Prima geholpen

Keurig op tijd geholpen. Goed advies.

Keurig behandeld

Ga zo door

Heel goed geholpen

Fijne verkoopster met ervaring weet waar ze over praat en goed de tijd genomen voor een goed passende schoen. Bedankt.

Fijne winkel

Klantvriendelijk

Goede service, klantvriendelijk en alle tijd voor de klant.

Super service

In Coronatijd een shop afspraak gemaakt. Ruim de tijd en ruimte om te passen. Erg goed advies gekregen voor de wandelkleding die ik zocht.

bijzonder klantvriendelijk en kundig advies

klantvriendelijk ; kundig

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen, voldoende keuze uit in dit schoenen

zeer goed geholpen

verkopers hebben verstand van hun vak

zomaar wandelschoenen verkopen kan in principe iedereen maar er zijn maar weinig specialist: world of walking is er zo een. Luisteren naar de klant, vervolgens meten van de voeten, en op basis daarvan de beste schoenen laten aanmeten. Succes gegarandeerd. !!!!

Fantastische service

Mijn man en ik wilden allebei wandelschoenen hebben. Een afspraak maken was zo gedaan en we werden netjes ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Degene die ons geholpen heeft, heeft ons fantastisch geholpen. Eerst werden onze voeten gemeten en kregen we een aantal schoenen aangeboden..We kregen alle tijd om ze allemaal uit te proberen. Je kreeg niet het gevoel van .... "schiet eens op met je keuze maken", heel fijn. De persoon was deskundig en klantvriendelijk. Helemaal top en voor herhaling vatbaar. Als je goede wandelschoenen wilt hebben en deskundig geholpen wilt worden, dan ben je bij hun op het juiste adres.

Hele goede ervaring!

Onze ervaring was zo positief dat we de volgende dag al weer andere Waalwijkers naar Made gestuurd hebben.

Goed geholpen

Goed advies, prettige medewerkers.

Ik ben heel professioneel geholpen.

We zijn hartelijk ontvangen en keurig eholpen

We komen zeker terug .

Goed geholpen

Werd vriendelijk ontvangen , omdat ik nog even moest wachten werd mij een kop koffie aangeboden , verder werden mijn vragen serieus behandeld , en werden mijn voeten nog gecontroleerd in een daarvoor bestemd apparaat , heb nu een paar wandelschoenen waar ik hopelijk goed mee uit de voeten kan , en speciaal voor op harde ondergrond , waardoor onderheverrige slijtage minder snel zou gebeuren , bij klachten werd geadviseerd gelijk terug te komen , dus een goede en nette bediening

Goed geadviseerd

Er werd ruim de tijd genomen

Goed en deskundig advies!

Heel fijn geholpen, goed geadviseerd.

super

Kundig en vriendelijk geholpen.

Professioneel advies met een heerlijk taartje.

Super geholpen. Er wordt echt naar je voeten gekeken er hier het juiste advies op gegeven. Ik ben dingen te weten gekomen, die ik eerder niet wist. Wel zou ik als tip willen meegeven om vooraf duidelijk aan te geven wat handig/praktisch is om de afspraak zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo had ik niet mijn oude schoenen meegenomen en een te strakke broek aan voor de voetscanner.

Deskundigheid ten top

Een winkel met zeer deskundig personeel. Aanwezigheid van materiaal om die deskundigheid vorm te kunnen geven, zoals goede meetapparatuur voor de voeten. Vriendelijk personeel, met zelfs een kopje koffie of thee indien gewenst. Topervaring. Half uurtje rijden ervoor over gehad en niet voor niets.

Prima, alles oké.

Goed ontvangen . Heerlijk Kopje koffie erbij was ook prima. En dan toch met nieuwe wandelschoenen naar huis.

Vakkundig en behulpzaam personeel

Bijzonder vriendelijk geholpen, er werd alle tijd genomen en verschillende opties aangedragen. Hangt een ontspannen sfeer op de afdeling.

Vakkundig geholpen!

Erg vakkundig geholpen! Wat ik een klein dingetje vond: Ik moest met het schoenen passen mijn mondkapje ophouden, dat is écht (bijna) niet te doen. Ik snap dat er nu, in Corona tijd, heel voorzichtig gedaan moet worden, maar bij het passen van schoenen, vind ik dit erg ver gaan..

Fijne schoenwinkel

Goede uitgebreide sortering van schoenen, personeel neemt de tijd voor jou.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl