

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Keurige, goede verkope4

Er werd erg professioneel en goed geluisterd naar mijn wensen. Tevens hadden ze na de voetmeting de perfecte schoen voor mij

Precies waar ik onbewust naar op zoek was

Schoenen zijn top door de expertise en ervaring die ze in huis hebben.

Goed geholpen en weer fijn aan de wandel met de juiste schoenen.

Super service

Professioneel advies.

Gastvrij, zorgvuldig, warm welkom

Deskundig, keuze, betrokken

Goed geholpen en fijne schoenen aangeschaft

Keurig te woord gestaan, voeten zijn opgemeten en ik heb veel schoenen gepast. Tevreden met mijn keuze, nu lekker aan de wandel.

Persoonlijke kwaliteitsservice

Mede door het reserveren van een tijdvak is de service die je krijgt bij The World of Walking helemaal top. We kenden de winkel nog niet en waren verbaasd dat er zo'n mooie outdoorzaak bij ons in de buurt was. Vol verwachting gingen we dan ook voor 2 paar wandelschoenen en we stonden beide na 3 kwartier weer zeer tevreden buiten.

Met een goed gevoel naar huis gegaan.

Wij zijn op een rustige, ontspannen en leuke manier geholpen. Verkopen had alle tijd en aandacht voor je om de juiste wandelschoenen te vinden. Met naar mijn mening verstand van zaken.

Deskundige begeleiding

Het was een bezoek voor schoenen voor mijn kleinzoon. Dat is goed bevallen.

Vakkundig,efficiënt, vriendelijk

Heel prettig en vakkundig geholpen.

vraagtekens bij advies

tijdens mijn tweede bezoek aan de winkel wordt ik geholpen door een andere medewerkster. Opvallend is dat zij in eerste instantie een andere steunzool adviseert dan de zool die in het systeem aanbevolen staat. Ook hoor ik van haar dat ik vorige keer schoenen heb gekocht uit de herencollectie. Dit zou te maken hebben met de breedte van mijn voet. Ik had het prettig gevonden dat dit mij was verteld

Uitstekende service

Na ontvangst met een lekker kopje koffie en taart goed advies gehad en geslaagd voor een paar wandelschoenen. Super vriendelijk personeel.

Snelle service!! Zeer tevreden

Klantvriendelijk

Goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster waarvoor niets teveel was!

Prima personeel

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl