Een goede service en verstand van zaken.

Een welkome ontvangst, drinken gekregen, beleefd en geduldig te woord gestaan, goed advies en gelegenheid tot omruilen indien de schoenen niet bevallen.

Goed geslaagd!

Naar volle tevredenheid aan nieuwe wandelschoenen geholpen! Grote sortering! Duidelijke uitleg en aandacht voor voet meting én vriendelijke verkoopster!

zeer tevreden, uitstekend advies gekregen

Goed advies gekregen, hier is echt de tijd voor genomen. Goede schoenen gekocht, lopen uitstekend. Zeer tevreden.

Zeer vakkundig geholpen!

Op zaterdag middag zonder afspraak vakkundig geholpen. Ze namen alle tijd om een goede wandelschoen te adviseren

Goed, maar zeker niet goedkoop

Vriendelijke mensen

Geweldige service!

Ondanks dat het zeer druk was in de winkel, op moment dat wij er waren, op rustige en deskundige wijze geholpen met uitzoeken van nieuwe wandelschoenen. Goede, uitgebreide voetmeting, veel keus aan schoenen.

Zeer tevreden!

Personeel neemt alle tijd voor je, ook na aankoop als er toch nog problemen zijn. Met veel deskundigheid en geduld wordt gekeken op welke manier een oplossing geboden kan worden. Heel fijn adres.

SUPER

Persoonlijk met aandacht en kennis

Heel goed

Vriendelijke mensen met een schat aan kennis en ervaring

Een fantastische schoenenwinkel. Wie hier niet slaagt doet dat nergens

In een andere winkel diverse schoenen gepast. Op het eerste gezicht zaten die aardig maar toch had ik twijfel of het de juiste keuze zou zijn. Ik besloot verder te kijken en ben naar The World of Walking gegaan. Zij staan bekend om hun uitgebreide assortiment. Eerst werd een scan gemaakt en de voetlengte gemeten. Daarna vroeg men naar wat voor type wandelschoen ik op zoek was en kreeg ik uitgebreid advies. Uit het magazijn kwamen 3 paar schoenen die in aanmerking kwamen. Deze in alle rust kunnen passen en binnen een rondje kunnen lopen, Eigenlijk zaten ze alle drie goed maar bij een paar was het gevoel net iets beter. Dat paar gelijk gekocht. Ondertussen heb ik een aantal wandelingen gemaakt en de schoenen zitten echt fantastisch.

Deskundig geholpen zonder haast

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een paar wandelschoenen, die goed aansluiten bij mijn verwachte gebruik en, minstens even belangrijk mijn voeten. Er werd meer dan genoeg tijd voor me genomen. Aanbevolen!

Goed en uitgebreid geholpen door deskundig en vriendelijk personeel, die de tijd voor je nemen om tot het juiste schoeisel te komen.Top !

Goed geholpen

Belde voor advies voor verzoling wandelschoen, heb ik gekregen, en de wandelschoenen zijn keurig verzoold en gratis nog eens flink in de wax gedaan geweldige service

Geweldige winkel

Fijne mensen, groot assortiment en goeie tips

Goede service, prettige en kundig personeel.

Goede service, prettig en kundig personeel

Topwinkel waar echte wandelexperts je helpen

Ik kom hier al sinds 2018, eerst voor bergschoenen voor mijzelf, later ook voor mijn kinderen. Elke keer dezelfde ervaring: er wordt echt de tijd genomen om te komen tot een schoen die vanaf dag 1 heel goed zit. De adviseurs laten je veel verschillende schoenen proberen en het voelt dan goed voor mij dat ik met het paar dat ik als tweede probeerde, naar buiten loop. In april 2025 lage wandelschoenen voor de 4daagse van Nijmegen gekocht en ook hier weer goed geadviseerd. Eén week voor de 4daagse had ik nog een blessure op de bovenkant van mijn voet opgelopen. De adviseuse pakte er nog even de eerdere voetscan bij en heeft een heel dun inlegzooltje voor de linkerschoen gemaakt. 4daagse zonder klachten uitgelopen :-). Top service, en dat was nog gratis ook!

Prima ervaring met de webshop

Goede afhandeling van het bestelde product!

Kwaliteit en ruime keuze

De winkel is mooi en geeft een ruime keuze in kwaliteit voor de wandelsport of buitenleven. Prettige sfeer en goede service.

Veel gedult en kennis zorgt voor een tevreden klant

Alhoewel ik met een lastige enkel blessure zit, heeft de verkoopster met haar geduld en vakkennis uiteindelijk de perfecte wandelschoen gevonden. Inmiddels heb ik al tientalle kilometers kunnen genieten van wandelen zonder pijn. Dus ja ik ben een zeer tevreden klant geworden.

Schoen op maat met een goede service

Wordt goed geholpen en nemen de tijd voor je. Uiteindelijk een goede bergschoen gekocht waar ik nu veel plezier door hebt.

Prima service met echt oog voor de klant.

Je wordt prima geholpen. Men heeft ervaring met behoefte en invulling van de wensen. Daarnaast techniek voorhanden om je als klant echt goed van dienst te kunnen zijn. Ze nemen de tijd voor je en dat voelt erg goed.

Toffe wandelschoenen lopen heerlijk , ik kan er weer even tegen

N.V.T

Fijn geholpen

Fijn geholpen, er wordt echt tijd voor je genomen.

Perfect voorgelicht

Erg kundig personeel, klantvriendelijk.

Geweldig, fijn team medewerkers!

Fijne medewerkers, ervarings deskundig, vakkundig en gespecialiseerd in goed advies tbv wandelschoenen, uitrusting en extra steunzolen.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl