Het zijn erg mooie pins met juiste en heldere kleuren. Ze zijn ook kwaliteitsvol en stevig. De service was prima. We zijn een paar keer van ontwerpidee veranderd maar dat was geen probleem voor hen, we kregen steeds snel een aanpassing op het ontwerp.
Bedrijfsnaam | Gekkoo vzw |
Goed en vriendelijk advies, levering conform afspraak en betrouwbaar doen wat ze beloven. De pins zitten in mooie dozen, zeer verzorgd en met passie gemaakt
Bedrijfsnaam | 2Bcome BV |
Mijn vragen werden snel beantwoord en de levering van de pin's waren sneller en goed geleverd
Bedrijfsnaam | Vereniging Nederlandse Vliegvissers |
Minpunt is niet een datum en tijdstip kiezen voor ontvangst. Pins zijn mooi en subtiel.
Bedrijfsnaam | Wijkteam Leesten |
Mijn volgende bestelling doen jullie zeer zeker weer
Bedrijfsnaam | Creation by Colette , De wel Joaaa |
Goede communicatie, service en uitleg.
We zijn plezierig en goed geholpen.
Bedrijfsnaam | SeniorWeb |
Prettige communicatie resulteert in mooie speldjes waarmee ik voor de dag kan komen!
Bedrijfsnaam | It Frysk Skildershûs |
Super geregeld goede snelle reactie en hulp bij het ontwerpen. goede communicatie
Bedrijfsnaam | MCC Installaties |
Ik belde om te informeren, ik werd per direct geholpen, ik werd telkens ge-update per mail over het verloop van de productie. Kort om een zeer goede en snelle service, nogmaals bedankt!
Bedrijfsnaam | MyChauffeur |
Hartstikke mooie pin voor ons gemaakt met een fijne communicatie en een snelle levering.
Bedrijfsnaam | Rham BV |
Door het juiste advies hebben we nu de juiste speldjes in huis. Het adviseren om tot een opdracht te komen gaat op een zeer vriendelijke manier! Alleen maar complimenten!!
Bedrijfsnaam | Kuukse elfkroegetocht |
Ik ben uitstekend te woord gestaan bij mijn originele idee, heb goede hulp ontvangen voor het kiezen van de afmetingen van de pin en de mogelijke opties. Ook ben ik netjes geinformeerd over de levertijd en vorderingen in het productieproces. Tot slot waren de pins ook zeer netjes verpakt en zagen er super uit!
Opvallend vriendelijk geholpen. Meedenkend, maar toch vrijheid van keuze bij de klant houden. Duidelijk verstand van zaken, wat helpt bij het kiezen van de juiste pin.
Bedrijfsnaam | Forty4 Safety and Security |
Zeer goed ervaring een aanrader
Bedrijfsnaam | Drumband Marijke |
Dank voor de fantastische service en snelle levering. Pins zien er heel mooi uit!
Bedrijfsnaam | Netherlands Enterprise Agency |
Er wordt niet licht over het ontwerp van de pin gegaan. Ze besteden er de nodige tijd aan om een mooie pin af te leveren.
Bedrijfsnaam | Jaguar Drivers' Club |
Wij van MSV Post B in Roosendaal hebben een pin laten maken van het monumentale seinhuis in de Spoorstad. Na een aantal vlotte aanpassingen in het ontwerp ontvingen we de pins na een aantal weken. Ze zijn heel mooi geworden en wij zijn tevreden.
Bedrijfsnaam | MSV Post B |
Duidelijk advies, keurige opmaak, snellere levering dan verwacht en prima kwaliteit pins.
Ik heb vandaag de pin’s ontvangen en ze zien er fantastisch uit! Heel mooi zeer scherp in het design echt heel blij. Dank jullie wel
Bedrijfsnaam | Di Fretti’s barbershop |
Hartelijk dank voor uw inzet. Heel goed gedaan. Alles is goed gegaan. En wij danken u. Het was heel goed gepland en we hebben met goede mensen samengewerkt. Bedankt
Bedrijfsnaam | Stichting steun mensen rechten stop maatschappelijk geweld. |
zeer goede service, gratis pinvoorbeelden gekregen, al een eerste tekening gekregen vooraleer ik de de offerte moest goedkeuren en dat kon ik enorm apprecieren gezien ons logo niet eenvoudig is
Bedrijfsnaam | Brouwerij Verhaeghe Vichte |
Duidelijk in uitleggen welke soorten pins er zijn en gemaakt kunnen worden. Wij hebben hier door de juiste keuze kunnen maken voor de beste pins.
Bedrijfsnaam | Kasteel De Vanenburg |
meedenken met de klant en nakomen van beloftes, daarnaast uitstekende snelle communicatie, waar vind je dat nog, geweldig.
Bedrijfsnaam | NSX Club Europe |
Snelle service. Pins zien er perfect uit. Leuk verpakt.
Bedrijfsnaam | FC Uden |
Mettaweg 20
7339 ES Ugchelen
‘Onze passie voor Pins, gaat verder dan het maken van een speldje!’ Dat is onze lijfspreuk. Met onze passie voor zowel kwaliteit als ontwerp, willen wij het meest onderscheidende Pins bedrijf van Nederland en België blijven. Wij steken evenveel liefde en aandacht in het maken van al onze Pins, ongeacht of het om een bestelling van 10 of 5000 speldjes gaat.