ervaren wandelaars die je advies geven wat voor jou de beste wandelschoen is.

Na een voetscan en vragen waarvoor ik mijn wandelschoenen wilde gebruiken, terrein, afstand etc. had ik de keuze uit diverse schoenen. Na alle schoenen te hebben gepast heb ik de schoen gekozen die voor mij het fijnste zit en nu, na een aantal langere wandelingen - ook door de regen - heb ik daar absoluut geen spijt van.

Deskundige verkopers en -sters

Deskundig en vriendelijk geholpen voor mijn nieuwe wandelschoenen. Nemen alle tijd voor je.

Zeer klantgericht

Eindelijk bij World of Walking DE goeie schoenen. Heerlijk ingelopen zonder ook maar 1,probleem . En vervolgens mijn doelen kunnen bereiken. Lekker lopen zonder voetproblemen. Vervolgens nog ook nog een rugzak met goed,advies kunnen scoren . Pluim voor personeel!!

Perfect geholpen op proffessionele wijze

De persoon die mij geholpen heeft, deed dit op zeer professionele wijze, zij vergeleek de gemaakte scan van mijn voeten met die van april 2022 en gaf de oorzakelijke veranderingen door met een deskundig commentaar. Zij koppelde daar een nieuw schoenadvies aan, welk merk een bredere leest hanteerde dan mijn oude merk. Zij verwacht dat daarmede mijn klachten worden verholpen. Ook adviseerde zij mij een nieuw merk wandel sokken.

Heel fijn geholpen

Goed advies aardige mensen

Een prettige winkelervaring met aandacht voor de klant én oog voor detail

We zijn ontzettend goed geholpen in de winkel. Het personeel nam echt de tijd voor ons, gaf deskundig en eerlijk advies, en dacht goed mee. Wat een fijne service! We werden zelfs verwend met een kopje koffie en heerlijke zelfgemaakte cake – een onverwacht en hartelijk gebaar dat het extra bijzonder maakte. Kortom: een prettige winkelervaring met aandacht voor de klant én oog voor detail. Zeker een aanrader!

Perfect geholpen

Albert heeft alle tijd voor me genomen om de perfecte wandelschoen te vinden voor mijn wandelingen.

vriendelijk, vakkundig, kwaliteit

zie boven

Een bedevaartsoord voor iedere wandelaar

Super geholpen, heerlijke zaak om te winkelen. Mega breed aanbod! Top zaak!

Vriendelijk, kundig

Ze brengen de tijd voor je

Zeer professioneel en goed geholpen

Goede opmeting van de voeten met uitleg. Zeer gemotiveerd, vriendelijk en deskundig personeel!! Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor elke klant! De sfeer is heel gastvrij en gemoedelijk! Koffie met lekkere cake

De absolute top op wandelgebied

Ik rij er graag ruim een uur heen en een uur terug voor.

Vakkundig en professioneel

Er werkt daar vakkundig en professioneel personeel en je wordt er vriendelijk geholpen

Prima !!

Deskundig geholpen en zeer vriendelijk! Wel wat wachttijd maar dat is logisch als je alle klanten voldoende aandacht geeft

Professioneel

Ondanks drukte, voldoende aandacht en advies voor koop van wandelschoenen.

in alle opzichten positief

deskundige mensen goede kwaliteit spullen klant vriendelijk tot en met koffie en iets lekkers toe

Geweldig goed geholpen

Ik was er op een Zondag en werd vriendelijk ontvangen, de medewerkster heeft de tijd genomen wat ik precies wilde hebben. Daarna een 3d scan gemaakt en 4 paar schoenen uitgekozen om te proberen. Schoenen bevallen prima, ook de spullen om mijn bestaande schoenen weer waterdicht te maken en in te smeren om het leer te beschermen nog een nieuw paar sokken en wandelwol gekocht. Ik kom zeker terug !!!!!

Fijn en professioneel personeel.

Fijn en professioneel personeel.

Ontzettend prettig geholpen

Bij aankomst moesten we even wachten en kregen we koffie met wat lekkers. Er werd daarna veel tijd uitgetrokken om voeten te meten en de juiste schoenen erbij te zoeken. Uiterst tevreden gingen we weer weg met mooie nieuwe schoenen, waar we ongetwijfeld veel plezier van gaan hebben.

Heel goed!

Met mijn zoon wandelschoenen gekocht. Personeel heeft vakkennis, is vriendelijk en neemt de tijd!

Er ging een wereld voor me open!

Het was ontzettend fijn om zo goed geholpen te worden. De aandacht en goede tips maken dat ik daar zeker terug kom. Ik heb zelfs geleerd hoe ik mijn veters goed moet strikken! Dat noem ik eens goed geholpen worden.

Super goed geholpen met wandelschoenen op maat.

We moesten even wachten op zaterdag, maar het was het wachten waard. Super goed geholpen met lage Meindl wandelschoenen, die als gegoten zitten. Ook leuk om mevrouw Cornelissen weer te spreken.

Vriendelijk en deskundig geholprn.

Vriendelijk en deskundig geadviseerd.

Deskundig geholpen

Er wordt alle tijd voor de klant uitgetrokken

Super geholpen door mensen die verstand hebben van wandelen

Zeer professionele dame die zeer deskundig advies geeft en niets probeert op te dringen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl