zeer goed

veel keuze, goed advies,

Goede voorlichting veel keuze snelle levering.

In de showroom prettig geholpen om de juiste keuzes te maken..Tegels geleverd binnen de afgesproken termijn. Prima in.orde.

Wederom zeer tevreden

Je wordt er altijd netjes geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Goeie kwaliteit en prijs. Ze leveren alles aan huis. Veel is op voorraad of snel te leveren

Nette en goede uitleg en veel keuze, dus super geholpen

Prima en deskundig geholpen!

Een grote keus tegels. Goed geholpen bij uitzoeken en verdere afhandeling (bestellen en bezorgen) was top!

Vriendelijke en klantvriendelijke mensen Top service

Super service van de medewerkers!!

Super service van de medewerkers!!

Uitgebreid assortiment, prima bediening en bezorging

Prima zaak!!

Afspraken nagekomen

Goed advies en afspraken zijn goed nagekomen.

Hadden tekort aan wandtegels. Helaas niet meer bij te bestellen. Dit was wel vervelend om dat dit ons wel verteld was. Maar er is gezocht naar nog een restant. Dit was voor ons voldoende om het af te maken.

Mooi

Heel goed geholpen,en mee gedacht.

Je wordt goed en deskundig geholpen.

Je wordt deskundig en goed geholpen.

Goede service, advies en hulp

Alleen maar goed

Top service

Wij waren opzoek naar tegels voor in onze wc. Op den duur zagen wij door de bomen het bos niet meer en volledig inspiratieloos. We kwamen uiteindelijk op een zaterdagmiddag bij tegelcentrum siddeburen terecht. We konden in alle rust even rond kijken (zonder dat er direct een verkoper in je nek stond te hijgen) we wouden uiteindelijk toch wel wat informatie. Onder het genot van een kop koffie en thee hebben we wat voorbeelden bekeken en hebben wij onze keuze kunnen maken. De tegels zijn zelfs nog thuis gebracht. Tot ik de garage! Wat een service Wij zijn heel tevreden met de service van tegelcentrum siddeburen! Met vriendelijke groet, Marc en Nathalie Lingbeek

Altijd 100 punten

Geweldig bedrijf met uiterst ervaren en kundig personeel!

Hele vriendelijke en meedenkende mensen.

We zijn heel goed geholpen in onze keuze voor wandtegels voor de wc en washok. Zeer vriendelijk te woord gestaan en men heeft echt met ons meegedacht.

Veel keus, goede service

Kwamen zonder afspraak, maar werden goed geholpen, zodat we meteen konden beslissen. Alles is keurig volgens afspraak geleverd

Goed geholpen, fijne service

Wij zijn goed geholpen bij uitkiezen tegels badkamer en toilet. Het teveel bestelde mocht terug, waarbij netjes geld terug betaald. Wij gaan hier zeker terug in de toekomst!

Super vriendelijk personeel, en veel keuzes van tegels.

Prima advies, goede service!

Tegels voor een haard uitgezocht. Goed advies. Levering volgens afspraak. Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Kundig en vlot

Goed geholpen om tot een keuze te komen qua tegeltjes. Binnen 2 weken alles geleverd. Veel in de showroom om uit te kiezen.

Zeer vriendelijk geholpen

Top bedrijf!

Ruime keuze, nette prijzen en goede service,

Vriendelijk personeel.

Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen. We zijn goed geholpen, en stonden al snel weer buiten.

Oudeweg 58

9628CG Siddeburen