Deskundigheid en service is super!

Lang verhaal kort; Eind juli ben ik bij The World of Walking terechtgekomen vanwege zeer veel pijn in mijn knie tijdens het wandelen. Ik was aan het trainen voor de 80 van de Langstraat en het was kort dag voor 9 september. Ik zag het niet meer zitten... Na een voetscan en heel wat schoenen passen ging ik uiteindelijk ik naar huis met nieuwe schoenen, sokken en inlegzooltjes en sokken... Ik kan het nog steeds niet geloven; ik heb de 80 uitgelopen! Dankjewel voor jullie deskundigheid en service die dag, zonder jullie was het niet gelukt.

Aandacht en eerlijkheid

Mijn probleem is na ziekenhuis bezoek niet te definiëren. Met podoloog een traject in gegaan om het voetprobleem te minimaliseren en daardoor icm rust een genezingsproces tot stand te brengen.

Positief

Denken goed mee

prima geholpen om mijn keuze te maken

prima hoor

Prettig personeel en doen alle mogelijke dingen om te slagen .

Ik ben goed geholpen bij de aankoop van m"n wandelschoenen. Het was geweldig, echt waar. Heb wel nog steeds een vraag die door de dames niet kon worden beantwoord. Dat is: Als ik op die plaat sta welke de warmte van de voetzool te zien is op de plaat in kleuren, hoe wordt deze gemeten? Is dat echt temperatuur of op druk?

Betreft kleding wel.

Was een beetje rommelig. Eerst een verkoper toen vragen waar is het pashokje. Omdat het wat langer duurde kwam weer een ander kijken.

Super begeleiding om een juiste keuze van schoenen te maken!

Uitgebreide informatie en veel diverse schoenen gepast om zo de juiste keuze te maken, men nam ook echt alle tijd. Heel vriendelijk geholpen.

Prima geholpen!

Goed geholpen door de medewerker. Ondanks dat er meerdere klanten waren, voldoende tijd uit getrokken voor advies en het kiezen van de juiste wandelschoenen.

Mooie winkel, veel keuze!

Ik zocht een wandelbroek voor de vakantie in Noorwegen, genoeg keuze en snel geslaagd.

een prettige dienstverlening

Ik ben tevreden

Geweldige service

Het is een hele mooie zaak met een groot aanbod aan schoenen. Maar vooral de manier waarop je geholpen wordt is fantastisch. Complimenten

Altijd goede begeleiding en voorlichting bij het kopen van wandelschoenen

Ze nemen bij World of Walking altijd ruim de tijd om de juiste schoenen te vinden. Deskundig advies gebaseerd op hun eigen ruime wandelervaring. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben erg goed geholpen in de winkel.

Ik ben erg goed geholpen in de winkel door deskundig en klantvriendelijk personeel. Ik kreeg goede uitleg en alle tijd om een juiste beslissing te maken.

Prettig.

Verkoopster nam de tijd om de juiste schoenen te adviseren, dacht mee over de voor- en nadelen van bepaalde schoenen. Probeert mee te denken vanuit de standpunt van de klant, op leuke, kundige manier!

Prima assortiment met uitstekend dienstverlening en zeer veel ervaring.

Uitstekend begeleid in het aankoopproces voor professionele wandelschoenen.

Vriendelijk, geduldig en vakkundig

Ik ben met aandacht en kennis van zaken geholpen met mijn nieuwe wandelschoenen. Op dat moment was het druk, dus ik heb, tijdens het wachten, gezien hoe ook andere klanten vriendelijk en met veel geduld werden geholpen. Voor mij was het het wachten zeker waard.

Perfecte service en advies

Ik ben deskundig, vriendelijk en eerlijk geholpen. Er werd alle tijd genomen om tot de keuze voor de juiste schoen te komen, nadat de voeten waren opgemeten door een ‘voetscanner’. Een mooie winkel met een breed assortiment wandelschoenen. Het enige nadeel voor een Nederlander is, dat nog zoals vroeger in de rest van de detailhandel, de stevige adviesprijzen van de fabrikant leidend zijn.

Geweldige service

Service is super goed, werkschoenen gekocht en liepen niet goed. alleen binnen een paar uurtjes gedragen. geld terug gekregen zonder probleem. Dank jullie

Zeer deskundig advies

Na een voetmeting en uitleg van de problemen aan de voeten diverse modellen gepast. Met veel geduld geholpen de juiste schoen te kiezen. Blij met de aankoop voor m'n nieuwe wandelschoenen.

Heel goed geholpen

Kundige mensen weten waar ze het over hebben

Goede service, vlot geholpen

Goede service, vlot geholpen

Diagnose goed/voetplan goed én bijzonder attent en aardig

Een diagnose van vorm en stand van onderbeen en voet via een scan was perfect en relaxed. Een duidelijk uitleg over de beste schoen voor mijn voet. Een bijzonder correcte en aardige behandeling met zelfs een kopje koffie. Hier geldt wel degelijk: "aardig zijn kost niets" Je krijgt het gevoel dat de medewerker (of misschien wel de eigenaar) er volledig voor jou is. Met dank

Super service!

Zelfs als je, na advies, toch niet de juiste kousen voor je voeten hebt gekocht, mag je ze terugbrengen.

Superservice!!

Ze denken gelumkig met je mee en stellen de klant centraal!

Uitstekende service

De verkoopster nam echt alle tijd om mij te helpen met het uitzoeken van nieuwe wandelschoenen. Ze was zeer ter zake kundig en heeft mij heel goed geadviseerd. Er was veel keuze. Ik vond het een hele mooie winkel en kom er graag nog eens terug.