Groot assortiment, heel deskundig en vriendelijk personeel, echt super!

Ik ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen, ik zou het iedereen aanbevelen om eens te gaan kijken in deze winkel. Top!

Goed advies, fijne sfeer

Deskundige en vriendelijke medewerkers, goed advies voor wandelschoenen!

Met zorg behandeld, goede uitleg over de meting die eerst gedaan moet worden om de juiste keuze te maken voor de desbetreffende schoenen die voor je geschikt zijn.Ruime keuze van de sportschoenen met goed advies de kwaliteit van de schoen voor en na delen. Alle lof van onze kant.

Prima!

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een jas. Tevens bij mijn, eerder aangeschafte, inlegzooltjes een laagje op laten brengen. Dit werd gedaan terwijl ik een jas aan het uitzoeken was!!!!

Prima geholpen

Tijd genomen ook nog naar alternatieven gekeken ondanks dat ik al tevreden was

Altijd vriendelijk en alle tijd om te helpen. Vorige week met een vriendin geweest die was zo blij met haar schoenen.

Goed en vriendelijk personeel

Ik werd goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Kennis van zaken, betrouwbaar, vlotte service

Zie boven

Fantastisch advies op maat!

Mijn droom was om de Kilimanjaro te beklimmen, maar ik had last van een enkelblessure zodra ik mijn bergschoenen aandeed. Dit omdat ik in het verleden een keer een verkeerde beweging had gemaakt in deze schoenen. Door mijn podoloog ben ik doorverwezen naar Bart Dirven en The World of Walking. Hij heeft me geweldig advies gegeven (had zelf de Kilimanjaro ook beklommen) en heeft de perfecte schoenen aangemeten. Dankzij hem ben ik met gemak boven gekomen! ;) Zeker hierheen gaan voor de juiste wandelschoenen! Bart neemt de tijd voor iedereen.

Deskundig en vriendelijk

De begeleiding bij het kopen van mijn nieuwe wandelschoenen was perfect. Zeer professioneel en cliëntvriendelijk. Goede ervaring!

Professioneel personeel

Altijd persoonlijke aandacht en fijne service

Zeer vriendelijk personeel

Vakkundig geholpen met een goed advies.

Je wordt uitstekend geholpen

Adres doorgekregen van mijn zus . Top team ,geduldige uitleg . Weten waar over ze praten en kundig . ik wist niet wat me overkwam , met zoveel liefde en zorg , voor mijn wandelschoenen .

Too!

Topservice!

Zeer tevreden.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Niet opdringerig en heel vrijblijvend. Mijn man en ik kwamen voor nieuwe wandelschoenen. Meneer heeft ons uitstekend geholpen door onze voeten, computer gestuurd, te meten, hij vroeg wat wij graag wilden, hoge of lage en waarvoor we onze schoenen wilden gebruiken. Meneer kwam met een hele stapel schoenen en nam alle tijd voor ons om de juiste schoenen uit te proberen. Zeer tevreden gingen wij huiswaarts. Nadat mijn man enkele kilometers op zijn nieuwe schoenen had gelopen bleek dat hij toch wat problemen had. Dit werd door het plaatsen van zooltjes goed opgelost. Daarom zijn wij zeer tevreden.

Zeer goede communicatie en service

Had loopschoenen gekocht die in de winkel naar mijn idee goed pasten. Toen ik er thuis op ging lopen bleken ze te groot te zijn waardoor verschillende pijnklachten. Na mailcontact kon ik ze terugbrengen en is er gezocht naar andere passende schoen.

Fijn geholpen

Super goed advies , en ook vriendelijk geholpen !

deskundig en behulpzaam

Er wordt in alle rust gemeten, beoordeeld en gezocht naar de beste schoen. De voetmeting helpt uitstekend bij het zoeken naar de juiste schoen, ook voor "moeilijke" voeten. Er worden duidelijke adviezen gegeven.

Prima advies

Goed geholpen echt een aanrader

Altijd goed advies met een vriendelijke glimlach.

Al jaren koop ik daar wandelkleding en de wandelschoenen van Hanwag. Toen de zolen toch een keer erg snel versleten waren, gratis hersteld. Zelfs al had ik ze in de uitverkoop gekocht.

Goede service, duidelijk kennis van zaken.

Met een goede ervaring met mijn vorige schoenen, toch nog even een meting laten doen.

Deskundig advies

Deskundig advies gekregen en erg netjes geholpen. Zeer tevreden over mijn wandelschoenen. Ruime keus, ook als je speciale pasvorm oid nodig hebt.

Goed product, service en voorlichting.

Zeer goed geholpen!

De winkel heeft erg veel keus en ook alle maten waren voorradig. Bovendien werden we erg deskundig en met veel geduld geholpen. Resultaat: met twee paar uitstekende wandelschoenen de deur uit!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl