Met slechts beperkte kennis van en ervaring met speldjes was het mij niet geheel duidelijk welke keuzes de beste resultaten geven. Telefonisch contact heeft een zeer goed advies opgeleverd waarmee we een zeer mooi uitgevoerd speldje hebben mogen ontvangen.
| Bedrijfsnaam | KVBK |
All the process from conceptualizing the pins to the invoicing was great. Quick delivery and beautiful packaging.
| Bedrijfsnaam | Vrije Universiteit Amsterdam |
Heel fijn contact gehad met deze partij. Ze reageren heel snel en hadden mijn bestelling binnen no time gereed.
Mooi product, fijne samenwerking. Wij bestellen zeker weer bij jullie
| Bedrijfsnaam | Neoliet Utrecht |
Zoals altijd professioneel en zeer kundig . Deskundige medewerkers
Ik had een globaal idee van wat ik wilde: een mooie pin om te dragen op beurzen en borrels. Iets kleins, waarmee je toch zichtbaarheid geeft aan het bedrijf waar je werkt. Verder had ik nog geen concreet plan. Ik wist wel dat ik iets chiques wilde en wilde inventariseren wat de mogelijkheden waren. Samen met Gustaaf heb ik een telefoongesprek gevoerd, waarin we spraken over materiaalgebruik, het doel en de sluitingen. Ik had nooit gedacht dat er zoveel bij kwam kijken! Aan de hand van voorbeelden heeft hij ons meegenomen in dit proces. Spannend was het wel. Ons logo is namelijk niet eenvoudig: er zijn ruim 24 kleuren gebruikt in het ontwerp. Van de week mochten we het pakketje ontvangen met daarin onze pins. Het uitpakken was al een feest op zich! Mooi ingepakt, met een mooie spreuk erbij. Ook het mailcontact was niet zomaar mailcontact; er was duidelijk over nagedacht. Je merkt aan het hele proces dat er, van het eerste idee tot aan de levering, tijd en liefde in is gestoken. Het was eigenlijk bedoeld voor beurzen en borrels, maar wat we hebben ontvangen is zó prachtig. Het is echt een sieraad. Ik ben er ontzettend trots op en de collega's ook! Eyecandy! Dank je wel, Gustaaf! Pin's Passion heeft alle verwachtingen overtroffen!
| Bedrijfsnaam | MH Poly |
Pins Passion begreep meteen waar ik naar op zoek was en de communicatie was snel en prettig. Ontzettend blij met het resultaat!
Als bedrijf hebben we 100 gepersonaliseerde pins laten maken, geprikt op een gepersonaliseerd kaartje. De communicatie liep vlot, de voorstellen ook. En binnen 5 weken werden de Pins bezorgd. Ze zijn nog mooier dan wij hadden kunnen inschatten. We zijn heel tevreden!
| Bedrijfsnaam | Marwi Europe BV |
Pin's passion levert mooie en hoge kwaliteit pin's en heeft daarnaast een goede en snelle service! Zeker aan te raden.
| Bedrijfsnaam | Sportnieuws.nl |
Ik had zelf een ontwerpje gemaakt voor een logo. Pin's Passion vertaalde dat in een prachtige chique Pin met matte en glanzende gedeeltes. Die is heel mooi geworden. Een heel exclusief cadeau waardoor een klein groepje mensen zich met elkaar verbonden voelt, zonder dat het de buitenwereld heel erg opvalt.
| Bedrijfsnaam | Wildbird BV |
Aardig personeel dat je goed verder helpt bij het juiste ontwerp dat je wilt bereiken. Pins werden netjes bezorgd in een mooie doos, net een cadeautje om uit te pakken. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar custom speldjes en pins!
Mooie pins, snel geleverd, fijne service!
Vanaf eerste contact, telefonisch en via mail, duidelijk advies ontvangen. Samen tot een mooi ontwerp gekomen en het eindresultaat is geweldig. Na zo'n 30 jaar waren onze jubileum pins op. Er mocht een nieuw ontwerp gemaakt worden. In overleg met Pins Passion is het geworden wat we als club voor ogen hadden. Als vereniging zijn we super tervreden met het geleverde!
| Bedrijfsnaam | Voetbalvereniging NKVV Dalerpeel |
Geweldig product en service.
| Bedrijfsnaam | Proeflokaal de blauwe druif |
Al vanaf de eerste mail een goed gevoel over dit bedrijf: duidelijke offerte over ontwerp, afwerking, levertijd en prijs. Klantvriendelijk, verzorgde afhandeling, zowel voor de bestelling als de communicatie naar ons, als klant.
| Bedrijfsnaam | V-TAX Lybaert |
Contact was vlot, profesioneel en zeer duidelijk!
| Bedrijfsnaam | GlobalHair Institute |
Correcte uitvoering zoals afgesproken en beste voorstel volgens jullie is dan ook beste resultaat. Met kwaliteit en zorg verpakt en afgeleverd
| Bedrijfsnaam | Buggy's Go to # |
Ondanks de tijdsdruk keurig en volgens afspraak afgeleverd. Technisch mooi uitgevoerd.
Wij zijn zeer tevreden met de levering van onze pins. Het is een.mooi ontwerp geworden en.perfect uitgevoerd. Levering volgens afspraak. en keurig verpakt. een pluim waard.
| Bedrijfsnaam | Enjoytime |
Wij hadden een nabestelling nodig van onze pins, ze wist nog welke dat waren! Weer prima en mooi gemaakt en afgeleverd. De doosjes zijn ook fantastisch. Onze collectersitems zijn er weer!
| Bedrijfsnaam | COC Haaglanden |
Op zoek naar een leverancier voor speldjes. Kwaliteit en prijs zijn heel goed. Levering is op de afgesproken tijd en kwaliteit is prima. Ben er blij mee en bestel graag weer. Wordt goed geïnformeerd op de hoogte gehouden
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de geleverde pins. Bovendien werden wij in het hele traject van offerte, ontwerp en uitvoering heel goed begeleid en geadviseerd. Als wij weer pins nodig hebben, bestellen wij die zeker weer bij Pins Passion!
| Bedrijfsnaam | Goois Natuurreservaat |
Op een speciaal verzoek werd goed en snel geanticipeerd, waardoor het bestuur van onze vereniging weer voorzien is.
| Bedrijfsnaam | wsv OLAT |
TR Club Holland (TRCH) werkt al sinds jaar en dag met Pins Passion. Waarom iets veranderen als het "oude" vertrouwelijk en prima werkt?!
| Bedrijfsnaam | TR Club Holland |
Wij hebben voor de 2e keer een pin laten maken door Pin's Passion. Hierover zijn wij zeer tevreden. Ook het contact en de samenwerking met de sales van Pin's is een prettige ervaring.
| Bedrijfsnaam | Rami Yokota BV |
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.