Enorm vriendelijk en professioneel uitleg gekregen over de mogelijkheden en daardoor de juiste keuze kunnen maken. De pins stralen perfect uit wat we voor ogen hadden. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.
| Bedrijfsnaam | Storytelling Academy |
Goede service en men denkt goed mee. Levering was heel snel en voor de afgesproken datum
| Bedrijfsnaam | Rksv groen wit |
Op zoek naar een mogelijkheid om een speld voor ereleden te laten ontwerpen kwamen we uit bij Pins Passion. Telefonisch kregen we goed advies. Er kwam snel een voorstel en ontwerp. Vlotte (tijdige) levering ook. Het was even puzzelen om het achterkantje van het speldje los te krijgen, maar ook dat lukte. Zou iets makkelijker mogen.
| Bedrijfsnaam | Ondernemend Lisse |
Heel tevreden over het goede en snelle contact. Mooie pin geworden. Blij mee!
| Bedrijfsnaam | Stichting ALS Nederland |
Mooie pins
| Bedrijfsnaam | Café Theater Festival |
Heel fijn geholpen door Pins Passion. Het traject van idee tot ontwerp tot levering verliep prettig met heldere en duidelijke communicatie.
| Bedrijfsnaam | IPC Groene Ruimte |
Snelle levering en super resultaat en goede service.
| Bedrijfsnaam | Hanzehogeschool Groningen Academie Minerva |
Ik werd al snel gebeld na het aanmelden en werd goed meegenomen in de opties om ik hier geen kennis van heb. Dit gaf al gelijk het gevoel dat het een professioneel bedrijf is. Hierna werden wij ook goed op de hoogte gehouden van de voorderingen en het uiteindelijke resultaat was boven verwachting. Dan kan je ook niet anders van dan 5 sterren geven!
Goede geholpen en snel geleverd
Naast de snelle en vriendelijke service zien de pins ook mooier uit dan dat je durft te wensen! Dank dank dank!
| Bedrijfsnaam | Traditional Collective |
Vlotte service met oog voor detail.
Goede adviezen gehad en uiteindelijk een mooi resukltaat.
| Bedrijfsnaam | Koninklijk 's-Hertogenbosch Mannenkoor |
Zeer klantvriendelijk met de nadruk op vriendelijk. Alles keurig volgens afspraak en ook zo mooi verpakt. Altijd fijn om met Pin's Passion samen te werken!
| Bedrijfsnaam | Holland High Tech |
Snelle en klantvriendelijke service en de pins zijn super.
| Bedrijfsnaam | Haskoning B.V. |
Voor ons werk op zoek naar eencustom pin, kregen heel snel wat smaples opgestuurd, er werd megedacht en goed geadviseerd.
| Bedrijfsnaam | YES!Delft |
Vanaf start tot einde van het proces, zijn wij heel goed begeleid door Pins Passion. Met de toegestuurde samples konden we goed een keuze maken en we zijn super tevreden met het resultaat
Het contact verliep prettig en snel en we zijn heel blij met het resultaat!
| Bedrijfsnaam | 77 B.V. |
Snelle reactie en goed overleg.
| Bedrijfsnaam | D+D Design + Drukwerk |
Excellent service! I needed a large number of pins in a very short time, and the team at Pins Passion managed to deliver everything right on schedule. The quality of the material is outstanding, and the final result exceeded my expectations. A special thank you to Rachelle, who guided me through the entire process with great professionalism, kindness, and attention to detail. I’m extremely satisfied and will definitely order from them again!
We hebben weer super samengewerkt met Pin's Passion om de officiele pin van de stoomboot nog beter te maken dan vorig jaar! We zijn zeer tevreden over het resultaat en het hele proces! Dankjulliewel!
| Bedrijfsnaam | Reederij de Hydrograaf |
Snelle service en goede kwaliteit
| Bedrijfsnaam | Vrienden van de Ruuk |
Voor de tweede keer voor onze vereniging speldjes besteld. Het hele traject van bestellen tot levering liep weer perfect en we zijn erg blij met onze Pins!
| Bedrijfsnaam | Stedelijke Harmonie Caecilia |
Wij hebben een pin laten maken van een cartoon sketch van één van onze vrachtwagens. Deze pin is bijzonder goed gelukt. Waar andere partijen het lieten afweten op onze vraag om een kleine pin met details te maken, waarbij onze vrachtwagen duidelijk herkenbaar is in een retro feel en look, maakte Pins Passion WEL een prachtig exemplaar! Fijne samenwerking, betrouwbaar en vooral prachtige kwaliteit!
| Bedrijfsnaam | Swijnenburg Transport Werkendam BV |
Voor onze vereniging hebben we Pin's laten maken ivm personen lid van verdienste maken. Het logo is qua kleur en materiaal prachtig uitgevoerd en de pin's zitten in een mooi rvs doosje en verpakt in een stevige grotere doos. Het heeft een chique uitstraling. Ikben heel tevreden.
| Bedrijfsnaam | NVPP |
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.