Goed advies met een goed resultaat

Volgende keer gaan wij terug.

Goede uitleg, en een goede tip voor mijn scheenbeen.

Vriendelijk en deskundig personeel

Een punt wil ik wel vermelden .We hadden 1 paar schoenen die verschillende in prijs op doos en kassabon in ons nadeel Achteraf pas gezien!

Service

Goede service en meedenken in oplossingen voor beter loopplezier.

Ik ben heel goed geholpen

Positief verrast over de mogelijkheden in zowel breedtematen alsook in de mogelijkheden om binnenzooltjes aan te passen. Voor mij was dat de oplossing.

Aandacht voor de klant

Aardig personeel met veel kennis van zaken. Je voelt je welkom. Goede service. Ruim assortiment wandelschoenen/wandelkleding.

Super Goed geholpen en klant vriendelijk

Kwam voor de eerste keer en gelijk geslaagd voor n paar wandel schoenen Klantvriendelijk behulpzaam goed advies super fijn dat je voeten ook opgemeten gescreend worden schoenen passen perfect en zitten heel lekker ook gelijk viooltjes aangepast voor mij er bij super fijn kan niet wachten om snel weer terug te gaan

Super tevreden

Tevreden en kom zeker terug en vertel het door. Mijn vriendin is denk ik al geweest

Goede en deskundigheid zaak

Perfect geholpen in een goede sfeer en deskundigheid. Een zaak om aan te bevelen en er zeker een keer terug te gaan.

we werden weer prima geholpen!

Fijne mensen en goed advies ontvangen! Een prettig loopjasje en met nieuwe loopschoenen weer vrolijk de deur uit. We kunnen er weer even tegen.

Heel prettig en goed geholpen Professioneel geholpen

Toppers die alle tijd voor je hebben

Vriendelijk, geduldig en voldoende tijd voor de juiste schoenen keuze Samen tot de juiste schoenkeuze plus inleg zolen gekomen zodat ik weer heerlijk kan wandelen, toppie

Goed en deskundig geholpen

Ik ben goed en deskundig geholpen. T was alleen wel druk. Ondanks mijn afspraak was er niet zo veel tijd en aandacht om me te helpen.

Fijne winkel waar je geen nummer bent en als je daar eerder bent geweest men weet wat voor voet je hebt en welke schoen bij jouw past. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker. Wederom prima geholpen ook de aanpassing aan de zool.

Goed geholpen en gekocht wat ik wilde hebben.

Hebt was erg druk in de winkel, maar de medewerker deed haar uiterste best om het gewenste product te vinden

Al jaren topservice!

Mijn vrouw en lopen veel, heel veel. Jaarlijks hebben we nieuwe wandelschoenen nodig en worden hier altijd perfect geholpen. Tussen aankoop en review liggen alweer 110 heerlijke wandelkilometers...

Prettige en mooie winkel met kundig personeel die de tijd neemt om je te adviseren.

Uitmuntend.

Deskundige en persoonlijke aandacht

Men nam ruim secties om het juiste schoeisel te adviseren . Ruime keuze Ook voor mensen met grote schoenmaat is er volop keus

Super geholpen

Personeel heeft alle geduld met het uitzoeken en passen van de schoenen. Vriendelijk personeel hele mooie kleding

Vakkundig

Ik ben hier Goed en vakkundig geholpen

Zo’n goede service!!

Ik heb nu al een paar keer de winkel bezocht en wat een goede service zeg, ze hebben alle tijd voor je. De schoenen die ik daar heb aangeschaft zitten perfect en dat is bij mij niet vanzelfsprekend omdat ik moeilijke voeten heb.

Waardeloos gestreste medewerkers die niet even vragen hoe ze kunnen helpen.

Heel slecht. Verschillende malen in de winkel gekomen en nooit een vriendeliijke medewerker. De vraag: wat hebt u nodig, is nooit gesteld. Nooit meer naartoe gaan.

Grandioos

Ik heb wandelschoenen gekocht die toch niet helemaal naar mijn zin waren na 1,5 week. World of Walking gebeld uitgelegd wat er aan de hand was, geen probleem kom even lang, andere schoenen gepast en omgeruild zonder daar voor hoeven bij te betalen. Dit is nog eens een grandioze service. Bedankt

heel goed

Vandaag mn tweede paar wandelschoenen gekocht bij The World of Walking te Made. Voeten en de stand van de enkels professioneel laten meten. Een paar prachtige Meindl's gekocht met specifiek aangepaste inlegzolen. Prettig en goed geholpen, met aandacht door iemand die verstand heeft van zaken. Wel een afspraak maken dan krijg je de aandacht die je voeten/schoenen verdienen.

Gewoon erg goed!

Kernwoorden: “Professioneel” en “Vriendelijk”.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl