Goed geholpen

Aardige verkoopster met kennis van zaken en vriendelijk en goed geholpen.

Geweldig geholpen met goede adviezen

Vakkundig geholpen en vele type en merken schoenen mogen proberen Uiteindelijk de beste gekozen alleen had ik toch na 10 km aan een voet een flinke blaar Dat gaat wel over voor de rest zitten ze heel lekker

Vakkundig en goed geholpen

goed service geboden

kom vaker in deze winkel

Vriendelijk kundig en hulpvaardig

Vriendelijke ontvangst. Snel geholpen. Nog belangrijker geduldig en deskundig.

Deskundige klandizie

Goed en vriendelijk geholpen met deskundig advies

Goede aankopen

Goed uitgezocht welke schoenen aan te kopen. Niet alle modellen geschikt van het zelfde merk

Een aanrader

Er wordt eerst een scan van je voeten genomen, zodat de stand van je voeten goed te zien is. Ze nemen alle tijd voor je om de juiste schoenen te vinden. Alles naar volle tevredenheid.

Uitstekende adviezen

Zeer tevreden met mijn aankopen. Er is goed meegekeken naar waar ik naar op zoek was

Prachtige winkel met zeer kundig personeel

Samen met mijn dochter, beiden “lastige” voeten, werden zeer kundig geholpen en gehoord. Er was geen enkele tijdsdruk, zels heerlijke koffie met zelfgebakken cake! Ons beider schoenen bevallen erg goed, best uitzonderlijk..

Kennis van zaken

Een leuk team met kennis van zaken en die hun pauze opschuiven voor de klant!!

Zeer professioneel geholpen door een deskundige medewerkster

Zeer professioneel geholpen door een deskundige medewerkster

Goede service, kundig en vriendelijk personeel

Op zoek naar een stel goede wandelschoenen, o.a. vanwege hielspoor in mijn rechtervoet, werd ik goed en vakkundig geholpen. Mijn voeten werden zorgvuldig gemeten (digitaal en met de hand) en passende schoenen werden erbij gezocht. Waarbij voor mijn kleinere linkervoet nog een maatwerk zooltje werd gemaakt. Na wat testlopen met een mooi paar schoenen naar huis die ik binnen eerst nog een dag mocht uitproberen. Toen later tóch bleek dat de Narrow uitvoering iets te smal was, zonder problemen omgeruild voor een normale uitvoering. Heel tevreden met de schoenen tot dusver!

Zorgvuldig

Na intake en meting advies voor schoenen. De komende weken gaan bewijzen of dit het goede advies is.

Vakkundigheid

Vakkundig,vriendelijk en nette medewerkers helpen je om de leukste outdoor spullen te kopen!!

Een geweldige wandelshop

Goede service, geweldige hulp, grote verscheidenheid aan merken.

goed geregeld

Het ging heel makkelijk allemaal en vlot

Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Ze hebben een breed assortiment schoenen. Mijn voeten zijn erg smal. Zelfs bij World of Walking lukt het niet altijd de 100% perfecte schoen voor mij te vinden. Toch slaag ik daar beter dan in andere zaken. Ze komen niet met verkeerde schoenen aanzetten. Mijn laatste bergschoenen zijn overigens perfect. Jammer genoeg geen moderne lage schoenen gevonden maar de klassieke soort voldoet prima. De rit erheen meer dan waard.

Prima geregeld

De schoenen waren makkelijk te bestellen en werden snel geleverd.

Goed advies en uitgebreid assortiment

Er werd passend en professioneel de tijd genomen voor de wandelschoenen. Ook was er een ruim assortiment aanwezig. Niet alleen wandelsokken en -schoenen, maar ook het gehele outfit. Fijn alles in één winkel!

Liefde voor het vak

De inlegzooltjes zijn aangepast omdat ik blaren gelopen had bij mijn grote tenen tijdens de 4daagse

Wederom hartstikke goed geholpen

Mijn zoon had nog een paar wandelschoenen van me tegoed, dus moest hij mee naar The World of Walking. Ik weet uit eigen ervaring dat je daar goed wordt geholpen. En ook nu weer, een uitgebreide meting, alle tijd om te achterhalen waar de schoenen voor zijn, wat je prettig vindt, welke schoenen, materialen het beste bij je passen, deskundig advies en alle ruimte voor vragen. Tijd en kwaliteit voor een prima prijs.

Prima geadviseerd

Nemen rustig de tijd voor je om een goede keuze te maken.

Goed advies , goede kwaliteit

Je wordt met zorg geholpen, wel duur , maar je kunt jaren door.

Zaak met vakmanschap

Goed en eerlijk advies

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl