Goed.
Het is fijn om alles zo veel mogelijk zelf te kunnen regelen met elkaar. En waar we er niet uit kwamen werden we op deskundige wijze geholpen. Tijdens het gesprek werden we beiden op ons gemak gesteld zodat we tot goede afspraken zijn gekomen.
Ondanks dat ik niet wou scheiden. Werd ik ook goed begrepen
Hartelijk bedankt
Goed geregeld tot nu toe
Een goede ervaring, snelle handeling. Zeer tevreden! Ondanks een vervelende situatie het goed af kunnen handelen op deze manier.
zeer goeie ervaring mee gehad
Meneer uit Drachten was begripvol, rustig en duidelijk. Wij waarderen zijn betrokkenheid enorm!
Zakelijk, soms zelf wat afstandelijk contact. Was vond ik prettig. Ik wilde advies geen counceling
vlotte afhandeling
Snel en goed geregeld.
Kort en zakelijk en toch prettig
Perfect geregeld. Goede communicatie en zeer deskundig.
Dhr Ritskes bracht in deze moeilijke situatie rust en overzicht. Hij weet lastige zaken terug te brengen naar de kern waaruit een oplossing eenvoudig volgt. Hij komt afspraken correct na en hij stelt zich flexibel op. Een hele dikke prima!
Prima service. Uitstekende mediator die alles helder en duidelijk uit heeft gelegd!!!