Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de directe communicatie, duidelijke rapportages en betrokkenheid van CaseMarketing. Het team toont sterke Google Ads-kennis en is bereid tijd en energie te investeren in optimalisatie. Betrouwbaarheid en langdurige samenwerking worden vaak genoemd als sterke punten. Over het geheel genomen beschrijven de reviews concrete resultaten en een prettige samenwerking.
Ik was eerst klant bij een andere google ads specialist, maar ik wilde dat er meer naar de cijfers gekeken zou worden zodat we daar op konden gaan sturen. Suzan en Evi zijn er helemaal ingedoken om alles goed op een rijtje te krijgen. Ik vind het heel prettig om de maandelijkse rapportages te krijgen, en ook de overleggen om alles te verduidelijken. Ze blijven goed meedenken hoe we mijn acties en challenges ook vanuit google ads goed onder de aandacht kunnen brengen.
10 April 2026
Yildiz van der Zijden
Noordwijk
Jouwbekkentherapeut
Zeer fijn en direct contact ,en ook zeer meedenkend. Wat betreft de doelen die wij voor ogen hebben de komende jaren.
4 April 2026
patrick
BENEDEN-LEEUWEN
van Rossum kachels
Ik werk inmiddels al jaren samen met CaseMarketing en ik durf oprecht te zeggen dat dit een van de beste Google Ads bedrijven is die er zijn. In het verleden heb ik met verschillende marketingpartijen gewerkt, maar daar merkte ik vaak hetzelfde patroon: in het begin krijg je veel aandacht, maar na verloop van tijd zwakt dat af en ga je je afvragen of er nog wel echt genoeg tijd en energie in je account wordt gestoken. Bij CaseMarketing is dat totaal anders. Dat gevoel heb ik daar nog nooit gehad. Wat deze partij voor mij bijzonder maakt, is hun enorme vakkennis, betrokkenheid en toewijding. Je merkt aan alles dat zij echte specialisten zijn en volledig in Google Ads zitten. Suzan en Evi zijn echte vak*****en in de beste zin van het woord. Wat ik ook heel sterk vind, is dat ze eerder méér tijd en aandacht in je stoppen dan minder. Dat zie je niet vaak. Wat ik persoonlijk ook nooit zal vergeten, is dat Suzan mijn bedrijf rond de kerstperiode echt heeft gered. Ik was op dat moment acuut op zoek naar een partij die het kon overnemen, en zij heeft toen zelfs haar eigen vakantie opgeofferd om mij te helpen. Dat zegt voor mij alles over de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel binnen CaseMarketing. Ik ben enorm blij met deze samenwerking en ik weet zeker dat ik nog jarenlang met hen blijf werken. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, betrokken en uitzonderlijk sterke partij op het gebied van Google Ads: CaseMarketing is wat mij betreft absoluut een aanrader.
3 April 2026
Erwin
Oud-Beijerland
Airco Outletshop
Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Casemarketing en in het bijzonder met Suzan en Evi. Ongeacht de omstandigheden hebben zij ons op marketinggebied altijd ondersteund en zich voor de volle 100% ingezet. Wat hen echt onderscheidt, is dat zij niet alleen meedenken over de marketing, maar ook waardevol en op maat gemaakt advies geven over onze website. Via deze weg wil ik Suzan en Evi hartelijk bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking. Wij kijken uit naar een langdurige voortzetting hiervan.
31 March 2026
Sef
Capelle aan den IJssel
Sodrive
Na jarenlang ploeteren via FB bij jullie terechtgekomen. En na de webinar en strategische call met Suzan "tabula rasa" gedaan. Met schitterend resultaat tot gevolg! Deze mensen doen wat ze beloven, punt!
13 October 2025
Dominique
Adegem
Aquatropic BV
Ik heb twee cursussen bij CaseMarketing gevolgd en beide bevielen mij zeer. Er wordt helder uitgelegd en er is veel ruimte om vragen te stellen. Daarna heeft Suzan mij geholpen met het opzetten van een Google Ads campagne en heb ik het gevoel dat zij goed luistert en meedenkt. Een aanrader!
10 October 2025
Borre
Haarlem
de Jeugdzorgacademie
Ik word regelmatig benaderd door verschillende gladde verkopers die contracten aanbieden voor SEA, maar ik blijf trouw aan deze twee toppers. Case Marketing is echt anders dan de andere bedrijven die alleen voor de factuur werken. Evi en Suzan zijn open en transparant; ze laten je de cijfers zien en denken actief mee over waar het beter kan. Ik zie echt de meerwaarde van hun aanpak. Ze denken uitstekend met ons mee, zelfs in de uitdagende branche waarin wij actief zijn. Kortom, ze zijn eerlijk en transparant.
26 February 2025
Thirza
Heesch
Van Venrooij Dakservice
Toen ik met SEA aan de slag wilde, dacht ik meteen aan Suzan. Ik vind het heel prettig om te weten dat CaseMarketing een gespecialiseerd bureau is en niet vanalles erbij doet. Hierdoor heb ik een gevoel dat ik het met een gerust hart kan uitbesteden. Dit blijkt ook want de resultaten zijn fantastisch! Heel blij met jullie! PS. Ik zou bijna 'aanbevelen, nee' invullen zodat ik jullie voor mijzelf kan houden ;-)
17 October 2024
Chantal
Ewijk
Wetenswaardig
Ik heb in juli 2023 een ADS cursus gevolgd bij Suzan omdat ik vind dat als je iets uitbesteedt je er wel iets van moet weten. Ik had op dat moment een andere partij die SEA voor mij deed maar ben uiteindelijk toch overgestapt naar CaseMarketing. Niet alleen vanwege de expertise bij Evi en Suzan maar ook omdat ik ze 100% vertrouw. Ze geven eerlijke adviezen waarbij het resultaat voor de klant voorop staat. Ik word heel actief op de hoogte gehouden en de resultaten zijn geweldig.
8 September 2024
Lotte
Almelo
Rechtdoor BV
Samenwerken met CaseMarketing is erg prettig. Schakelen snel en denken met je mee.
19 August 2024
Iris
Hellouw
Studio Bambacht
Suzan en Evi hebben veel kennis van zowel SEA als SEO. Als klein team zorgen ze voor persoonlijk contact en hebben een goede strategie met veel ideeën, wat wij altijd als zeer fijn hebben ervaren!
9 July 2024
Nick
Beneden-Leeuwen
Ik heb voor een langere tijd coaching sessies gevolgd bij CaseMarketing voor onze SEA. Zowel Suzan als Evi hielpen mij hier enorm mee. Ik heb veel geleerd waardoor ik nu een betere sparringpartner kan zijn als het gaat om zoekmachine adverteren. Suzan en Evi, heel erg bedankt! Het was een fijne samenwerking.
10 May 2024
Anouk
Arnhem
BMV Makelaars
Ik heb zeer fijn operarioneel samengewerkt met Evi van Casemarketing en hopelijk kunnen we de samenwerking over zeg een half jaar weer oppakken. Waar nodig af en toe even een telefoontje, samen een plan maken en weer door. Vanuit VoetbalAssist bedienen we meerdere landen en Susan van Casemarketing heeft ook geholpen om de basis te leggen om met Adwords specialisten buiten Nederland efficient te kunnen samenwerken en communiceren. Kennisdeling tussen de specialisten ging goed en ik werd daarin ontzorgt door alleen aan het werk gezet te worden bij een to do, die ik weer intern kon uitzetten, of beslissing moest worden genomen. Al met staat er nu een mooie toekomstbestendige basis. Keep up the good work. De reden van tijdelijk stop is de opzet van een bredere marketing strategie, waar Casemarketing hopelijk ook weer onderdeel van kan zijn.
27 February 2024
Gerald
Leerdam
VoetbalAssist
Ik ben bij Suzan / CaseMarketing uitgekomen toen ik op zoek was naar een partij die mij kon helpen met SEA-coaching trajecten. SEA is voor ons bedrijf enorm belangrijk. We wilden daarom graag met iemand samenwerken die de kneepjes van het SEA-vak tot op detailniveau kent. Bij Suzan zijn we aan het juiste adres. Behalve dat Suzan veel diepgaande en parate SEA-kennis heeft, is ze ook een prettig persoon om mee samen te werken. Ik kan haar en haar bedrijf CaseMarketing dan ook van harte aanbevelen!
14 November 2023
Matthijs Visscher
Veenendaal
Aatop ICT
Suzan heeft voor Aatop Milieu & Ruimte gewerkt om de advertenties via Google te verbeteren. En dat heeft ze zorgvuldig gedaan, en je bemerkt al snel haar expertise op dit vlak. Fijn ook dat zij expert is in haar vak, zodat ik mij op mijn business kan richten. We zitten nog in de ontwikkeling en uitwerking van waar zij aan heeft gewerkt maar ik heb alle vertrouwen dat dit een sterk verbeterde output zal hebben dan voordat Suzan meedacht.
11 September 2023
Michel
Veenendaal
Aatop Milieu & Ruimte
Casemarketing is voor ons de partij die onze SEA activiteiten in goede banen leid. Prettig in de omgang, goede communicatie en duidelijke afspraken. En net zo belangrijk en waardevol, een kundige partner met verstand van zaken, die waar nodig aan de bel trekt, vooruit kijkt en meedenkt over de beste strategie en uitvoering van onze online advertenties.
2 March 2023
Colinda Buijtenhuis
Nijkerk
PiXFACTORY
De samenwerking met Casemarketing startte als een pilot. Op basis van een beknopte briefing gingen Suzan en Evi aan de slag en wat is het dan fijn om te merken dat je te maken hebt met een partner die echt de case van je organisatie wil begrijpen en actief met je meedenkt. Sturend op resultaat; heldere verbetervoorstellen en fijne communicatie.
17 November 2022
Mirjam
Tiel
Sto
Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Suzan van CaseMarketing. Wij hebben pittige Google Ads accounts en grootse plannen. Toch heeft Suzan grote stappen weten te zetten én heeft zij ons adequaat geadviseerd op het gebied van SEO optimalisatie. Ik zou CaseMarketing zeker aanbevelen!
31 May 2022
Cas
's-Gravenhage
Dyflexis B.V.
Dankzij Evi en Suzan heb ik de juiste begeleiding gekregen om op google mijn bedrijf beter zichtbaar te maken. Erg blij met het tot nu toe behaalde resultaat. Zeker aan te raden en een fijne manier van communicatie.
24 May 2022
Björn
Tilburg
Goede adviesen en contacten om alles up to date te houden.
5 July 2021
bas v deutekom
oss
comfort parket
Duidelijke communicatie en denken goed mee.
5 July 2021
Stefanie van Pelt
Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
Mrs e-commerce
Al met meerdere bureau's zaken gedaan maar vaak na een aantal maanden toch de indruk dat de aandacht verzwakt. Bij CaseMarketing nu al geruime tijd klant en hier blijven ze zoeken naar verbeteringen en zetten ze zich in alsof het hun webwinkel is waar ze de marketing voor doen. Daarnaast plezierige mensen in de communicatie en omgang. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking en kunnen iedereen dan ook CaseMarketing aanraden
24 June 2021
Stephan
Peters
Spete
Met veel plezier en interesse heb ik de 5 daagse challenge gevolgd bij Suzan van @casMarketing. Suzan gaf in deze challenge veel gratis waarde en nuttige tips& tricks voor het opzetten van de juiste en succesvolle google ads! Buiten het zeer verzorgde lesmateriaal waren de live Q&A ook erg verhelderend! DANK Suzan...je hebt me enorm op weg geholpen!
21 July 2020
Marijke
Weesp
www.sportievefietskar.nl
Vorige week heb ik meegedaan aan de 5 daagse challenge "De formule voor een winnende Google advertentie". Iedere dag een instructie video met training en daarbij zeer praktische en goed uitvoerbare opdrachten. Suzan van Heck, de trainster, deed dit op een zeer enthousiaste en motiverende manier. @ Suzan, nogmaals dank voor deze training en je hulp.
13 July 2020
Rick
Zoeterwoude
Maskprotect
CaseMarketing is een prettige partner om mee samen te werken. Het bedrijf beschikt over voldoende creatief vermogen en is in staat om met de klant mee te denken en te zoeken naar optimalisering en vernieuwingen op het gebied van de communicatie. CaseMarketing is een betrouwbare partner die haar afspraken na komt en waarop je als klant kunt bouwen.
17 December 2019
Leon
Druten
OVD
CaseMarketing is een internet marketing bureau met een passie voor Google. Wij zijn gespecialiseerd in online adverteren (Google Ads).
Je kunt bij CaseMarketing terecht voor:
-SEA (Zoekmachine adverteren)
-SEO (Zoekmachine optimalisatie)