Prima geholpen,goed advies en de verkoopster had er veel verstand van.

Uitstekend geholpen

Goede hulp gehad met uitzoeken van een paar wandelschoenen.

Niets was te veel om ons aan goede wandelschoenen te helpen

De verkoopster koos n.a.v. de voetmeting schoenen uit die echt meteen perfect zaten. Er werd niet gekeken naar de prijs ervan Maar naar de pasvorm. Het maakte niet uit hoeveel paar schoenen er Uit het magazijn moesten komen. Voor iedereen aan te bevelen.

Online schoenen gekocht , niet tevreden , liepen niet goed, bleek gegronde klacht. Schoenen zijn geruild in de winkel nu met advies en heb inmiddels al weer vele mooie kilometers gelopen:-)

mooie zaak

goed maar je voelt wel de tijdsdruk van de verkoper. dat gaf mij een gehaast gevoel snel te beslissen.

professionele meting en veel keuze in schoenen

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Veel keuze in schoenen voor alle soorten wandelaars en professionele meting mogelijk. Ook ruime keuze in kleding.

Goed en aardig personeel, je word er goed geholpen ..

Alle vakkennis is in huis

Na jaren van zoeken heb ik eindelijk de goede wandelschoenen met zolen voor een schappelijke prijs.

Zeer goed service

Tot 2 keer toe zeer positief ons probleem opgelost

Uitstekend geholpen

Fijne speciaalzaak met persoonlijk advies

Prima bediening goed geholpen

Vriendelijke mensen goed geholpen

Prima winkel!

Ik heb hier inmiddels drie paar wandelschoenen gekocht. Daarvoor heb ik zeker vier paar schoenen vrij nieuw weggegooid of verkocht (met veel verlies natuurlijk) omdat ze na een paar kilometer lopen toch niet zo lekker zaten als in de winkel. Omdat ik van plan ben om naar Santiago de Compostela te lopen (vorig jaar al, maar ja, Corona) moeten schoenen gewoon perfect zijn. Dankzij de meting met filmbeelden en de zeer deskundige advisering ben ik hier geslaagd en heb al vele kilometers met veel plezier kunnen lopen. Een aanrader!

Prima vakbekwame en vriendelijke bediening

Snel en vriendelijk

Voor eenieder aan te bevelen.

Zeer goed geadviseerd, geweldige service. Ik ga zeker terug volgende keer.

Fijne plek

Fijne mensen en goeie service, altijd koffie met wat lekkers

Haastig

Eigenlijk ben ik met twijfel weggegaan Dit kan door mij komen . Ik vind het so wie so vervelend om schoenen te kopen maar de positieve ervaringen om juist bij jullie wandelschoenen te kopen was voor mij een reden om naar jullie te gaan Opmeten aandacht juiste schonen

Kennis van zaken!

Erg tevreden. Verkoper nam alle tijd en had duidelijk kennis van zaken. Op basis van advies wandelschoenen gekocht waar ik erg tevreden mee ben

Ik kwam daar zonder pasafspraak binnen. Maar ik werd toch bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen en geadviseerd. Zie namen alle tijd voor me. Ik ging dan ook als een blije tevreden klant met n paar geweldige wandelschoenen naar buiten.

Eindelijk mijn schoentjes weer terug!

Mijn schoenen moesten worden verzoold en tegelijkertijd moest er wel bewogen worden; helaas waren mijn reserve schoenen niet op niveau van de eigen wandelschoenen!

zeer tevreden

Zeer tevreden, wordt volop tijd aan je besteed

Door te veel klanten is de aandacht van het personeel continue verdeeld

Geen persoonlijke aandacht, het was veel te druk ondanks de door ons gemaakte afspraak.

Fijne winkel

Je wordt er goed geholpen ze nemen de tijd voor je wat zeker prettig is.

Netjes geholpen, dacht ook mee.

Vriendelijke uitgebreide informatie en sevice met kofiie en gebak... Ik zeg top geslaagd!!

Er werd ruim de tijd genomen na een voetmeting om de juiste schoen voor mij te vinden.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl