Gewoon erg goed!

Kernwoorden: “Professioneel” en “Vriendelijk”.

Betrouwbaar en professioneel

Prima service.

Vakkundige service, geduldig aangeboden.

Ik ben prima te woord gestaan en al mijn vragen werden geduldig en met vakkennis beantwoord. Ik heb verschillende schoenen kunnen proberen en men liet mij rustig mijn overweging maken over welke schoenen mijn keuze werden.

Perfecte advies voor wandelschoenen

Een uitgebreide meting en professioneel advies voor de juiste wandelschoenen. Ze nemen ook echte de tijd.

Een zeer hartelijke en persoonlijke benadering.

Bij binnenkomst werd ik gelijk verwelkomt met een kop koffie met n heerlijk stuk zelfgemaakte taart. Wat een ontvangst! Ondanks dat er meerdere klanten waren, werd er ruim de tijd voor elke klant genomen. Ik ben dan ook met een paar hele fijne wandelschoenen naar huis gegaan.

men neemt de tijd voor een passend advies

Tijdens onze afspraak nam men alle tijd voor een goed advies. Eerst werd er een voet scan gemaakt en aan de hand daarvan werden passende schoenen gezocht.

Prima geholpen!

Het was heel prettig dat er een voetscan gemaakt werd, en dat ik geholpen werd door een ervaren verkoopster, die eigenlijk meteen de goede wandelschoenen aangaf. Ondertussen zijn we het Pieterpad aan het lopen en ben nog steeds super blij met mijn Lowa schoenen!

Professioneel en kundig geholpen

Fijne winkel met kundig personeel, die alle tijd voor je nemen om een paar schoenen aan te meten die ook echt aansluiten bij je wensen en je gebruik.

goed advies

Je krijgt goed advies en genoeg keuze.

Zeer klantvriendelijk

Ik kreeg op vrijdag mijn wandelschoenen binnen. Helaas te klein. Ik belde of ik ze de volgende dag kon omwisselen. Dit was geen probleem. De dame aan de telefoon had ze al klaar gezet voor me. Vanwege Corona en afspraken online. Nog ik toch even langs komen. Volgende x koop ik mijn wandelschoenen weer daar.

Deskundig en vriendelijk

Heel deskundige en geduldige hulp gehad, alle tijd gekregen en met uitstekende schoenen de deur uit gegaan

Ik ben heel erg geholpen met de professionele hulp

Ik had al hele goede ervaringen via vrienden gehoord. Toen de keus gemaakt om ook naar Made te gaan voor goede wandelschoenen. Een kado voor m’n voeten. Geen pijn meer. Deze schoenen gaan me veel plezier geven.

Goede advies ontvangen

Ik heb een goed gevoel gekregen door de deskundige adviezen

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht, mee denken. Fijne service

Het is wel eens beter geweest

Nu ben ik al geen voorstander van winkelen op afspraak maar met 2000 km op de schoenen moest het dan toch gebeuren. Ik wilde dezelfde terug als die ik had maar die waren er niet dat kan en bestellen ging heel lang duren dus dat ging ook niet want ik ga een lang wandelpad lopen. Op zich wist ik dus wat ik wilde en ben dan ook altijd snel klaar maar nu was het wachten op andere klanten die al binnen waren en ze waren onderbezet wat raar is want je weet nu wat er komt ik ben wel geslaagd maar het was niet wat ik gewend ben normaal gesproken. Jammer hopelijk de volgende keer weer beter want het blijft wel een pracht winkel en ik ga ook zeker terug kan een keer gebeuren.

Goed advies. Ruime keuze

Goed advies. Ruime keuze. Lekkere koffie met heerlijke koek

Ik werd rustig geholpen, ze nam alle tijd.

De voetmeting vooraf vond ik interessant. Alleen had ik niet echt het gevoel dat er wat mee gedaan werd bij de uiteindelijke keuze van de schoen.

Alle tijd wordt genomen om verschillende schoen te passen!

Alle tijd wordt genomen om verschillende schoen te passen! Ik heb alweer heel wat stappen gezet met mijn nieuw schoenen.

Alle aandacht.

Tijd en deskundige aandacht.

super service gericht

ruime keuze, deskundig advies, vriendelijk personeel, parkeren voord e deur

Professioneel

Klantvriendelijk, veel kennis en kunde en normale prijzen.

Snel geleverd. Kwaliteit als verwacht.

Op de site gezicht welke wandelstokken we wilden hebben. Besteld en twee dagen later geleverd.

Professionaliteit, klantvriendelijk en goede producten

Zonder enige discussie omruilen van schoenen, omdat zij niet "lekker"zaten...

Goed en deskundig advies

De verkoopster was attent en niets teveel om wandelschoenen te tonen. Ze had verstand van zaken en gaf een goed advies.

Zeer goede ervaren verkoopster

Goed onderzoek van de voeten en een persoonlijk advies gecombineerd met enthousiasme voor wandelen. Een top ervaring!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl